Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op mars naar het noorden

Screenshot_110

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat betreft de Balkanroute staan de signalen op alarmfase rood. Niet minder dan 70.000 illegale migranten zouden er in Griekenland op wachten om op weg te gaan naar het noorden. Tegelijkertijd bevinden zich meerdere duizenden illegalen in Bosnië om zich eveneens aan te sluiten bij een massale bestorming in de richting van Midden-Europa, en zodoende naar Oostenrijk en de Bondsrepubliek Duitsland.

ongecensureerd.at

Een desbetreffende waarschuwing en inschatting van de situatie heeft de Bosnische minister van Veiligheid, Dragan Mektić, tegenover het persbureau AFP afgegeven. Mektić waarschuwde tegenover AFP voor een nieuwe escalatie van het migrantenprobleem, zoals dat al in de zomer en de herfst van 2015 heeft plaatsgevonden.

In het jaar 2018 passeerden 22.000 illegale migranten Bosnië

Alleen al in het jaar 2018 zouden er niet minder dan 22.000 illegale migranten door Bosnië in de richting van de EU getrokken zijn. Nu wordt rekening gehouden met een veelvoud van dit aantal. De volgende horde voor de illegalen zal de Kroatische grens zijn, waar in de afgelopen maanden de bewaking door speciale eenheden enorm werd versterkt.

De Kroatische grensbewakers hebben zich er sinds afgelopen herfst op ingesteld dat ze in de komende weken niet alleen 3500 illegalen, die zich op dit moment in Bosnië bevinden, moeten afweren, maar nog eens 70.000 personen die uit Griekenland naar het noorden opdringen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bosnië-Herzegovina, Duitsland, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op mars naar het noorden

 1. I.J.DANIA zegt:

  LAAT NEDERLAND OOK ONZE GRENZEN BEWAKEN!!!
  HOUD IN GRENZEN WEER DICHT !!!

  Geliked door 2 people

 2. Thomasson zegt:

  Hoeveel moslims en Afrikaanse neger moet Europa absorberen? Beesten die hierheen komen als Terroristen, Jihadisten, moordenaars, verkrachters, pedofielen en criminelen van alle mogelijke pluimage. Hoeveel moeten er nog indringen? Hoeveel slachtoffers moeten nog ten prooi vallen, totdat er een alarmsignaal zal branden in de pathologische koppen van onze politieke leiders? Waarom doen deze geesteszieke en bedorven politici zo hun best te ouwehoeren over milieu, klimaat en duurzaamheden, terwijl Europa staat aan de rand van The Eve of Destruction? https://www.youtube.com/watch?v=qfZVu0alU0I De hit van Barry McGuirre (1965) laat ons de vijanden van gisteren zien. Het verschil tussen toen en nu is: Toen werden wij door intelligente, beschaafde en mental gezonde mensen geregeerd. Mensen die geen probleem hadden onze vijanden bij de naam te noemen en hun handelswijze toe te passen conform de situatie. Deze soort luxe hebben, helaas, maar weinig landen in Europa. Vooral west Europese landen worden door zombies geregeerd met weinig respect voor het leven van hun eigen bevolking. Over welke soort duurzaamheid spreken zombie regenten als zij het land op onverantwoordelijke wijze regeren? Wat voor milieu “en CO2-neutral” verwachten ze als de landsgrenzen blijven wijd open en zwermen exotisch ongedierte uit verre landen binnenstromen als kolonnes mieren of sprinkhanen. Zij vreten de boel kaal en vallen de bevolking aan?
  Het zou prachtig zijn, als op een dag iedereen zal van zijn zombieslaap wakker worden en zeggen: Het is tijd dat de gat van de deur op slot gaat. De schengen accoord gebruiken wij als WC papier.

  Geliked door 2 people

 3. Perfide Albion zegt:

  Niets dat een goed getrainde soldaat en een mitrailleur niet kan oplossen in 70.000 seconden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In de vijfde eeuw vielen de Hunnen Europa binnen en geheel toevallig kwamen die ook uit het oosten, kennelijk hebben we daar de lessen niet uit geleerd….

