“ONZE LIEFDE VOOR HET VADERLAND”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Identitaire Beweging, Nationalisme, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op “ONZE LIEFDE VOOR HET VADERLAND”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Pugna pro Patria

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Strijden tegen krachten die sterk genoeg zijn om binnen één generatie een gehele cultuur te vernietigen, laat onze manier van leven niet sterven, zonder er alles aan gedaan te hebben om dit te voorkomen.
  We moeten door de leugens heen prikken, en binnen onszelf gaan zoeken hoe wij met onze familie willen leven, niet om te kijken hoe anderen gaan bepalen hoe wij moeten gaan leven……
  We moeten samen sterk staan om deze grootmachten de deur te wijzen, ophoepelen met hun ideeën over een multiculturele samenleving, die ten koste zal gaan van onze manieren, normen en waarden en omgang met elkaar, deze willen vernietigen uit naam van een ideologie die nooit de onze zal worden.
  We kunnen blijven praten over duurzaamheid en energiezuinig zijn, maar we worden geleased door multinationals en grote energieleveranciers die geen jota geven om de mensen en het land waarin wij opgroeien, onze buurtbewoners in de wijken systematisch vervuilen met chemische middelen, als een proefboerderij voor de farmaceutische industrie. Ons voedsel moet van zo vér mogelijk verbouwd en ingevlogen worden, zodat de Hollandsche land en tuinbouwgrond benut kan worden voor nóg méér huizen bouw, nog meer migranten, want als we die niet binnenhalen en onderhouden zullen we zelf binnen een paar dagen verhongeren in de Pays-Bah.
  Wij moeten vandaag nog opstaan voor ONZE RECHTEN, want er zijn steeds meer mensen die zich bedrogen voelen, onmondig gemaakt, en uitgekleed door de multinationals en hun politici.
  We moeten ons niet langer laten voorliegen, laten misleiden door wat men ons ook wil laten geloven, wij zijn klaar met hun leugens, we moeten ze recht in de ogen kijken en vertellen dat onze wereld geen vermomming draagt, recht voor zijn raap, samen sterk staan voor de toekomst van ónze families…….

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Ik ben het helemaal met u eens, maar de grote massa heeft het toch nog te goed, of zit vast in hun eigen financiële crisisje. En dat houd ze rustig.

   Like

 3. Ruud zegt:

  Zo wil ik het horen en niet anders. Land- en cultuurverraad liggen op de loer.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het oproer kraait. Wie gelooft in de goede zaak komt in opstand. Gele hesjes -> PVV !

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/column/bassiehof-george-soros-financiert-proefprocessen-tegen-de-nederlandse-staat/

  Bassiehof – George Soros financiert proefprocessen tegen de Nederlandse staat
  Beter dit soort types afstoppen

  Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet daagde de vaderlandse journalistiek aan het einde van afgelopen jaar uit om nader onderzoek te doen naar George Soros. Uitgerekend NRC Handelsblad pakte deze handschoen op. We wisten al dat Soros zich mengde in het Nederlandse referendum over het associatieverdrag met Oekraïne en ook stemwijzers (!) financiert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s