Gökmen Tanis was op vrije voeten, omdat hij beterschap had beloofd

Screenshot_151

Gökmen Tanis, die vastzit voor de aanslag in een Utrechtse tram, was gisteren op vrije voeten omdat hij voor het gerechtshof had beloofd om mee te werken aan een persoonlijkheidsonderzoek. Dat deed hij in de verkrachtingszaak waarin hij was verwikkeld. Gisteren, na Tanis´ arrestatie, werd al duidelijk dat hij een fors strafblad had en dat hij kort geleden nog vastzat. De rechtbank Midden-Nederland heeft daar nu een toelichting op gegeven.

NOS

Voorwaarden

Voor de verkrachting waarvoor Tanis in augustus 2017 werd gearresteerd, werd hij een maand later onder voorwaarden vrijgelaten. Maar omdat hij niet meewerkte aan een persoonlijkheidsonderzoek en een rapport van de reclassering, werd hij afgelopen januari opnieuw vastgezet.

Eind vorige maand verklaarde de 37-jarige Tanis voor het gerechtshof uitdrukkelijk dat hij nu wel zou meewerken aan onderzoeken. Daarop werd hij op 1 maart weer voorwaardelijk vrijgelaten. Het OM was het daarmee eens, zegt de rechtbank. De inhoudelijke behandeling van de verkrachtingszaak staat gepland in juli.

Veroordelingen

De rechtbank meldt ook dat Tanis deze maand werd veroordeeld in twee andere zaken, een winkeldiefstal en een inbraak in 2018. Voor de winkeldiefstal kreeg hij twee weken cel waarvan de helft voorwaardelijk; de inbraak leverde hem vier maanden gevangenisstraf op. Omdat hij daartegen nog hoger beroep kon instellen, zat hij niet vast.

Bron:
https://nos.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Gökmen Tanis was op vrije voeten, omdat hij beterschap had beloofd

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Opmerkelijk dat de rechtsstaat altijd in het voordeel van de criminelen werkt, nooit in het voordeel van de slachtoffers.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 2. Sabeltant zegt:

  Binnen de islam is liegen heel gewoon, je moet zelfs liegen als dat beter uitkomt.
  Je kunt ze daarom NOOIT vertrouwen.

  Hoeveel doden moeten er eigenlijk vallen voordat rechters dit door krijgen?

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Liegen is een must binnen de islam als je daarmee je eer en de eer van de familie kunt hooghouden. Alles draait om de persoonlijke eer, de familie eer en de clan eer. Daarom zijn deze mensen ook niet geschikt om zich in Europa te huisvesten. Terwijl de Europeaan leeft in een schuld en boete cultuur zijn de moslims een 180 graden tegenpool. Alleen op basis daarvan is dialoog waar de goedmensen het altijd over hebben niet mogelijk. De moslims gebruiken de dialoog om de Europeaan de grond onder zijn voeten weg te schoffelenen en de achterlijke Europeaan is vastgelopen in zijn geven en nemen groef. De islam heeft nog nooit iets gegeven alleen maar genomen de afgelopen 1400 jaar.

   Geliked door 3 people

 3. Johan van Vught zegt:

  Ik heb mijn buik vol van die Turken en Marokkanen

  Geliked door 3 people

 4. Johan van Vught zegt:

  Laten we morgen stemmen op degene voor wie het woordje VRIJHEID nog echte betekenis heeft.

  Geliked door 3 people

 5. Een grote crimineel, doodrijder, moordenaar, verkrachter etc etc wordt met fluwelen handschoentjes aangepakt. Voor moord en doodslag kun je zelfs een TAAKSTRAFJE van 50 uur of zo iets krijgen (hoezo is werken opeens een straf!!) Ik heb hier dreigbrieven liggen van de Belastingdienst met boetes van 1000en euries of beslaglegging, inpikken eigen huis!!!!!! Eerder genoemde misdadigers hebben vaak amper gewerkt of belasting betaald, alleen maar van ONZE CENTEN geparasiteerd, laat staan belasting betaald. Dit alles gefaciliteerd door de (r)Overheid!! Die Criminele Bende van Het Binnenhof hoort nog van mij!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Was geloofwaardig, nietwaar?

  Geliked door 1 persoon

 7. 100en families kregen na moord, doodslag, verdriet om dierbaren nog een flinke mep in het gezicht van het OM, de Overheid en ander Gespuis! Jammer dat de stoel die een rouwende vader eens door de rechtszaal smeet, niet vol in het smoelwerk van een “magistraat” belandde!! Vreselijk wat deze mensen allemaal is aangedaan!!

  Geliked door 3 people

 8. duinsnip zegt:

  Er wordt in de kamer wel bij de slachtoffers in Utrecht en Nieuw Zeeland stilgestaan maar bij de duizenden slachtoffers van Islamgeweld in Nigeria en Syrië wordt gezwegen. Zelden vind je een misselijker stel hypocrieten dan in Nederland, inclusief de CU en de SGP. Tenhemelschreiend!

