Internetsite “Neutrale School”: eerste successen in de actie tegen extreemlinkse propaganda op scholen

Screenshot_186

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De aanwijzing van een scholier op de internetsite “Neutrale School” en een interpellatie van de AfD-fractie in het parlement van de Hanzestad Hamburg hebben ertoe geleid dat de onderwijsinspectie Hamburg een bezoek moest brengen aan de Ida-Ehre-school in het stadsdeel Eimsbüttel.

philosophia perennis

Affiches en stickers van de gewelddadige en door de Binnenlandse Veiligheidsdienst geobserveerde groepering “Antifa Altona Ost” moesten daarna verwijderd worden. Deze gebeurtenissen tonen aan:

Op scholen in Hamburg konden duidelijk links-extremistische groeperingen hun grondwet-vijandige gedachtegoed ongehinderd verbreiden. En: het werd de hoogste tijd dat er een website voor meldingen werd ingevoerd.

De eerste secretaris en parlementariër in de Bondsdag van de AfD-fractie, Baumann, was tevreden met de eerste successen.

Hij waarschuwde echter tegelijkertijd eveneens: “De verbreiding van links-extremistisch gedachtegoed op Duitse scholen is een ernstig probleem. Daarom roep ik de Duitse autoriteiten ertoe op om overtredingen tegen het neutraliteitsgebod op scholen consequent gerechtelijk te vervolgen.”

Grondwet-vijandige groeperingen zouden onderwijsinstellingen van de staat niet als platform voor de verbreiding van hun gevaarlijke gedachtegoed mogen misbruiken.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Internetsite “Neutrale School”: eerste successen in de actie tegen extreemlinkse propaganda op scholen

  1. Bastiaan2000 zegt:

    In Nederland heb je dat ook. Altijd al geweest. Bij betavakken merk je dat niet zo, maar gamma en alpha wel. Een verkeerde mening, die de docent niet aanstond en je kon weg, kreeg een onvoldoende of je verguist en je werd persona non grata.
    In erge gevallen mis je daardoor je opleiding en diploma.

    Geliked door 1 persoon

  2. Klaas zegt:

    Like

  3. Jan zegt:

    Michael Stürzenberger over zijn boek over de islam en de domheid van linksvolk

    https://bit.tube/play?hash=QmeY79cxqrvbERTB9Xx1RLvx2Ja77TeE71CD6tw94woNpv&channel=251530

    Geliked door 1 persoon

  4. Jan zegt:

    NB Moet natuurlijk zijn: Michael Stürzenberger interviewt schrijver Michael Ley over islamitisch antisemitisme

    Like

  5. Alphons Mantel zegt:

    wanneer vertrekken Merkel en Macron?

    Like

Plaats een reactie