Ze willen maar níet zien wat ze zélf hebben aangericht

Screenshot_152

(Door: Drs. E.N. Schilder)

PvdA, Groen Links, DENK, de VVD, DWDD, NPO in het algemeen, de NOS… Ze zijn zo vol van de ‘goedheid’ van zichzelf dat ze buiten de uiterst smalle ‘weldaad’ tunnel niets anders meer kunnen zien. Of beter gezegd: niets anders meer WILLEN zien! 

Terwijl de AIVD écht iedere mógelijke extremist al jarenlang ‘heel goed in de gaten heeft’, zag ieder weldenkend mens 18 maart 2019 al heel lang aankomen. Het was rustig wachten op de dag. Tóch hoor ik ze zelfs nú nog altijd de feiten keihard verdraaien en weg liegen. Ik hoor in DWDD “terrorisme-expert” Beatrice de Graaf het incident bespreken om daarna naadloos en met nádruk over te gaan op een groeiend extreemrechts… de 5e golf?, hoor ik Van Nieuwkerk vragen. Echt waar? Hoe kan dat nou toch? Persoonlijk denk ik dat we dichter bij de 7e cirkel (!) zijn aanbeland.

Terug naar de pure islam?

Eerwraak, segregatie tussen mannen en vrouwen, vrouwen mishandeling en onderdrukking, dierenmishandeling (verplichte verdoving stellen we nog even 5 jaar uit. HOEZO nog 5 jaar!?) discriminatie op geslacht, discriminatie op geaardheid, discriminatie op ‘religie’, kindermisbruik (want de ‘profeet’ had ook een 9-jarige ‘vrouw’) en een uitermate snel groeiende Jodenhaat in Europa… het zijn zomaar wat zaken die uitsluitend de islam betreffen en waar de PvdA, GroenLinks, (DENK sowieso) de VVD en justitie al tientallen jaren de ogen en oren voor sluiten! Want misstanden in de NOOIT geëvolueerde islam ter spraken brengen is… ‘discriminatie’! ‘Racisme’!

De ‘profeet’ Mohammed (Adolf Hitler noemde zichzelf ook een profeet) werd geboren en leefde in Mekka, Saoedi-Arabië. Daar was en is de chador gangbaar voor vrouwen. De bedoeling was/is om vrouwen daarmee eerbaar (huwbaar) te houden voor de familie-eer en de vrouw middels deze kledingdracht te beschermen tegen de seksueel gefrustreerde beesten (mannen) die in het Midden-Oosten heden ten dage blijkbaar nog altijd boven alles staan en nog steeds kunnen en mogen doen waar ze maar zin in hebben? De chador zou de vrouw (wij noemen een 9-jarig meisje nog een kind) daar dus tegen moeten beschermen. Ongeveer 90 jaar (!) later bereikte de islamideologie ook Afghanistan, waar de burqa toen al honderden jaren gangbaar was. De burqa heeft dus aanvankelijk nét zoveel te maken met de islam als de *zonnewende/kerstmis met het christendom. H e l e  m a a l NIETS dus! Maar net zoals het christendom het verhaal heeft aangepast/verdraaid om zo de ‘heidenen’ te pleasen en te ‘motiveren’ het christendom ‘te aanvaarden’, heeft de islam de burqa als volledig islamitisch ‘geadopteerd’. Het is derhalve uiterst vreemd dat men middels het dragen van een burqa ‘terug’ wil gaan naar een ‘pure islam’ die 90 jaar na dato zijn intrede deed in Afghanistan. Dat staat er ongeveer gelijk aan dat het gebruik van het zonnewiel het ware christendom zou zijn. Waanzin!

*Zonnewende

In het oude Noord-Europa leefde men volgens de wetten van de natuur en was men zich zéér bewust van zijn eigen aandeel én verantwoordelijkheid binnen de gemeenschap en de natuur. En ja (!), dat is iets héél anders dan een ‘god’ die alle criminaliteit weg wast en recht praat na een paar huichelachtige gebedjes of na het ‘als dappere strijder’ doden van onschuldige en weerloze ‘ongelovigen’. Om de ‘heidenen’ tot het christendom ‘te bewegen’, is de zonnewende – het (joel)feest (Yule) van 21 december – de dag dat de zon na de winter weer aan kracht wint en daarmee de groei van planten en gewassen aankondigt – vervangen voor een ander ‘licht’, de ‘here Jezus’ (die naar aller waarschijnlijkheid helemaal niet op 25 december geboren is, maar wat dicht genoeg bij 21 december lag, en is gebruikt om de ‘heidense’ opstandelingen en daarmee gepaard gaand geweld te kunnen bezweren). Exact hetzelfde geldt overigens voor Pasen (paasvuren), oud en nieuw (lawaai maken om de boze geesten voor het nieuwe jaar te verdrijven/vuurwerk) en de benamingen van de weekdagen. Ook de levensboom boven de voordeuren van veel oude huizen verwijst nog altijd naar deze oud-Germaanse cultuur. Het zonnewiel is het symbool (de brandende zon) waarmee Yule werd gevierd. Tegenwoordig echter wordt dit geheel onterecht als een extreemrechts symbool afgedaan (en gebruikt). Klaarblijkelijk weten zij zelf de betekenis ervan niet eens… evenals van de vele symbolen uit het oud-Germaanse/Viking runenalfabet, dat eveneens door de nazi’s werden ge(mis)bruikt om het oud Europese Arische ras te doen herleven. Dergelijke symboliek heeft dus zowel historisch als feitelijk NIETS met extreemrechts te maken!

