CITAAT Viktor Orbán

screenshot_143

“Diegenen die weigeren een halt toe te roepen aan massa-immigratie zijn verloren: langzaam maar zeker worden ze opgevreten.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Alternatieve Media Nederland“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op CITAAT Viktor Orbán

  1. RottenPikwick! zegt:

    Laten ze dat mens Van Toorenburg als eerste maar opvreten! Lang Leve Geert Wilders!!!!!!!!

    Geliked door 3 people

  2. Japio zegt:

    Hè Rutte, watch and learn you sissy boy.

    Geliked door 1 persoon

  3. A.J. deKoning zegt:

    Orban heeft het grootste gelijk van de wereld, ik snap nog steeds niet dat er zoveel mensen zijn die dat niet willen zien, het is toch een eenvoudige rekensom en straks roepen ze dat ze het niet hadden verwacht. Het vervelende is alleen dat ze er zoveel mensen mee treffen die het wel zagen aankomen en er ook naar gehandeld hebben door op Geert Wilders te stemmen.

    Geliked door 3 people

    • Henk der Niederlánder zegt:

      Zo zeg, er zijn er een aantal die op Wilders gestemd hebben, en wat was daarvan het gevolg???

      Geert Wilders is een opportunist ten top.
      Er gebeurt iets in het kikkerland en Wilders reageert maar de werkelijke problemen laat hij zich nooit over horen.
      Dat is namelijk de invloed van het groot kapitaal op de politiek terwijl hij daarvan goed genoeg op de hoogte is.
      Wat denk je dat Wilders voor jou gaat betekenen als zou hij de dienst uit gaat maken in Nederland.
      Ik zal het je vertellen, helemaal geen ene fuck omdat ook Wilders net als al die andere profiteurs alleen in Den Haag zit omdat het zo makkelijk geld bij elkaar schraapt.
      Leg me verdomme maar eens uit wat Israel ons te bieden heeft buiten dat er wel enige import en export is.
      Ik draag Israel ook een warm hart toe maar betekenen voor Nederland en zijn burgers, helemaal nope.

      Like

      • Daan Kranenburg zegt:

        Henk der Niederlander 23.43H 30/1. Op zo’n stortvloed van suggererende onnozelheid kan ik het op deze site niet laten om op die Henk met z’n glazenbol en zijn ‘genuanceerde’ onderbouwing en toekomst voorspelling te reageren. Zie betreffende op zelfde wijze trouwens ook vaak reageren op geenstijl. Wat ik denk Henk dat Wilders voor mij gaat betekenen? In ieder geval niet wat jij voorspelt met je op voorhand gepleegde karakter moord op hem. De PVV zal als de kiezer de partij de grootste maakt met een politiek onafhankelijk zakenkabinet de bezem door Nederland halen en daarbij doen wat in hun verkiezingsprogramma staat. (lees het maar eens een keer). Henk, dit zie ik in mijn glazenbol!

        Like

      • fransdewit zegt:

        Nee hier wat wetenswaardigheden opschrijven dat helpt het land, denk dat Wilders meer mensen bereikt, dan jij

        Like

      • Henk der Niederlánder zegt:

