Oostenrijk: Aantal mes-aanvallen met 400% toegenomen

Screenshot_108.png

(Door: David Berger)

Oostenrijk heeft met zijn nieuwe regering weliswaar een verandering in de migratiepolitiek voortgebracht, maar deze heeft met het oog op de extreem toegenomen criminaliteit ook in ons buurland echter nog geen effect gehad. En zal dit ook niet zo snel hebben: een waarschuwing aan ons Duitsers.

philosophia perennis

In vergelijking met het jaar daarvoor registreerde de statistiek volgens Oostenrijkse media een toename van de “mes-aanvallen” met meer dan 400%. Een stijging die sinds de vluchtelingencrisis van 2015 bijzonder extreem merkbaar is:

“Alleen al in 2016 waren bij 3500 delicten messen in het spel, van bedreigingen en overvallen tot aan moord toe”, aldus “oe24.” En die sindsdien explosief toenemen. Verleden jaar werd de grens van 10.000 bereikt. “Oe24” verder:

2018: meer dan 1000 bloeddelicten met een mes

“In 2007 vonden er landelijk nog 189 bloeddelicten met een mes of een slagwapen plaats. In 2017 waren het al 743 steekpartijen (+ 293%). Verleden jaar is dit aantal verder geëxplodeerd en heeft volgens de politie de grens van 1000 overschreden (het exacte aantal moet in het kader van de criminaliteitsstatistiek nog beoordeeld worden). Dat betekent: in vergelijking tussen 2007 en het jaar 2018 bedraagt de stijging zelfs meer dan 400%!”

Net als in Duitsland behoort ook de politie tot de slachtoffers: alleen al in het jaar 2017 werden 29 politieagenten met een mes aangevallen.

Het aantal buitenlanders bij de steekpartijen is opvallen hoog

Net zoals in Duitsland is het ook in Oostenrijk een feit dat weliswaar de totale criminaliteit gelijk blijft of zelfs afneemt, die van mensen met een migratieachtergrond, vooral diegenen die “hier nog niet zo lang zijn”, extreem stijgt en steeds meer een enorm probleem wordt voor de veiligheid in het land.

Bij het “geïmporteerde geweld” spelen bijzonder zware en brutale mes-aanvallen een centrale rol: “Opvallend is het aantal buitenlanders bij de steekpartijen in vergelijking met de totale bevolking. Sinds 2016 staken 50 Afghanen toe, 16 Noord-Afrikanen, 14 Tsjetsjenen, 7 Irakezen, 7 Iraniërs, 7 Turken en 5 Syriërs.”

Rechtbankpsychiater Sigrun Roßmanith verklaart dit in een gesprek met “oe24.” Met de verschillende culturele gewoontes, die daarna op Europeanen zouden afstralen:

“Het gebruik van messen is vanzelfsprekender geworden. In veel culturen komt het al voor dat conflicten niet met woorden, maar met messen worden uitgevochten – bij ons inmiddels ook. Niet alleen in relaties: men heeft onmiddellijk een mes paraat wanneer een belediging of woede uit de hand loopt.”

Zelfs een strikte sluiting van de grenzen zou slechts op de lange termijn helpen

De cijfers uit Oostenrijk, waar op politiek gebied al lang een verbetering te zien is, laten zien: de geïmporteerde geweldscriminaliteit zal de landen, die van Merkels grensopening in 2015 de dupe zijn respectievelijk waren, nog lange tijd zware schade berokkenen.

Zelfs wanneer een Duitse regering nu zou besluiten tot een strikt inreisverbod voor mensen uit culturele risicogroepen, dan zouden de zich hier al bevindende mensen met een sterke affiniteit voor geweld van ons land een Mekka van mes-criminaliteit laten worden. O.a. gestimuleerd door de in het verheimelijken en bagatelliseren gespecialiseerde mainstream media, waarbij steeds vaker dubbele standaards voorkomen.

Nevenschade van de criminaliteitsbestrijding: vrijheidsbeperking voor iedereen

Alleen nog een extreme Law-and-Order-politiek zou over een langere periode kunnen helpen. Dat daardoor ook de vrijheid van de burgers tot een ondraaglijke mate gereduceerd wordt, schijnt nevenschade van deze oorlog te zijn, waarvoor zich op dit moment nog niemand echt lijkt te interesseren.

