VIDEO: Welkom in het tijdperk van het cultureel Marxisme


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Welkom in het tijdperk van het cultureel Marxisme

 1. Hovawart zegt:

  Het is geschiedkundig gezien een hele prestatie om binnen twee decennia een continent zó te verdelen, te verscheuren, deze periode zal echter niet méér vermeldenswaardig worden dan een voetnoot tussen obelisken in de geschiedschrijving.
  De namen Juncker, Verhofstadt en Timmermans en andere raaskallende “Schizofrenen en zelfpijpers” zijn volksverraders die er álles voor over hebben om anders-denkenden en EU-critici te demoniseren, alleen voor eigen gewin. Deze vuilgebekte volkshaters oftewel megalomane en pathologische rancunisten die met hun postmodernistische natte EU-droom, dat leert dat de democratie in het Westen ook maar een toevaligheidje in de geschiedenis is, en niet beter is dan de rest van de wereld, nee, slechter en daarom kapot moet, om van Europa een autocratie te willen vormen, is puur vanwege het feit dat dit soort zelfpijpers het idee hebben dat hun abjecte meninkjes ertoe doen,…. of is het vanuit hun idee “ik heb een mening dus ik besta”?
  De vraag blijft boven de markt hangen, waarom dit soort bovengenoemde malloten de echte wereld met hun holle retoriek mogen blijven vermoeien?

  Like

 2. Lucky zegt:

  Iets anders…zum kotzen!!!
  https://nos.nl/artikel/2273845-duitse-gemeente-verkoopt-hondje-van-gezin-met-schulden.html

  Duitse gemeente verkoopt hondje van gezin met schulden

  Een zwart mopshondje met de naam Edda is de inzet van een relletje in de Duitse stad Ahlen. Het dier werd in beslag genomen bij een gezin met schulden en verkocht via eBay, maar blijkt ziek te zijn. De nieuwe eigenaresse eist daarom geld van de stad

  In eerste instantie leek een rolstoel van de echtgenoot van Stefanie de meeste waarde te hebben, maar omdat de rolstoel eigendom is van een verzekeringsmaatschappij, keken ze vervolgens naar rashond Edda en namen het dier in beslag.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/02/28/ronald-van-raak-tunahan-kuzu-discrimineert-en-sylvana-simons-ook/

  Tunahan Kuzu discrimineert en Sylvana Simons ook
  Het kan onkunde zijn, maar het kan ook kwaadwillig zijn

  Je kunt discriminatie niet bestrijden door zélf te discrimineren. DENK kan niet hoog opgeven over een ‘inclusieve’ samenleving, maar tegelijk anderen veroordelen omdat die niet ‘Turks’ genoeg zouden zijn. Bij1 kan niet pleiten voor meer ‘diversiteit’, maar tegelijkertijd mensen met een blanke huidskleur uitsluiten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s