  Geliked door 4 people

 9. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Beterschap? Hahahahaha. Een moslim die beterschap belooft aan niet-moslims? Takkiya.

  Geliked door 2 people

 10. Marc zegt:

  Fijn. Nu we dat weten, zetten we even de uitspraak van het verkrachte slachtoffer naast dit ‘zorgvuldig afgewogen “professionele”‘ handelen van zowel OM als rechter, rijst toch de vraag wiens oordeel beter gefundeerd was: dat van het door ervaring wijs geworden slachtoffer, of van al die doorgeleerde bollebozen? Mij dunkt dat eerste.

  Daarom: weg met de rechtstaat!

  Like

 11. Wedden dat er wel 100en Gökman Tanissen vrij rondlopen, met elke maand een DOUCEURTJE rechtstreeks uit Den Haag! Gaat al decennia!! Mogen wij natuurlijk ook al niet weten!

  Like

 12. sandra zegt:

  Wat zo’n gast de samenleving wel niet kost ! werken zal hij ook wel niet

  Like

 13. Yvonne zegt:

  Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken, fijn om te lezen voor de nabestaanden dat het OM het eens was met zijn vrijlating, had hij in de bak gezeten hadden de slachtoffers nog geleefd
  Meneer had beterschap beloofd nou dat heeft hij goed gedaan lamstraal

  Geliked door 1 persoon

 14. Wouter Eenhoorn zegt:

  De heren Klont en Mollema krijgen steeds meer gelijk. Ze wisten waar ze het over hadden….

  Geliked door 1 persoon

 15. Akzu zegt:

  verloedering, en en al ellende met dit soort zieke geesten.

  Geliked door 1 persoon

 16. Ruud zegt:

  Om je kapot te lachen om zoveel criminele en debiele onnozelheid. Wie is de snurker die die beslissing nam; dat willen we weten deze keer want het aantal misslagen loopt volledig de spuigaten uit..

  Geliked door 2 people

 17. Peter zegt:

  Zo gaat dat bij een staat waar de jeugd allemaal voor jurist door moet leren ,mochten ze dan een crimineel moeten berechten ,weten ze het wel zo te draaien dat het slachtoffer het heeft uitgelokt ,de vrouw een te korte rok droeg ,en in de avond niks op straat had te zoeken ,bij inbraak ,de dader wordt beter beschermd dan de eigenaar,want owee als je hem met een knuppel tegen de grond slaat,dan sluiten ze de huiseigenaar gelijk op ,die had namelijk de politie moeten bellen ,en mag het recht niet in eigen hand nemen.Kortom bij het OM zijn ze helemaal de weg kwijt,zodra er een buitenlander voorbij komt gaan alle signalen op groen .
  4maanden eis,en hoger beroep in vrijheid afwachten ,na dit strafblad is totaal belachelijk ,hij heeft zijn kansen verspeeld en men had hem 4 jaar moeten geven en gelijk moeten opsluiten .

  Geliked door 1 persoon

 18. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Gökmen Tanis, een gevaarlijke turks-islamitische crimineel met een dubbel paspoort en een fors strafblad op zijn kerfstok en die nog heel wat straf heeft uit te zitten, werd vrijgelaten omdat hij beterschap had beloofd. Alsof je een dergelijke sujet op zijn blauwe ogen, sorry zijn donkere kijkers, kunt geloven. Dit hou je toch niet voor mogelijk. Hoe verzin je het ??? Nederland gaat weer eens door de bocht. Nee, Nederland vliegt uit de bocht !!! De schrijver van een keukenmeiden roman zou het niet aan het papier durven toe te vertrouwen. Wie deelt er in Nederland eigenlijk de lakens uit ??? De ruttige klucht van Grapperhaus. Ik kan me niet meer bedwingen. Ik moet toch zo ruttig lachen. Ik kom niet meer bij. Oei, ik doe het in mijn broek.
  Ha, ha, ha, ha, ha, ha, haaaa !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 19. Jules Vismale zegt:

  Helaas hebben de Duitsers tijdens WO I hetzelfde gedaan met Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, die al meerdere malen was aangehouden voor verkrachtingen, brandstichtingen en diefstal! En welke gevolgen dat in de periode 1929-1930 in die stad heeft gehad voor de inwoners heeft de geschiedenis allang uitgewezen!
  Dat soort psychopaten weer in de maatschappij loslaten is haast hetzelfde als dat een kudde gnoes of zebra’s in een rivier vol met krokodillen gaan zwemmen! Ik hoop dat dit stuk moslimtuig een keer zo doodziek wordt dat hij GEEN medische hulp krijgt en gelukkig zijn ze in het Midden-Oosten bij het verslaan van IS al stukken wijzer geworden door IS-terroristen gewoon ter dood te veroordelen en daarna op te hangen! Dat is de allerbeste manier om van dit akelige uitschot af te komen!

