Aantal Salafisten in Duitsland naar 11.500 gestegen

screenshot_162

(Vertaling: E.J. Bron)

Dit aantal werd genoemd door het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken op vragen van de “Rheinische Post”. Vorig jaar bedroeg dit aantal nog 11.300, in 2017 10.800. In de deelstaat Nordrhein-Westfalen, die al jarenlang een bolwerk van Salafisten is, bleef hun aantal constant op 3100, zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen meedeelde.

contramagazine

De minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen, Herbert Reul (CDU), toonde zich verheugd dat het al jarenlang voortdurende stijging van het aantal Salafisten gestopt is, maar benadrukte: “Desondanks is dat nog lang geen reden om het signaal ´veilig´ te geven.” Dat zou enerzijds liggen aan de het nog steeds grote aantal, en anderzijds aan het risico dat uit zou gaan van individuele daders.

Het risico van een terreuraanslag in Duitsland zou nog steeds groot zijn. “We hebben op dit moment weliswaar geen aanwijzingen op een concrete plaats en tijd van een aanslag, maar we moeten er constant rekening mee houden dat er mensen zijn die plannen smeden”, verklaarde Reul.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Aantal Salafisten in Duitsland naar 11.500 gestegen

 1. Jan zegt:

  En op hetzelfde moment in Angela Hitler’s Germanistan:

  Like

 2. Jan zegt:

  Al die linkse ‘ministeries’ doen nooit iets anders dan ‘registreren’, hebben een broertje dood aan actie ondernemen, want ja, je zou eens moe worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  antisemitisme ook gestegen. Wet van de communicerende vaten, zeg maar

  Like

 4. Jan zegt:

  De Lijn der Verschrikking

  Like

 5. Jackholland zegt:

  Salafist islamist moslim gematigd ja of nee. Allen zijn ze van geboorte af aan begiftigd met een gedachtengoed wat volkomen achterlijk en vijandig tov iedere niet moslim Is En of het nu geloof is of ideologie is maakt niet uit. Het gaat er om hoe dat de moslim leeft moet leven en wenst te leven. Helaas gaat dat niet samen met westerse lifestyle daar is nu toch wel genoeg bewijs van. Dus : uit elkaar moslims en niet-moslims Alle moslims naar de zandbak met een hek er om heen met voor mij part een verbod voor niet-moslims . Laat ze daar mr op z n moslims leven met bijbehorende achterlijkheid maar laat ze Gvd hier de sfeer niet verpesten met hun achterlijk gezeik en allahbullshit. En het is niet omdat het moet maar omdat we die islamshit en alles wat er mee te maken heeftschijtbeu zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Charles Martel zegt:

  Zodra die wapens in handen krijgen, en dat zal gebeuren, hebben we Syrië bij ons, medogenloos.

  Like

 7. RottenPikwick! zegt:

  Het aantal salafisten (nee geen caps) zegt niet zoveel, het zijn de sympathisanten van deze lieden en dan gaat het om misschien wel om 100.000en, als het niet meer zijn. Al deze lieden hebben schijt aan de overheid, de onnozele subsidieverstrekkers! Maar zijn niet vies van de 100en MILJARDEN die ze zo in de schoot geworpen krijgen! West-Europa kaggeld per dag verder achteruit! Wanneer komen we eindelijk van die Trutte-Attje Keutel-Van Toorenburg-SegersZOOI af??????
  ************* Stem ZE Weg **************

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Wat is de echte reden om deze zeer gevaarlijke personen in Duitsland te laten verblijven? Salafisme is zelfs in diverse moslimlanden verboden, maar in Europa zouden ze hun gang kunnen gaan?
  Zet ze uit als ongewenste vreemdelingen. Trek het Duitse paspoort in en zorg dat ze geen voet meer op Europese bodem kunnen zetten.
  Dat ‘in de gaten houden’ kennen we zo langzamerhand wel.
  Aanpakken die handel!

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Het ware cijfer lijkt mij vele malen hoger, aangezien hier zelfs een burgemeester van een grote stad zelf aangeeft dat hij salafist is.
  Wordt gewoon geaccepteerd in dit land.