Een dreigende vernietiging van onze vrijheidsrechten, die onze grondwet meer bedreigt dan wat dan ook, waarover op dit moment in dit verband opgewonden gediscussieerd wordt.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algemeen, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oostenrijk: Aantal mes-aanvallen met 400% toegenomen

 1. Peter zegt:

  Lhbt-leeslijst moet bij scholier begrip kweken voor anders-zijn
  De Minister wil invloed uitoefenen op de gezonde heteroburger om hen in weekdieren te transformeren.
  https://nos.nl/artikel/2271946-lhbt-leeslijst-moet-bij-scholier-begrip-kweken-voor-anders-zijn.html

  Geliked door 1 persoon

 2. Rommel zegt:

  Hmm. Heb je weer een vertaling van FENIXX gejat en een beetje aangepast zodat het net lijkt of het stuk door je zelf vertaald is?
  https://fenixx.org/2019/02/14/oostenrijk-aantal-mes-aanvallen-met-meer-dan-400-procent-gestegen/

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Natuurlijk Rommel. Diegene die bijna als enige uit het Duits vertaalt, gaat het stuk jatten bij een twijfelachtige site . . . Nee hoor. Het stuk stond ook al in mijn lijstje om vertaald te worden. Iemand stuurde een comment in met de vertaling op Fenixx. Dat moet even aan mijn aandacht ontsnapt zijn, want ik verwijs nooit naar Fenixx. Zelf vertaald!? (Google Translate?) Knap. En nee, dat heb ik niet gebruikt. Wat ik dan doe, is het eveneens zelf vertalen en niet overnemen. Ik zou het al eerder vertaald hebben, maar aangezien ik het blog in mijn eentje draai, ben ik dus ook de enige die tips plaatst en comments modereert. Dan blijft er wel eens iets langer liggen.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Dat je daar nog op in gaat.
    Zonde van je kostbare tijd.

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ach ja . . . Overigens een typische reactie. De linkse kerk doet het ook zo: mensen ergens van beschuldigen waaraan ze zich zelf schuldig maakt. Achterbaks noem ik het.

    Geliked door 3 people

   • droevige mof zegt:

    Feel the difference. Uit deze Duitse zin maakt google translate dit Nederlandse monster, inclusief een zinstorende vertalingsfout.

    Eine automatisierte Übersetzung ist nicht in der Lage auch das jeweilige Sprachgefühl mit zu übersetzen, so wie dies Herrn Bron bei seinen Übersetzungen, für die er bekanntlich seine Freizeit opfert, in hervorragender Weise gelingt.

    Een geautomatiseerde vertaling is niet in staat om de taal ook te vertalen, evenals Mr. Bron slaagt in zijn vertalingen, waarvan hij weet dat hij zijn vrije tijd op een uitstekende manier opoffert.

    Like

 3. Cathja zegt:

  Ik begrijp maar niet waarom men het kwaad niet bij de wortel aanpakt. De lakse, maar ook onwillige houding van overheden heeft er aan bijgedragen dat dit soort verschrikkelijke incidenten zo sterk is toegenomen.
  Wat is de reden dat criminele buitenlanders niet uitgezet kunnen worden? Of is het alleen een kwestie van NIET WILLEN?
  Het is een grof schandaal dat in luttele jaren tijd het vrije leven van mensen zó bedreigd is en nog steeds wordt, en waar talloze slachtoffers inmiddels te betreuren zijn!
  Maak het probleem eens heel erg duidelijk. Dus: ook al heb je een ‘vluchtelingenstatus’, dan nóg kun je worden uitgezet zodra je hier misdrijven begaat. Pak het kwaad aan en houd eens op met het benoemen van ‘culturele verschillen’. Wij gebruiken onze mond om geschillen bij te leggen. We hebben daarvoor geen messen nodig.

