’Nederlands HBO-diploma te koop in Qatar’

Screenshot_86

LEEUWARDEN – Hogeschool Leeuwarden heeft een vestiging in Qatar (foto) ’waar diploma’s gewoon te koop zijn’. In ons land worden deze diploma’s weer omgeruild voor een Nederlandse variant.

Volgens NRC Handelsblad doet de inspectie onderzoek naar het filiaal van NHL Stenden waar goede cijfers te koop zijn. „De vestiging in Doha worstelt met nepotisme, tentamen- en diplomafraude”, aldus de krant. Een oud-medewerker zou de school hebben aangegeven bij de inspectie. NHL was sinds 2014 op de hoogte maar zou niks hebben gedaan.

Fusieschool NHL Stenden valt met 24.000 studenten en 2.000 medewerkers net buiten de top-10 van grootste hogescholen in Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
de telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenrepubliek Nederland, belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Qatar. Bookmark de permalink .

9 reacties op ’Nederlands HBO-diploma te koop in Qatar’

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Dit verbaast mij niet. Onze overheid wilde toch perse dat de lat voor allochtonen zo laag gelegd moest worden dat ze voor elke opleiding moesten kunnen slagen. Dus niet alleen voor het middelbaar onderwijs, maar vooral ook voor het HBO en het academisch onderwijs. Dus ook allochtonen artsen kregen hun diploma in de schoot geworpen. De gevolgen zullen niet lang op zich laten wachten.
  Overigens, op maroc.nl kom je dit soort advertenties regelmatig tegen. Alle soorten diploma’s, paspoorten of geboortebewijzen zijn er te koop. De advertenties worden weliswaar verwijderd, maar ze staan er lang genoeg om je keuze te kunnen bepalen.

  Geliked door 2 people

  • leefbarbaar zegt:

   Zit een donker kantje aan; een allochtoon met diploma’s komt ook niet meer aan de bak. Want diploma’s zijn niks meer waard op deze manier.
   Wel volkomen debiel dat een Nederlandse school in de zandbak verblijft.

   Like

 2. rob van marle zegt:

  Ze leen zelfs niet een normaal Nederland gewoon en goed uit te spreken

  Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat nou weer ??? Gedoe met HBO-diploma’s ??? Wie doet er nou weer moeilijk ??? Zat de deksel niet goed op de beerput ??? Ik sta hier niet meer van te kijken. Nederland is verworden tot een ruttige bananen eurocratie. List leugen en bedrog voeren de boventoon. Problemen worden weggelachen. Waarden en normen worden met ruttige inlegvelletjes afgedaan. Het voorbeeld van de ruttige waard wordt door de dito gasten gretig nagevolgd. De onderste steen komt nooit niet boven. U moest eens weten, wat er allemaal onder de pet wordt gehouden of onder het tapijt wordt geveegd of met de mantel der liefde wordt bedekt. Ons kent ons en dat schuift lekker. Dit hoort er allemaal bij, bij de vrije markt euroconomie van de ruttige participatiemaatschappij. Het doet er niet toe, wat de kent, maar wel wie je kent. Dat heet vitamine R (relaties). Het is een storm in een glas water. De coalitieprominenten van VVD66CDU zullen de koppen in de achterkamertjes wel weer eventjes bij elkaar steken om de rimpeltjes glad te strijken. Gaat u rustig slapen. Het kabinet zorgt ruttig voor u. Uw portemonnaie raakt ruttig leeg. Een kniesoor, die daarover klaagt.

  Wordt WAKKER G@#~$%^&* !!!!! Alle klokken luiden BIMMM BAMMM BOMMM !!!!
  Stem de ruttige klojo’s weg !!!!

  Like

 4. Tineke zegt:

  Zo doende konden die graftakken in Den-Haag ook roepen,dat er allemaal hoogopgeleide ingenieurs en apothekers tussen de ”vluchtelingen” zaten.
  Hadden we hard nodig vanwege de vergrijzing.
  Wat worden we toch belogen en bedrogen.
  En dat elke dag opnieuw.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Letter E vergeten, EHBO.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s