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  Nederland,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/jammer-voor-huilend-links-nederland-minst-anti-moslim-land-van-europa/

  Jammer voor huilend links: Nederland MINST anti-moslim land van Europa

  Van links horen we al jaren dat wij Nederlanders heel erg racistisch en bevooroordeeld zijn. Nou, dat blijkt nogal mee te vallen

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De EU heeft nu eenmaal een reële bedreiging nodig om Europa te kunnen hervormen tot een totalitaire politiestaat, waar de sociale, economische en politieke macht door de leiders gehandhaafd wordt met behulp van een (geheime) EU-politie. Deze politie heeft namelijk meer bevoegdheden dan gebruikelijk is in een liberale democratie. Politiestaten worden meestal gekenmerkt door totalitarisme en een sterke sociale controle. Onder druk van een al dan niet vermeende interne of externe bedreiging van de staatsveiligheid kunnen de wetten doorgevoerd worden die burgerrechten inperken en stapsgewijs in de richting van een politiestaat leiden. Voorbeeld is nazi-Duitsland, toen Adolf Hitler, via verkiezingen op democratische wijze aan de macht was gekomen. Vervolgens wist hij na de Rijksdagbrand, die mogelijk door de nazi’s zelf was veroorzaakt, grote bevoegdheden naar zich toe te trekken (uitroepen van de noodtoestand, etc) om ‘de orde te handhaven’. Met deze, in theorie tijdelijke, ‘ordehandhavingswetten’ schakelde hij in snel tempo alle politieke tegenstanders uit, werd de noodtoestand permanent, en werd het hele land aan zijn wil ondergeschikt gemaakt, (de gleichschaltung).
  Doet dit u nog geen belletje rinkelen? aufmachen!

  Like

 12. Steven zegt:

  De LINKSEN kunnen weer in de handen wrijven…

  Like

 13. koddebeier zegt:

  In iedere moslim schuilt een salafist !!

  Like

 14. Willem Sterk zegt:

  De Nederlanders zijn dus het meest naief, onnozel, te links, te seculair en te goed gelovig en niet bereid om zich beter in de islam te verdiepen. Dus voor de taqiyya, kitman, tawriya, murana moslims het makkelijkst te manipuleren. Kijk maar eens goed om je heen.

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Vergeet niet naar NL te kijken: 30 tot 50.000?!

  ‘Salafisten in Nederland zijn vooral voor segregatie’

  De conclusies van het proefschrift zijn zorgelijk, volgens de begeleider van Soroush en arabist Jan Jaap de Ruiter: “Het is iets wat we in de gaten moeten houden.” Hoeveel salafisten er precies zijn in Nederland is onduidelijk, maar volgens de Ruiter zou het om 30- tot 50.000 mensen kunnen gaan. “Het is een groeiende groep en ik denk dat de samenleving daar een antwoord op moet formuleren.”

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/salafisten-in-nederland-zijn-vooral-voor-segregatie/

  En deze:

  Aantal salafistische moskeeën in vier jaar tijd meer dan verdubbeld

  Lees verder aub…….

  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/aantal-salafistische-moskeeen-vier-jaar-tijd-meer-dan-verdubbeld

  Like

 16. sjuad zegt:

  Laat maar -massaal- Gebeuren.
  Daarna hoef je geen moslim terug te jagen, zij zullen zelf moeten vluchten.

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Kom op zeg! Vermenigvuldig dit aantal maar met een flink getal.
  De salafisten vormen de ultra-orthodoxe onderlaag van de islam. OVERAL in de islamitische gemeenschappen maken zij zeker 10% van de moslim gemeenschap uit. Die onderlaag is verre van statisch. Wanneer bij de moslims de indruk ontstaat dat de macht van de islam toeneemt zullen wij de onderlaag in omvang zien GROEIEN…

  Geliked door 1 persoon

 18. Pietersen zegt:

  Als het moet zijn er opeens miljoenen salafisten in Duitsland en waar dan ook. Islamiet is hetzelfde als salafist met als grote gemene deler : invoering van de sharia, het doel waarnaar zij streven.
  Een islamiet zal echt niet gaan protesteren als de salafisten talrijker worden en zeggen : He, dit willen wij niet, wij waren net zo lekker bezig geld te vangen van de sociale dienst en bezig met ons fijne leventje als consument…terug naar de tijd van Mohammed willen wij niet.

  Mede daarom ook zijn dit soort onderzoeken waardeloos en bedoeld om de autochtone bevolking zand in de ogen te strooien van : ‘Kijk ons eens, we hebben ze in de gaten, we zitten er boven op’.
  Kun je nagaan hoe ernstig de hele situatie feitelijk al is.

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Salafisten zijn moslims, die willen leven zoals de profeet, 1400 jaar geleden. Maar dan met behoud van uitkering, mobieltje, viagra en audi. Het zou wel helpen als in Duitsland gastarbeiders zonder werk gewoon naar huis werden gestuurd. Ben je gauw van die onzin af.

  Like

 20. kampersrene zegt:

  Geduldig staan de “zalige fitsen” voor het bureau van arbeidsbemiddeling..

  Like

 21. ruud 2 zegt:

  Over 113 jaar kunnen we bij de opening van een nieuw vernietigings-monument voor de uitgestorven Europeaan bijeen komen. Leve de Koning,Ere zij God als die kafta jou past.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s