  Het wordt tijd dat al dat binnengeslopen kwaadaardige en leugenachtige gajes huiswaarts gestuurd wordt. In Europa kan en mag er voor mensen met gewelddadige ideeën geen plaats zijn.
  Maak plaats voor vrede, rust en nieuwe welvaart.
  Zonder islam.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Hier noemen ze dat soort gasten nog steeds verward.

  De 28-jarige Syriër die afgelopen zomer in Naaldwijk politieagenten met een mes heeft belaagd, moet een jaar lang in een psychiatrisch ziekenhuis worden behandeld. Tijdens het incident verkeerde de man in een psychose en was hij volledig ontoerekeningsvatbaar. Daarom legt de rechtbank in Den Haag hem geen straf op.
  https://tpo.nl/2019/02/14/meszwaaiende-allahu-akbar-roepende-syrier-die-agenten-belaagde-in-naaldwijk-naar-psychiatrisch-ziekenhuis/

  Like

  • Steven zegt:

   En na een jaar mag hij weer vrij rondlopen en steekt hij er weer een paar neer.
   RECHTER: de behandeling was achteraf toch niet voldoende en de man moet opnieuw worden opgenomen. Hij was door zijn psychische aandoening ‘volledig ontoerekeningsvatbaar’ en zullen de man om die reden dan ook NIET vervolgen.

   Like

  • Harry zegt:

   Denk dat het tijd wordt om die hele rechterlijke macht eens een jaartje onder toezicht te stellen .
   Ze zijn ófwel corrupt en doodsbenauwd voor het islamitische tuig danwel incapabel .
   Of zijn ze zo onnozel dat ze in de leugens van die lui trappen ?
   Maar al die vrijspraken en flutstrafjes leiden tot de totale verloedering van ons land .
   En daar betalen we hun salaris toch niet voor ?
   Stel ze na grondig onderzoek voor vier jaar aan en kijk daarna ofdat er weer een vervolgtermijn op komt .
   Als ze dat tuig ontzien , dan moeten ze wieberen .

   Geliked door 1 persoon

  • Japio zegt:

   En als jij het had gedaan BertG? Ik denk een jaar of tien brommen in het spinnehuis. Ik las ook het stuk, onbegrijpelijk wat hier gebeurt.

   Like

 6. Steven zegt:

  Dit is nou de “DIVERSITY” die PLOFKOP Fransje ons zo graag wil OPDRINGEN.
  De blanke genocide op VOLLE toeren!!

  Like

 7. Bagul zegt:

  ‘Live by the sword die by the sword’. Hoe stoer het ook moge klinken, zo moet het afgewerkt worden! En natuurlijk kan ik hier weer de flinke jongen uithangen met mijn stoere praatjes, toch is de enige remedie, bewapen uzelf! ‘Do likewise’….ik doe het ook. Onder mijn kleding, de allergruwelijkste en gevaarlijkste messen. 2 stuks. Mijn getrainde bokservuistjes gaan het niet redden. Ook niet na ruim 30 jaar in de ring. En nee, ik ben geen prototype bokser, verre van. Geschoold, geen plakplaatjes, etc. Maar wel mijn jongens. Als er iets loos is, dan zijn er mijn jongens. Ja, ik heb geleerd er mee om te gaan. Net zoals een agent leert omgaan met ‘zijn’ dienstwapen. Simpel. Ik laat het leven niet uit mij steken door barbaren die het hele westen denken te kunnen overnemen. Nooit. Eens komt de dag van vergelding en zal het bloed door de Kalverstraat en over de Meent vloeien. Zullen de schuldigen publiekelijk worden terechtgesteld. Barbaren zijn wij en zullen wij altijd blijven. Bescherm u, bange burgers. Bewapen u. Spaargeld dat dood ligt en anderen rijk maakt?! Koop een wapen. Op de zwarte markt. Alles is te koop! Alles! Niemand komt om u te helpen. Zelfs 112 heeft een wachttijd van meer dan 1 minuut! Sterkte, wederom!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Regeringen en de Europese Unie zouden aansprakelijk gesteld moeten worden voor alle import criminaliteit, zij zijn medeplichtig !!!

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Is toch wel extreem, gelet op het absolute getal. En de regering?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s