  Like

 20. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  ‘ in rust en met kalmte een bloemetje en een vlag halfstok’ dat zal islamisten leren………….BOE

  Geliked door 1 persoon

 21. Waar blijven de RECHTEN van de onschuldige slachtoffers……………verbaast me steeds meer dat daders veel meer rechten en minder plichten hebben dan slachtoffers……….( maar dat wisten we allang natuurlijk zeker als het om een gevoeligie politieke ideologie als islam gaat……..)

  Geliked door 1 persoon

 22. fransdewit zegt:

  Tja die gasten in de tweede kamer worden ook geloofd, dus aan wie ligt deze dwaling nu, D666ers

  Geliked door 1 persoon

 23. boorzalf zegt:

  O jee, als je de belasting niet betaald, komen ze met groot vertoon om je huis leeg te trekken.

  Geliked door 2 people

 24. jack black zegt:

  Ik heb een probleem daarmee dat geen naam van de offers bekent is gemaakt !
  Alleen van deze schunnige moslimzak, die me geen bal interreseert !
  Waar is de Kondolenz mogelijkheit voor de offers ?
  Vragen over vragen !
  En de leugenpers doet alles daaraan voor de Links/Groene/Rode klootzakken
  een positive draai te krijgen om het verkiezingsresultaat te manupuleren !

  Geliked door 1 persoon

 25. Peter zegt:

  Weg met minister Ferdinand Grapperhaus !!
  Hij is POLITIEK verantwoordelijk.
  Inpakken en wegwezen.

  Geliked door 2 people

 26. Harry zegt:

  Hoe stom moet je zijn om een Turk te geloven ?
  Hoe achterlijk ben je als je een crimineel gelooft ?
  Hoe geschuffeld ben je als je een junk vertrouwt ?

  Antwoord : onze overheid doet dat allemaal !

  En was het nou nog de eerste keer , dan zou je nog zeggen , nou pech !
  Maar het is schering en inslag , dus de stommelingen leren er ook nog geen donder van .
  Uitmesten dus , die bende .

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Harry (19 maart 2019 om 18:59)

   Dames en Heren.

   Politici zeggen zo vaak, dat ze met de kennis van heden, kijken naar de problemen uit het verleden, om er lessen voor de toekomst uit te trekken. Helaas leren ze die lessen niet !!!
   En dan te bedenken, dat Rutte geschiedenis gestudeerd heeft.

   Iedereen weet toch, dat je een criminele islamitische Turkse junk, zo’n intellectuele kansparel en culturele aanwinst, op zijn donkere kijkers en baard ruttig kunt geloven. Ja toch.

   Like

 27. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/3317890/opmerkelijk-detail-zo-wist-politie-tramschutter-te-pakken

  Opmerkelijk detail: zo wist politie tramschutter te pakken Video

  Binnenland19:05

  Misdaadverslaggever John van den Heuvel vertelt welk uitzonderlijk middel de politie inzette om tramschutter Gökmen T. op te sporen.

  Like

 28. Jean zegt:

  Hoe diep kunnen politiekers toch vallen? De zoveelste misdaad resp. moordpartij gepleegd door een islamiet…
  En telkens moeten we horen dat het niets met islam te maken heeft…
  Elke politieker die deze zwij erij blijft beschermen is een lafaard resp. verrader van onze beschaving, of die nu uit Nederland, België of Nieuw Zeeland komt maakt niets uit “wij eisen tltaal verbod op en verwijdering uit onze landen van die zwijnerij” punt. In onze landen primeren ALTIJD de seculiere wetten en nooit bullshitwetten, wij respecteren onze vrouwen en wij beschermen onze kinderen tegen perversen.
  Hopelijk stemmen morgen de Nederlandse burgers massaal voor de PVV van Geert Wilders en hopelijk stemmen de Vlamingen in mei massaal voor het VB zodat er einddlijk ingegrepen wordt tegen die importbarbaren.

  Geliked door 2 people

 29. Ha ha, Huh…………….op het Journaal hebben ze het nu opeens over Kutman T. !!!!!!!!!!! Huh?????

  Geliked door 1 persoon

 30. delamontagne zegt:

  Het is geen TERRORIST, maar een PSYCHOPAAT ”
  En kijk, zover zijn we al gekomen !
  De MEDICALISERING van de Djihaa[d]t………

  De Utrechtse moordenaar werd van verkrachting beschuldigd
  “Hij is geen terrorist, het is een psychopaat”.

  http://m.20min.ch/ro/news/monde/story/angelique–47-ans—ce-psychopathe-m-a-violee–28015586

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s