Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af

Screenshot_113

Alleen al in 2018 werden duizenden christenen in Nigeria afgeslacht door moslims, enkel omdat het christenen waren.

(Door: “Xander”)

Dit jaar bij 201 islamitische aanvallen en aanslagen in 22 landen al 1175 mensen vermoord

De afgelopen drie weken hebben militante moslims in Nigeria 120 christenen in hun huizen en kerken vermoord. Daar waar de Nederlandse media nu niet genoeg kunnen benadrukken dat de Christchurch terrorist een ‘rechtse extremist’ was die 50 ‘weerloze moslims’ – van wie de NOS tal van familiefoto’s plaatste – neerschoot, is er geen enkele ophef over de nog veel grotere slachtpartijen op christenen. Het benadrukt wederom dat in de ogen van de linkse massamedia blanken, conservatieven en/of christenen enkel daders kunnen zijn, en migranten, kleurlingen en moslims enkel slachtoffers – nooit andersom.

Lees verder>>>
(h/t “Jean”, “BertG.”, “Steven”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Nigeria, NOS, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af

 1. Peter zegt:

  een aanslag is nooit goed te praten, maar bericht het dan ook van 2 kanten . Media plaatst alleen maar wat in hun straatje past ,nieuws niet melden is volgens hun ook correct .

  Like

 2. I.J.DANIA zegt:

  WAT EEN VERSCHRIKKING TOESTANDEN! !!

  IK HOOP DAT HIER IN NEDERLAND GROTE VERANDERINGEN KOMEN :
  DE EERSTE EN GROOTSTE PARTIJ WOENSDAG G.WILDERS !!!

  EN CRIMINELEN ERUIT ONGEACHT AFKOMST !!!
  PASPOORT INNEN BIJ DE DOUANE SCHIPHOL EN NOOIT MEER IN !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Cleo zegt:

  En daarover hoor je de laffe poltici in Nederland niet.
  De koran zet LETTERLIJK aan tot deze moord-, slacht- en verkrachtpartijen, dus wanneer wordt dat haat-handboek/slachtpartij-handleiding EINDELIJK verboden?!

  Geliked door 3 people

 4. Ruud zegt:

  Wie wind zaait zal storm oogsten. Waarschuwingen tellen kennelijk niet; het wordt stilaan alleen maar erger vrees ik. Met dank aan onze leiders die liever steeds “geschokt” heten zijn maar vergeten dat hun links beleid slechts leidt tot verheviging van de tegenstellingen..

  Geliked door 3 people

 5. Lucky zegt:

  Kritiek ist verboden!
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/coming-soon-americans-will-be-prosecuted-for-critical-posts-on-islam-charged-with-cyber-terrorism-crimes/

  Coming Soon: Americans Will be Prosecuted For Critical Posts on Islam – Charged With “Cyber Terrorism Crimes”

  Coming soon: Americans will be charged and prosecuted for “cyber terrorism crimes” for online posts that are critical to Islam.
  Social media companies are already bowing to Sharia law and banning/shadowbanning users who dare speak the truth about Islamic terrorism and the various forms of jihad.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Geluid van links….

  Geliked door 2 people

 7. elena zegt:

  worden die ook met naam genoemd net als bij de moslims? nee want dat vergeten ze zo snel mogelijk het zijn toch maar christenen

  Geliked door 2 people

 8. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat we de zogenaamde correctheid overboord gooien en alles benoemen zoals het is. Als een blanke 49 moslims vermoordt, dan wordt dit vermeld, zoals we weten. Maar als moslim-rebellen vele christenen koelbloedig afslachten, dan moet dit ook zo worden vermeld.
  Moslims een beschermde status geven hebben zij beslist niet verdiend; integendeel. De wereld zou hen op een ‘gepaste wijze’ tegemoet moeten treden, na iedere aanslag. Dat zou ons antwoord moeten zijn, in plaats van doodse stilte!
  Wereldwijd zijn er al ongeveer 300 miljoen mensen door moslimgeweld om het leven gekomen!

  Het is tijd om overal deze waarheid te vertellen.

  Geliked door 2 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als een verwarde man een aanslag pleegt op Christenen en er 120 afslacht, dan haalt het journaal niet. Dan is dat blijkbaar geen nieuws. Maar als een blanke man wraak neemt, wegens alsmaar voortdurende islamterreur, dan wordt alles uit de kast getrokken om die daad aan de kaak te stellen. Bah !!!

  https://www.nu.nl/266475/video/scholieren-christchurch-dansen-hakas-voor-slachtoffers-aanslag.html

  Geliked door 2 people

 10. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/18/british-lawmaker-criticises-mainstream-media-ignoring-slaughter-christians-africa/

  British MP Criticises MSM for Ignoring ‘Slaughter’ of African Christians

  British Labour MP Kate Hoey has condemned the mainstream media for ignoring the “slaughter” of over 100 Christians in Nigeria by Muslim militants over the past three weeks.
  “Christians slaughtered in Nigeria — a Commonwealth country! Is MSM [mainstream media] reporting?” the Labour MP wrote on Sunday.

  “The recent death toll of Christians in Nigeria has reached 120 with this week’s slaughter of more than 50 by Fulani Muslim militants in the Kaduna state of Nigeria, the Christian Post reported,” Ms Hoey continued, apparently quoting from Breitbart News’s coverage of the murders.

  Geliked door 1 persoon

 11. Corné zegt:

  Behalve op de SGP misschien, kun je beter niet op een christelijke partij stemmen. Die maken zich totaal niet druk om de moord op christenen in de moslimwereld. Evenmin als de PKN, het vaticaan in NL van de protestantse kerken. Die hebben wel oog voor de LHBTI’s en de Palestijnen. Maar de vervolgde christenen die kunnen de pot op. Te veel nadruk daarop moet immers voorkomen worden. Dit werkt islamofobie in de hand en maakt moslims alleen nog maar bozer. Er is maar één partij, niet eens christelijk, die zich er wel druk om maakt. Inderdaad de PVV. Die krijgt dan ook mijn stem. Als christen. Anderen kijken me er ongetwijfeld scheef op aan. Alsof ik de meest verschrikkelijk nazi ben. Zo’n sfeer heeft links Nederland er al in gedramd.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Corne.Jij bent geen nazi,nazi,s zijn socialisten dus links en extreem links.

   Like

  • M. zegt:

   Hoewel ik weet dat we genaaid gaan worden wil ik toch gestemd hebben op de partij die die waanzin wil stoppen en dat is er maar eentje.
   De mensen zijn zo voorgelogen en gehersenspoeld dat ze allerlei benamingen hebben voor mensen die hun eigen vlees en bloed en volk niet willen verraden.
   En het zelf vaak niet eens door hebben in wat voor waanzin ze geloven.

   Like

 12. kampersrene zegt:

  Maar wij van Groen-Links blijven de Fluchtelingen welkom heten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s