Verwarde man?

U kon erop wachten. Dit zoveelste met islam gehersenspoelde, uiterst agressieve sukkeltje is zélf (of met zijn ouders?) vanuit Turkije hier naartoe gekomen en is al jarenlang uitermate gefrustreerd, omdat men hier nu eenmaal niet volgens de sharia leeft en daar gelukkig ook niet naar WIL leven. U ziet o.a. zijn jaren eerder vastgelegde agressieve reactie, waarin hij verwijst naar de sharia, naar een interviewster op camerabeeld. Uitermate vreemd hierin is dat hij (en hij is hierin GEEN eenling!) een aan drank en drugs verslaafde moslimcrimineel is en daar (zoals al deze hypocriete lafbekken) het westen de schuld van geeft. Zelfreflectie staat ten slotte niet in de Koran. Deze ‘verstoorde’/‘geradicaliseerde’ man was al heel lang bekend bij de politie (en de moskee!) en had in ieder geval een vuurwapen (hoe kan dat met zo’n verleden?), minimaal één handlanger, hing het salafistisch gedachtegoed aan (en streeft derhalve sharia voor Europa na), riep Allahu Akbar tijdens zijn daad en handelde uit ‘wraak wegens Christchurch’…

En tóch, hoor ik Peter €. De Vries (de €. past inmiddels beter dan de R.) zeggen dat hij meteen al dacht dat dit geen terroristische daad kon zijn, “want terroristen willen zoveel mogelijk slachtoffers maken”. Nou meneer de Vries, hoeveel slachtoffers kunt ú maken met één pistool? Daar gaan we weer, dit heeft écht helemaal NIETS met islam te maken mensen. Echt niet… Om met de woorden van klein kind Klaver te spreken: “Het ligt NOOIT aan de islam, het ligt aan ‘een paar’ mensen!” (die dan héél toevallig door een imam of wadi [iemand die geestelijk in een staat is gekomen waarin hij ‘de persoonlijke boodschap’ van ‘god’ ontvangt/wij noemen dat psychose] psychisch zijn vergiftigd). Een gevleugelde (leuke woordspeling) uitspraak die hoopgevend is voor Hells Angels MC overigens, want daarvoor geldt eveneens dat het NIET ligt aan de club maar slechts aan een paar mensen.

Als de sharia hier daadwerkelijk gangbaar was geweest, zijn er voor dergelijke mensen (deze Gökmen Tanis) echter twee mogelijkheden: OF er waren bij hem wegens o.a. diefstal en drankgebruik al lang geleden publiekelijk zijn handen of hoofd afgehakt (nóg een reden waarom ze liever hier blijven!), OF hij zou een ‘plichtsgetrouw’, strenge handhaver zijn geweest van deze sharia ‘wetgeving’…

De waarheid zal straks zijn dat zijn advocaat hem adviseert te zeggen dat dit in de relationele sfeer lag en hij even buiten zinnen was. Dit was dus ‘niet’ met voorbedachte rade, beetje verward… Ik ben benieuwd hoe ze het wapen daarin weten te verdraaien… Paar jaartjes zitten, taakstrafje, wie weet welke ‘vreselijke’ straf hem boven het hoofd zal hangen…? En daarna weer een zoveelste kans uiteraard. Want niet Amerika, maar Nederland is het land van de onbegrensde (on)mogelijkheden wat dat betreft!

De witte wereld afbreken

Ik had en heb persoonlijk niets tegen moslims en wat mij betreft mogen ze hier (maar dan hooguit in de meest milde vorm!) best zijn. Maar slechts als enkele medemens/individu en zónder moskeeën, Midden-Oosters gedachtegoed en/of kledingdracht! De islam als ‘religie’ is namelijk NIET verenigbaar met de vrije normen en waarden van het vrije Westen. Hij past zich niet aan, maar stelt slechts eisen voor wat betreft zijn expansiedrift en streeft daarmee iets na wat hem uiteindelijk meer en meer frustreert, omdat dit voor het vrije Europa niet werkt en waaruit in toenemende mate wederzijdse irritaties, agressie en gewelddadige aanslagen volgen. En dat moeten we niet willen!

