Italië: Salvini krijgt lof uit de asielindustrie

Screenshot_89

Matteo Salvini.

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

“Deze mensen leven als zombies in ons land”

De Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, van de “kwaadaardige populisten” van de LEGA moest heftige kritiek van veel goedmenschelijke kanten in Europa over zich heen laten komen toen hij de havens van het land sloot voor de zogenaamde zeenood redders, die in samenwerking met Noord-Afrikaanse mensensmokkelaars massa´s illegale immigranten op zoek naar verzorging naar Italië brachten. De “vluchtelingen” reisden daarna, zoals bekend, in ijltempo door naar het beloofde diversiteitsland (het voormalige Duitsland), waar voor hen melk en honing stromen.

PI News (2)

Nu kreeg Salvini, die onlangs ook de opnamecentra en geldbetalingen aan de “gasten” op de korrel nam, onverwachte ondersteuning van deze asielindustrie. Francesco Magnano, de directeur van het opnamecentrum voor asielzoekers (CARA) in Mineo – dat is een kleine stad ruim 45 kilometer verwijderd van het Siciliaanse Catania – keerde zich openlijk tegen de politiek van de open grenzen, die er in Italië van 2014 tot 2017 – tot de regeringsovername door de LEGA en de Vijfsterrenbeweging – waren.

Magnano verklaarde dat de goedmenschelijke acties van de zeenood redders van de meest diverse NGO´s er aanzienlijk aan bijgedragen zouden hebben dat er naar schatting 15.000 mensen in de Middellandse Zee om het leven kwamen, die de watertaxi´s van de “redders” niet bereikt zouden hebben, aldus Magnano in de Italiaanse krant “Il Giornale”.

Magnano had kritiek op de NGO´s, want door hen zouden er in heel Italië krottenwijken zijn ontstaan. “In Italië bevinden zich 600.000 afgewezen asielzoeker. Deze mensen hebben zodoende niet alleen geen recht meer op verblijf in de opnamekampen, ze hebben ook hun status als asielzoeker verloren en leven als zombies in ons land.”

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, LEGA, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op Italië: Salvini krijgt lof uit de asielindustrie

 1. Cathja zegt:

  Eindelijk komt er eens een ander geluid uit Italië.
  Het besef dat er 600.000 illegalen binnen de Italiaanse grenzen bivakkeren, die geen recht hebben op een vluchtelingenstatus, zal ongetwijfeld de vraag doen rijzen hoe ze hen kunnen lozen.
  Ik zie de Italianen er niet voor aan dat ze deze mensen een pardon geven, zoals onlangs in ons land met de kinderen van asielzoekers nog is gebeurd.

  Like

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Papagaai Verhofstadt was als premier van BELGIË al niet goed in zijn schedel, maar de medicijnen slaan niet goed aan zo te lezen.
   Want zie daar Poetin heeft het weer gedaan.
   Is er in dat miljoenen pandje in BRUSSEL nou nergens een SPIEGEL, dan kunnen ze eerst eens bij zichzelf te raden gaan, inplaats meteen weer achterlijk beginnen te ketteren.

   Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/02/14/migrants-formerly-aboard-hijacked-ship-take-salvini-european-court/

  Migrants From ‘Hijacked’ Ship Take Salvini to European Human Rights Court

  Two migrants who were aboard a ship that saw rescued migrants threaten crew members have opened a case against Italian Interior Minister Matteo Salvini over tweets they claim could jeopardise their right to a fair trial.
  The migrant pair, a Sudanese and a Ghanian, are currently under investigation for threats, violence, and resistance toward a public official and are awaiting their prosecution and trial over their role in the alleged hijacking, Il Giornale reports

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s