Overwinteren in Keulen: 100 “wintervluchtelingen” per dag van de Balkan

screenshot_140

(Vertaling: E.J. Bron)

In de afgelopen weken zijn er 2700 mensen illegaal naar Keulen gekomen. Meestal zijn het tot 100 personen per dag! De illegalen zijn afkomstig uit de Balkanlanden Albanië, Macedonië en Servië. De stedelijke onderkomens worden nu weer bevolkt door 11.000 “vluchtelingen” om op kosten van de belastingbetaler de wintermaanden met goede verzorging en geneeskundige dienstverlening in Duitsland door te brengen. In het voorjaar gaan ze dan weer naar hun thuisland terug.

journalistenwatch

Door de bestorming uit Zuidoost-Europa zou de “reserve voor noodgevallen” van Keulen voor zogenaamde vluchtelingen uit crisisgebieden opgebruikt zijn, bericht de “Express”. De onderkomens van de stad – dus de hallen aan de Hardtgenbuscher Kirchweg  in Ostheim en aan de Butzweilerhofallee in Ossendorf, die in totaal 900 mensen kunnen opnemen, werden weer in bedrijf genomen. Met daaraan verbonden hoge kosten voor personeel, verzorging, instandhouding. Want: Keulen is verplicht om de mensen uit Zuidoost-Europa onbeperkt op te nemen om hun dakloosheid te verhinderen. “Omdat dakloosheid een gevaar voor de openbare veiligheid en orde vormt”, aldus een verantwoordelijke van de stad.

Daarbij maakt het helemaal niets uit hoe de Balkan-immigrant het land is binnengekomen, of door illegale binnenkomst of door de vertrekplicht te weigeren. Er wordt geen asielaanvraag ingediend. Bij stijgende temperaturen gaan ze dan in het voorjaar weer naar huis.

Voor de sociale verzorging van de Balkan-reizigers laten asiel- en immigratie-profiteurs zoals het Duitse Rode Kruis of de sociale dienst van de afdeling wonen duur betalen. Ook dient de belastingbetaler de geldbuidel open te houden voor een omvattende medische verzorging.

Onomwonden geven medewerkers van de “vluchtelingenhulp” toe: “De mensen zijn blij dat ze, in tegenstelling tot thuis, hier in de wintermaanden een warm, schoon onderkomen, goede verzorging en medische hulpverlening hebben. Voor hen is dat quasi net een droomvakantie. Daarom komen velen ieder jaar met hun gezinnen naar Keulen. Ze hebben het hier naar hun zin.”

Nadat de een of andere Zuidoost-Europese door de belasting gefinancierde overwinteraar de tijd verdreven heeft met diefstal of kerstmarkten of carnavalsoptochten, keert men in het voorjaar inclusief de buit weer naar huis terug. Tot het weerzien de volgende winter worden de onderkomens dan voor honderdduizenden euro´s volledig gesaneerd en in topconditie gebracht.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah” en “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Albanië, Balkan, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Illegalen, Krankzinnigheid, Macedonië, Multiculti, Rotzakken, Servië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Overwinteren in Keulen: 100 “wintervluchtelingen” per dag van de Balkan

 1. Steven zegt:

  “Omdat dakloosheid een gevaar voor de openbare veiligheid en orde vormt”……….alleen NIET als je als blanke Duitser je huis bent uitgeschopt. Dan laten ze je gewoon doodvriezen in het park omdat er dan ineens geen enkel vorm van gevaar is!!

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

  • Thom zegt:

   Ik denk dat het geen moslima is. maar iemand die zich als moslima verkleed heeft. Op haar benen staan tatoeages. Ik kan me niet voorstellen dat moslima’s tatoeages hebben

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Je zette me even op het verkeerde been @Klaas, ik dacht dat ze hem in brand zou steken terwijl haar hoofd er nog in zat.
   Ik kijk teveel filmpjes op internet 😀

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Een Franse “SDF”, een dakloze, overnacht op straat, de illegalen krijgen onderdak van de Staat.
  Ook een van de grieven van de “Gele-Hesjes”…………

  Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  Wie wil er niet een paar maanden een droom vakantie hebben
  Mijn hart ligt in Italië daar heb ik mijn mooiste tijd gehad maar mij lukt het niet om tot het voorjaar daar op kosten van de Italianen maanden door te brengen

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ach je kunt het die mensen niet kwalijk nemen, ze maken gebruik van de mogelijkheden, de politici die dit mogelijk maken of een misstand laten voortduren, dát zijn de echte boeven.
  Hetzelfde gaat op in Nederland met het zoveelste ‘kinderpardon’.
  Keer op keer is er beloofd de procedure voor asielaanvragers te versnellen en in te korten en het duurt nog net zo lang zo niet langer dan ten tijde van het eerste pardon.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De Keulenaren zijn verantwoordelijk voor hun eigen ongeluk. Ze vernietigen hun stad grondiger dan de Britse bommenwerpers. De vergelijking klopt in alle opzichten, want zowel in het geval van immigratie, die volledig uit de hand liep, als in het geval van de luchtaanvallen lag de echte schuld bij de voorstanders van een destructieve ideologie, want niets komt van niets.

  Like

 7. Jan zegt:

  Dus, zoals wij al zeiden, ordinaire parasieten.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Voorbeeldje

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Sebastian Kurz voert een therapiegesprek met geestelijk verwarde mensen. De volgende stap is de praktijktest: deze journalisten worden werkloos en krijgen minder geld dan de migranten. Nu wordt het spannend: Zullen ze vasthouden aan het waanidee of niet?

   Like

 9. Niks geen klimaatgekte. Laat de winter maar goed doorzetten en net als in Amerika toeslaan in Europa met -30 graden. Kan de elite niet meer naar hun recepties en sportscholen, gaan er veel insecten dood en de rest blijft weg omdat reizen onmogelijk is.
  Een goede winter heeft vele voordelen voor ons met misschien nog een elfstedentocht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s