Ik zeg: er lopen hier momenteel nog massa’s van deze zélf hier naartoe gekomen mensen rond die door een volledig andere opvoeding/hersenspoeling uitermate gefrustreerd zijn, omdat WIJ hier niet zo (willen!) leven als dat zij DAAR gewoon waren/zijn… Deze mensen, en dat geldt idem voor de Afrikaanse cultuur, (het Vlaamse programma “Nachtwacht” had een negroïde mevrouw in de uitzending die de ‘witte wereld’ wilde afbreken/toevallige banden met, en dus gevoed door, een Nederlandse ‘politica’ met dezelfde huidskleur?) komen uit en zijn opgevoed met een stammencultuur waar nog minimaal 1400 jaar oude gebruiken heersen!

En daarmee vat bovenstaande exáct samen waar het hier met name de laatste 10 jaar om draait: bepaalde mensen ‘vluchten’ naar Europa en komen er HIER pas achter (want de ‘gratis geld uit de muur’ verhalen zijn leidend) dat ze helemaal niet kunnen omgaan – laat staan zich verenigen – met de westerse vrijheden. Vrijheden, die haaks staan op hoe zij zelf zijn opgevoed/gehersenspoeld, om die derhalve te willen ‘afbreken’ om hier vervolgens op te bouwen waarvoor ze daar weggevlucht zijn. Wat moeten wij daarmee? En wat moeten zij hier? Die hebben hier helemaal niets te zoeken! Blijkbaar wil Nederland (PvdA, Groen Links, DENK en de VVD) daarin mee en faciliteren zij deze stammencultuur. Echt? Wat een GAAF land!

En let wel: U bent géén racist als u PVV of FvD stemt. U houdt juist van uw land en van deze vrije cultuur als u op deze partijen stemt, en dat is uw volste recht!  Ik wens u een wijs stemgedrag, maakt u er a.u.b. massaal gebruik van!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Ze willen maar níet zien wat ze zélf hebben aangericht

 1. Rensk. zegt:

  Tja dat krijg je als dit gesloten kartel elkaar constant de lucht in prijzen. Dan gaan ze denken dat ze niks fout kunnen doen. Je zag het al aan mevrouw Arib haar antwoord wat betreft Halsema de meest incompetente vrouw van Nederland. Dan krijg je een heel leger van keizertjes zonder kleertjes. Halsema is het meest treffende voorbeeld van dit psychologische effect. Maar er zijn er nog veel meer daar in Den Haag en in het land. Zeer schadelijk voor het land. Ronduit funest.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harrie Vaes zegt:

  20 jaar geleden werd hiervoor al gewaarschuwd door Janmaat……later door Fortuyn…..daarna door Wilders en daarbij ook Baudet.
  En nog blijven ze de koppen in het zand steken en willen ze de ,,goeddoener spelen door terrorisme te bevorderen door hun laffe gedrag.

  Geliked door 4 people

 3. Harrie Vaes zegt:

  Ik stem PVV…

  Geliked door 1 persoon

 4. fransdewit zegt:

  PVV en niets anders

  Geliked door 2 people

 5. ruud beijer zegt:

  Ik stem op de PVV .Fvd is een goede tweede keus. De rest van de partijen zijn huichelaars en wegkijkers. Mensen die op die partijen stemmen wens ik een ziekte toe.

  Geliked door 1 persoon

 6. QENQ6 zegt:

  Klaver verwijt aan Baudet dat hij campagne voert, maar spreekt over “smerige” politiek van Baudet, en hij voert dus zelf campagne!!!!!

  Like

 7. arjo zegt:

  Daarom stoorde ik me ook zo aan die vrouwelijke premier uit Nw Zeeland die een hoofddoek droeg om solidair met moslims te zijn.Een klap in het gezicht van moslims die geen hoofddoek dragen of willen dragen.
  Verder vond ik het raar dat moskeeën beschermd werden of worden.
  Wordt toch echt tijd dat deze ideologie eens rationeel benaderd wordt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen., de Europese Unie is de vijand van de izzlaaam volgens ergerdogan…..

