Mohammed, het grote voorbeeld . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Mohammed. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mohammed, het grote voorbeeld . . .

 1. Ruud zegt:

  Met recht moet aan de verstandelijke vermogens van hen die deze leerstellingen uitdragen en/of praktiseren getwijfeld worden……………….

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  islam is satanisme.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Wie het nu nóg niet wil zien, is kwaadaardig of geestesziek.
  Of allebei.

  Geliked door 2 people

 4. Jade zegt:

  Jammer dat men destijds geen gesloten inrichting had…

  Like

 5. Scarface zegt:

  Ik had laatst een gesprek met iemand over mensen die, ook al is het 100% duidelijk dat het moet, niet ingaan op goed advies, bijvoorbeeld: je moet nu stoppen met die drugs, want het wordt je dood, of: je moet nu stoppen met drinken, want je gaat er aan kapot. Er zijn mensen die voor geen enkele reden meer vatbaar zijn, want, zo luidde de verklaring, deze mensen zijn feitelijk al dood. Het interesseert ze niet meer. Het er zo naar kijken vond ik wel een goede verklaring.

  De link met islam-terrorisme, zoals die volgt uit boven getoonde teksten in de afbeelding. De meute-rijders, bijlen- en messentrekkers en alles wat strafbaar is en gericht tegen de Westerse maatschappij. Hoe kan het dat deze mensen zich geen reet van het strafrecht aantrekken of van alle culturele aspecten en gewoonten van het Westen? Het vooruitzicht van straf haalt niets uit. Zijn ze dan alleen fysiek aanwezig, in hun gedachten al in het hiernamaals, in afwachting van hun beloning? Dan is het dus geen kwestie van straffen, of inpraten en bijsturen en de waarden van het Westen proberen over te brengen. Dan is het onoplosbaar. En dat is dan een redelijk benauwende gedachte.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  En dan te bedenken dat dit komt van hun Monsterbaas die zij ‘Allah’ noemen. Hebben onze politici al nota genomen van deze islamitische opdracht. Dit is namelijk de islam in optima forma, dit kun je niet negeren en goedpraten. Dit leeft in ieder hoofd van de islamiet en zij wachten slechts op het moment om alles in praktijk te brengen.

  Geliked door 2 people

 7. kampersrene zegt:

  De paus …onze Christus op aarde heeft het gelezen….en liet een goedkeurend gemompel horen

  Like

 8. Pingback: Omdat er verder niemand Kamervragen stelt (2) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s