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. De Hunnen vielen als krijgers Europa binnen. Ze waren te sterk; net zo sterk als de Duitsers zo’n 1500 jaar later. Ze waren niet te stoppen. Maar dat kan men absoluut niet zeggen van de schurftige Allah Troyanen en Afrikaanse negers anno nu. Zwermen van exotisch ongedierte sluipen Europa binnen, doen hun best, op valse wijze, medelijden te wekken. Europese onbetrouwbare en geniepige politieke leiders plegen zonder schroom verraad op hun eigen volkeren. Voor welke duistere reden dan ook, laten ze deze zwermen als vloedgolven naar binnen stromen.

   Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    Dit probleem blijft zolang we geen schoon schip maken met “onze” eigen landverraders !

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja dat klopt wel @Thomasson, vergelijk het maar tussen een frontale oorlog en een guerrillaoorlog, de manier is anders, het resultaat hetzelfde.
    Oorlogvoeren is in de loop der eeuwen vaak veranderd cq. meegegaan met de tijd, de Romeinen verzonnen de discipline en uitgekiende opstellingen in combinatie met een kort zwaard, de Hunnen maakten gebruik/misbruik van hun grote aantallen en ongekende wreedheid. De Tweede Wereldoorlog was waarschijnlijk de laatste oorlog waarin nog sprake was van een of meerdere fronten, moderne oorlogvoering splitst zich in tweeën, aan de ene kant de moderne wapens die van grote afstand heel nauwkeurig gestuurd kunnen worden en aan de andere kant de oudere guerrillaoorlog, kleinschalig maar op den duur vaak wel succesvol.
    We hebben tot nu toe geluk dat moslimterroristen nog niet veel begrepen hebben welke middelen er voorhanden zijn, met een mitrailleur mensen doodschieten is niet erg effectief en brengt tevens slachtoffers onder de daders om van een bomgordel maar niet te spreken. Het is allemaal niet erg gericht en de aantallen slachtoffers vallen in principe erg mee, het schept wel een klimaat van angst.
    Op het moment dat ze hun hersens gaan gebruiken dan wordt het pas écht spannend, denk aan gifgas, denk aan aanslagen op gas en/of elektriciteitcentrales, denk aan het vergiftigen van drinkwater.
    Het ontwrichten van een samenleving is eenvoudiger dan je denkt.

    Like

 5. kampersrene zegt:

  70.000 mislukkelingen op weg naar het gratis dit en dat..Zij noch hun regeringen zijn erin geslaagd iets op te bouwen zoals….dus profiteren van Europa…waar dat wel kon….en dat ook ging niet vanzelf….en het zijn bijna allemaal jonge mannen…welkom fluchtelingen…in Europa van het loslopend wild

  Geliked door 2 people

 6. Stef zegt:

  Allen die de mogelijkheid krijgen hierheen te komen begrijpen dat ze de toestemming hebben alles in te pikken en ons te vermoorden. Hetgeen op korte termijn zal gebeuren. Groetjes uit Polen !

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  @Stef. Je schrijft; ‘Hetgeen op korte termijn zal gebeuren’. Of het wel- of juist niet zal gebeuren, hangt van ons zelf af. Als wij weten – en wij weten het dondersgoed – dat onze politieke leiders en de EU onbetrouwbaar zijn en kwade bedoelingen hebben, moeten wij zelf zorgen voor onze veiligheid. Te beginnen met het tonen van openlijke vijandigheid tegen de “ISIS compatibles” die onze landen in gevaar bregen. b) onze politieke leiders laten duidelijk merken dat ze ons niet in de maling kunnen nemen. Zoals de Duitsers het zeggen: ‘Nicht mit uns’.

  Geliked door 1 persoon

 8. ruud beijer zegt:

  Als u er voor zorgt dat de PVV aan de macht komt dan verdwijnen de asielparasieten en de islam. Alleen uw stem kan er toe bijdragen dat ons land weer van ons Nederlanders is. Stemt u niet op de PVV of het FvD dan hoort u bij de wegkijkers en huichelaars in Nederland. U wens ik dan ook het ergste toe!Ik stem 20 maart op de PVV.

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “70.000 illegale migranten wachten op mars naar het noorden”
  Ze moeten geen mars naar het noorden doen. Dat is nergens voor nodig. Ze gaan maar gewoon lekker terug naar huis. Wij hebben ze hier niet nodig. Wij kunnen ze missen als kiespijn.
  Bye, bye.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s