  Like

 9. Jan zegt:

  Burgemeester Utrecht bekeert burgers tot islam

  Hee gezellig! Vvd-burgemeester Jan van Zanen van Utrecht vraagt zijn kudde om zich eens in de koran te verdiepen. Kijk maar, staat op de poster, over zijn ambtsketting heen geplakt:

  ….
  https://www.geenstijl.nl/5142028/burgemeester-utrecht-bekeert-burgers-tot-islam/

  Like

 10. Lucky zegt:

  Nou nou nou, aanzetten tot geweld?
  https://nos.nl/artikel/2164422-erdogan-waarschuwt-europeanen-jullie-zullen-niet-veilig-zijn.html

  Erdogan waarschuwt Europeanen: jullie zullen niet veilig zijn

  In zijn tegen EU-landen gerichte retoriek heeft de Turkse president Erdogan vanochtend een nieuwe stap gezet door impliciet te dreigen met geweld tegen Europeanen. “Als Europa zo doorgaat, kunnen Europeanen over de hele wereld niet meer veilig over straat”, zei de Turkse leider.

  Like

 11. Harrie Vaes zegt:

  Uit pure angst wil men de islam niet voor de kop stoten. Pure angst en niets anders. We hebben gezien waartoe dat kan leiden. Pappen en nat houden ….dat is het devies van dit kabinet.
  Zalvende woorden maken stinkende wonden zoals gisteren is gebleken.

  Geliked door 1 persoon

 12. Japio zegt:

  Hier is er maar 1 antwoord op, morgen 20 maart stemmen op de PVV.

  Geliked door 1 persoon

 13. Johan zegt:

  Geachte heer Schilder wat vindt u van de houding van de CU, het CDA en de SGP? Horen die niet tot de zelfde categorie als de andere door u genoemde partijen en organisaties?

  Like

 14. 60 M I L J O E N gaat er dit jaar naar Bed/Bad/Brood voor dakloze vreemdelingen!!!!!!!!!!! Dit staat op de site van Het Dagblad van het Noorden. Ik kan dit artikel hier zo niet plaatsen, de link is nogal ingewikkeld. 60 M I L J O E N per jaar voor lieden die het land uitmoeten!! SCHANDE, afgejat van de Onnozele Kaaskop!! 60 M I L J O EN!!!!

  Like

 15. Marc zegt:

  Volgens mij kent ons parlement maar één daadwerkelijk anti-fascistische partij, en dat is de PVV!

  Geliked door 1 persoon

 16. ronjaspers zegt:

  De bilderberg groep is de baas in nederland en europa,politici hebben niets maar dan ook niets te vertellen.De bilderberg groep deelt bevelen uit aan de europeese politici,dus stemmen heeft geen zin.

  Like

  • Inge zegt:

   Precies Ron, ze zullen er wel achter gaan komen dat de agenda van de Bilderbergers gewoon door zal gaan, helaas.

   Like

  • Derk zegt:

   Bijna juist Ron. De Bilderberg groep is een tentakel van “Octopus” Die geeft bevelen aan de tentakels. Wie “Octopus” is? Zie eens wie op het wereldtoneel aanbeden wordt. Alle regeringsleiders en vele geestelijke leiders gaan op audiëntie.

   Like

 17. ed zegt:

  geloof alleen maar machtsmiddel veel voor weinige weinig voor vele.boeken zijn geschreven door mensen in een totaal context in de tijd,nu2019 wereld is niet plat ook niet zeven dagen geschapen,mensen in een hiernamaals laten geloven brengt ze tot de meest afschuwelijke daden blijkt.maagden moeten toch wel uitverkocht zijn lijkt mij.klimaat onzin nieuwste geloof.

  Like

 18. IkBenHet zegt:

  “wat mij betreft mogen ze hier (maar dan hooguit in de meest milde vorm!) best zijn”
  Hier maakt u dus een grove fout. Er zijn géén gradaties.
  Er is maar één islam en dat is dé islam.

  Geliked door 1 persoon

 19. Margot zegt:

  Stem PVV! De media hyped FvD (die de punten van PVV afgepakt heeft) alleen maar, zodat PVV de zetels moet delen, waardoor VVD alsnog bovenaan komt te staan en er nog steeds niets verandert.

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Precies.
   De mensen moeten zich niet laten verdelen want dat doen de mensen die ons land naar de klote mogen helpen ook niet.

   Like

  • Giny zegt:

   Margot
   Helemaal mee eens. Links profiteert daar van.
   De overlopers naar FvD kunnen eerdaags hun haren wel uit hun hoofd trekken. gelukkig is dit geen tweede kamerverkiezing. Het kabinet moet de rit gewoon uitzitten, het laten vallen is zinloos dan moeten ze met teveel partijen om de tafel en kom je van de regen in de drup.
   FvD laat na deze verkiezing hun ware gezicht zien en veel aanhangers zullen afhaken. Er zou een kiesdrempel moeten komen, aan al die splinterpartijen heb je niets. De scheurtjes bij
   FvD zijn al aanwezig, Otten heeft gedreigd
   om de partij op te blazen over de NEXIT.
   Eigenlijk is het geen politieke partij, maar een Mediabedrijf met een klein vleugje politiek.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s