        Dan vind je dat Ik uit mijn nek lul Daan.
        Om even iets duidelijk te maken wat dat uit de nek lullen betreft.
        Ik heb nog nooit één reactie gegeven op Geen Stijl, Ik lees daar wel maar heb er nog nooit een letter op geschreven dus zou Ik zeggen zoek even een reactie van me op daar en copypast hem even hier met als het kan een link erbij.
        Dus wat dat betreft het gelul.
        Wilders doet precies wat Ik in mijn reactie aangeef namelijk reageren met een tweet op een actuele gebeurtenis en dat was het dan zo ongeveer wel.
        Daarbij moet hij uiteraard soms in de kamer ergens tegen stemmen want anders verliest hij zijn imago als rechts populist, wat trouwens ook een goede politieke zet is als hij het zo speelt.
        Laten we wel wezen, ook Wilders doet het er nogal eens naast en maakt blunders door mee te gaan in wetswijzigingen waar nou niet direct de Jan Boerenlul arbeider veel beter van word.
        Ik moet zeggen dan heb Ik meer met Fleur Agema dan met Wilders.
        En trouwens je mag gerust weten dat Ik voor de PVV ga stemmen maar dat doe Ik omdat er geen fatsoenlijk alternatief is dus zo iets als kiezen tussen twee kwaden.
        En dan nog even, Waar pleeg Ik karaktermoord, is dat omdat hij bedreigd word en daarom bij dom stemvee geen kwaad kan doen.
        Ik zal het je duidelijk maken, als Ik morgen hoog van de toren ga blazen dat al die gasten van de motorclubs per direct de gevangenis in moeten, zal Ik wel een paar mensen kwaad maken lijkt me en hoef Ik er niet echt verbaast over te zijn dat Ik een dezer dagen met een kapot geslagen kop gevonden word. (Dit Is dus maar een voorbeeld maar wel treffend denk Ik)
        Dat hij namelijk bedreigd word heeft hij voor een groot deel aan zichzelf te danken.
        Hij word wel eens de kamper van Venlo genoemd en het lijkt erop dat hij dat ook waar wil maken. ( Ik weet trouwens niet eens of hij een kamper)
        Maar de dingen die hij duidelijk wil maken kan makkelijk op een andere manier dan een beetje het grote bakkes uit te hangen.

        Like

  4. Peter zegt:

    Ongebreidelde geldzucht van prinses Christina. Op teletekstpagina 117 las ik zojuist: Miljoenen voor Christina’s Rubens De tekening van Peter Paul Rubens die in het bezit was van prinses Christina heeft op een veiling in New York ruim zes miljoen euro opgebracht.Verwacht was dat het werk tussen twee en drie miljoen zou opbrengen. Het is niet bekend wie de tekening gekocht heeft,maar wel duidelijk is dat het werk uit Nederland verdwijnt.Het was in 1838 gekocht door koning Willem II,de betovergrootvader van Christina. De veiling van de Rubens heeft tot ergernis geleid bij musea in Nederland. Ze zeggen dat de prinses op morele gronden het werk eerst aan musea hier had moeten aanbieden. Graag wil ik van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap weten of deze handelswijze van deze prinses niet ten strengste kan worden veroordeeld. Een lid van de Oranjefamilie dat niet denkt aan het culturele belang van ons vaderland maar aan haar eigen reeds goed gevulde portemonnee.

    Like

  5. Wim Vreeswijk zegt:

    Als je niet bereid bent je eigen landsgrenzen te behouden vanwege dat afschuwelijke Verdrag van Schengen uit 1985 heb je geen bestaansrecht en gaan we ten onder door barbaren en vandalen, net zoals het Romeinse Rijk ten onder ging.

    Like

  6. Hovawart zegt:

    Als lemmingen achter Brussel aan, over de klifrand naar hun ondergang….reddeloos gedrag van goedgelovig volk.

    Geliked door 2 people

    • RottenPikwick! zegt:

      Goedgelovig??? Ik zeg, ongeïnteresseerd, grote desinteresse!! Zo’n volk verdient ook geen eigen land (meer)! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

      Like

  7. Aat zegt:

    Ha ga niet voor niks naar Hongarije op vakantie, Ga zoeken naar koop woning en ga daar wonen.
    Nederlanders zijn daar welkom. De vluchtende Hollander.

    Like

  8. Harry zegt:

    Ijzersterk , die Orban !!
    Waarom zitten wij hier in het westen met zo’n stel imbecielen opgescheept ?
    Met een club van lafaards , zwakkelingen , slappe homo’s en dergelijke !

    Like

  9. kampersrene zegt:

    langzaam maar zeker worden ze opgevreten……Daar zijn ze al volop mee bezig !

    Like

Plaats een reactie