Europa importeert nieuw antisemitisme

Screenshot_289

(Door: Roderick Veelo)

De Fransen demonstreerden deze week opnieuw tegen Jodenhaat. Afschuw en afkeuring in de ‘sterkst mogelijke bewoordingen’ over het belagen en uitschelden van de Franse filosoof Alain Finkielkraut en het bekladden van een portret van oud-minister en Holocaust-overlevende Simone Veil met een hakenkruis. 

Uren voor de demonstratie waren op 80 joodse graven in de buurt van Straatsburg ook hakenkruizen aangebracht. En eerder kreeg een bagel-bakkerij in het centrum van Parijs het woord ‘Juden’ op het raam gespoten.

Frankrijk is het land waar het geweld en de intimidaties tegen joodse burgers vorig jaar bijna verdubbelde tot 541 incidenten. Dat is er tenminste iedere dag een en een deel van het jaar meerdere op een dag.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Europa importeert nieuw antisemitisme

 1. Lucky zegt:

  Hoe is het mogelijk ….
  https://tpo.nl/column/aan-de-directie-van-de-immigratie-en-naturalisatie-dienst/

  Aan de directie van de Immigratie en Naturalisatie Dienst
  Nu snap ik ook waarom Vluchtelingenwerk Nederland een ‘belangrijke partner’ is

  Er is een commissie ingesteld die na klachten van een klokkenluider moet onderzoeken of u uw eigen procedures wel volgt.

  Mij frappeerde vooral het zinnetje: “Verblijfsvergunningen van asielzoekers die wat op hun kerfstok bleken te hebben of hadden gelogen, zouden niet zijn ingetrokken omdat dat de dienst te veel tijd en moeite kostte.”

  En dat gaat zo ver, dat asielzoekers die wat op hun kerfstok hebben en die volgens de wet ons land moeten worden uitgezet ook mogen blijven.

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/heibel-in-het-aso-azc-~bd926150/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

  Heibel in het ‘aso-azc

  BEWONERS EBTL ‘VERDWIJNEN’
  Bewoners verblijven maximaal drie maanden in een ebtl. Het idee is dat ze heropgevoed terugkeren naar het azc. De praktijk is weerbarstiger: van de 304 inwoners die sinds eind 2017 in de twee ebtl’s verbleven, vertrokken 147 bewoners ‘met onbekende bestemming’. Dat is de term die het COA hanteert voor bewoners die uit de opvang verdwijnen. Ze belanden in de illegaliteit of duiken later opeens weer op. Slechts 34 bewoners keerden vanuit een ebtl terug naar de reguliere opvang.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Vannacht om 02.45 uur (Ned. tijd) heeft Israël in Cape Canaveral, Florida, een satelliet gelanceerd die op 11 april a.s. op de maan zal landen.
  https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/spacex-launch-falcon-9-moon-landing-israel-lunar-elon-musk-rocket-a8791436.html
  Als dat lukt, zal Israël het vierde land zijn, die zo’n missie had bereikt. Dit piepklein landje met maar 7 miljoen inwoners, zal achter de VS, Rusland en China staan. Jij vraagt jezelf af … En waar is ESA? Een organisatie met veel EU-bombarie en arrogantie? Jammer genoeg landen waartoe ESA behoort, zoals Frankrijk, Duitsland enz. beginnen steeds meer op een schurftige hond te lijken die de strijd tegen het geïmporteerde exotische ongedierte langzaam opgeeft. Het ongedierte zuigt zijn bloed leeg en daarmee ook zijn kracht. Het is een kwestie van tijd totdat hij zal bezwijken. . https://www.youtube.com/watch?v=78cUAVjILeo
  Niet enkel Joden verlaten nu landen als Frankrijk, maar ook Franse en Duitse sublieme wetenschappers, ingenieurs, IT’ers en zelfs zo maar goede technische krachten. Als Macron, Als Merkel en andere eigenaren van de schurftige hond zouden niet op tijd ingrijpen, zal de hond dood gaan en hun huis onbewaakt.

  Like

 5. Krater zegt:

  Zeer duidelijk artikel, heel nuchter, heel feitelijk. Er wordt gevraagd hard in te grijpen, zero tolerance, en helaas ben ik het daar volkomen mee eens, benoem het. Joden worden bedreigd door moslims. Doe er wat aan. Nu.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Krater. WIJ ALLEMAAL WORDEN BEDREIGD DOOR MOSLIMS!!!. Wij zijn de schurftige hond bij wie de geimporteerde exotische ongedierte uit moslimlanden en Afrika het bloed leegzuigt. De vraag is: hoeveel kracht hebben wij nog op onze poten te staan, en hoeveel tijd hebben wij nog totdat wij de genadeklap zouden krijgen? Van onze huidige politieke leiders hoeven wij niets te verwachten. De politiek afval, die wij nog uit de 20ste eeuw op onze schouders dragen, staat aan de zijlijn. Politici zijn bezig met de EU, Bilderberg, vriendjes zijn met Soros, klimaat, Gutmenschen bezigheden (aka opvangen vluchtelingen) en andere zaken waarmee zij kunnen grofgeld verdienen; voor zichzelf althans! niet voor Nederland en de Nederlanders.

   Like

 6. RottenPikwick! zegt:

  ’t Is GVD bij de Wilde Ayatollala’s af, dit kon je 30 jaar terug al zien aan komen!! Alleen al met deze ellende wordt het duidelijk met voor Criminelen we te maken hadden / hebben de afgelopen decennia, die miljoenen mohammedanen hebben binnengehaald. En het wordt nog vééééél erger! Hoef je echt geen professor oid voor te zijn. West-Europa is DOOMED! We kenenen de Slopers bij naam, dood of nog steeds onder ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s