Van strijder tot hipster . . .

screenshot_2

MANNEN 1000 jaar later . . . wat is er gebeurd?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter 2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Van strijder tot hipster . . .

  1. BigLJohn zegt:

    Die (mannen) rechts op de foto kunnen zo mee doen aan de gaypride op de Amstersdamse grachten. No 2 en 3 op de foto zie ik een mayo aan hebben, en mogelijk draagt er ook eentje een BH. Ik wil er zo niet bij lopen. Als het aan onze lieve Heer had gelegen had ie in het andere geval wel een vrouw van mij gemaakt ! Toch alweer niet een nieuwe gendersoort ? Bah, bah, bah !

    Like

  2. Republikein zegt:

    Rumbold van Grace Bros zag dit niet aankomen, mms Peacock wel.

    Like

  3. Republikein zegt:

    Indiana is indiaan, de autocorrect leidt een eigen leven, dank Suikerberg, niet!

    Like

  4. Hovawart zegt:

    Evolutie op zijn retour, androgenen in gevecht met oestrogenen, een belangrijke invloed is de feminisering van de westerse samenleving en de demonisering van de mannelijkheid in al zijn facetten,……de Linksche looneys brigade heeft de feministische bijl gezet aan alle pijlers van de maatschappij, zelfs de rolverdeling van man en vrouw in de samenleving moest veranderen, Linksch is Fataal.
    Hoe zullen de vaders van de toekomst hun kroost opvoeden? of laten zij dit over aan de Staat, via een app en een inplantchip denk ik.

    Like

  5. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Een continent dat al zo’n kleine 75 jaar geen oorlog heeft gekend terwijl het eeuwenlang de grootste veldslagen ter wereld heeft gekend met als gevolg vergaande decadentie.
    Helaas maakt die decadentie mensen ook blind voor bedreigingen.
    “Welnee joh, zo’n vaart loopt het niet”.
    Vroeger werden zeden en gedrag sterk gedirigeerd door gelovigen, met de ontkerkelijking zijn ook de zeden en ons gedrag sterk gewijzigd, “alles moet maar kunnen”.
    Zit ik nou als atheïst mensen weer de kerk in te praten?
    Nee allerminst, ik stel alleen vast.
    Maar aan de ene kant hebben we nu nog weinig dat als leidraad kan dienen terwijl aan de andere kant moslims juist steeds meer fundamentalistisch in hun geloof worden.
    De tweede derde en vierde generatie allochtonen kunnen niet meekomen in onze westerse samenleving en worden strenger in het geloof dan hun ouders ooit geweest zijn.
    Een onoverbrugbare kloof tekent zich af, wij aan de ene kant zien onevenredig gebruik/misbruik van sociale voorzieningen en een parallelsamenleving en zij aan de andere kant voelen zich uitgekotst.
    Gevolg ze worden plots gelovig omdat dat houvast geeft en ze haten ons en onze samenleving want ze zien dat ze zelf tekortkomen.

    Like

Plaats een reactie