Absurde sancties: EU-boycotpolitiek schaadt Europa meer dan Rusland

Screenshot_70.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De door de EU aan Rusland opgelegde sancties schaden volgens de speciale rapporteur van de VN over de negatieve gevolgen van de eenzijdige dwangmaatregelen m.b.t. de mensenrechten, Idriss Jazairy, de EU meer dan Rusland zelf. De VN-rapporteur zei letterlijk: “Bekeken vanuit het standpunt van de EU is het uitermate merkwaardig om sancties op te leggen die de Europese ondernemingen meer dan de Russische benadelen.”

Duits - Zuerst

Het zou Rusland gelukt zijn om de uit de sancties voortkomende schade door de ontwikkeling van inheemse producten op te vangen, aldus Jazairy.

Onlangs nog had ook de Russische viceminister van Buitenlandse Zaken, Alexander Grusjko, de verliezen van Europa door de eigen sancties en de Russische tegenmaatregelen op ongeveer € 100 miljard geschat.

Mits de Europeanen hun vermogen om de “van overzee” uitgaande druk stand te houden aan de dag zouden leggen, dan zou dat de belangrijkste factor kunnen worden die zou kunnen leiden tot de opheffing van de beperkende maatregelen, benadrukte Grusjko.

Ook de Russische president Poetin had beloofd dat Rusland zijn aan de EU opgelegde sancties zou opheffen zodra Europa haar anti-Russische sancties zou afschaffen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", EUSSR, Krankzinnigheid, Rusland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Absurde sancties: EU-boycotpolitiek schaadt Europa meer dan Rusland

 1. Peter zegt:

  Liever miljoenen Afrikanen binnenhalen ,dan zaken doen met de russen in Brussel zitten louter Idioten

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Als men een bevolking in ‘ontwikkeling,’ ( economisch, en kennis) …’verarmt’!, kan men via,via, …manipuleren ! op (bijna.). alle gebied!…….en. psychologisch gevormden,!…….maken daar. grif. gebruik. van!!. ( o.a. de Newworld order -ontwerpers!), die door hun studies heus wel weer. weten, hoe een armzalige massa. te ‘ mennen’.

   Like

   • fleckie zegt:

    ANTISEMITISME, ‘PROTOCOLLEN van de WIJZEN van ZION’,: …….CIDI Israelnieuwsbrief 8.12.1999……… ‘ de mysterieuze schrijver van het antisemitische geschrift de’PROTOCOLLEN van de WIJZEN. van. ZION’, dat al bijna een eeuw deel uitmaakt van het antisemitische gedachtegoed, is volgens de vooraanstaande Russische historicus Michail Lepekhine geschreven door Mathieu Golovinski. Lepekhine baseert zijn bevindingen op onderzoek in archieven die onlangs zijn geopend.
    Govinski (1865) studeerde korte tijd rechten, maar werd al snel lid van de Heilige Broederschap, een geheim antisemitisch genootschap dat regelmatig vervalste documenten publiceerde in haar strijd tegen revolutionaire elementen in de samenleving. Gebruikmakend van zijn contacten in de Broederschap kreeg Golovinski binnen het regeringsapparaat een baan en werd de SPINDOKTER . van het Tsaristische regime.
    Nadat de schrijver Maxim Gorky hem had ontmaskerd als een informant van de Tsaar, emigreerde hij naar Parijs. Daar rekutreerde de Russische geheime dienst hem onder de Franse pers pro Russische artikelen te schrijven.
    Met de fabricatie van de Protocollen. wilde hij volgens Lepekhine de Tsaar ‘bewijzen” dat het opkomend kapitalistische getij in Rusland een Joodse samenzwering was, gericht op de omverwerping van het regime. Later schaarde Golovinski zich overigens in de rijen der Bolshevisten.*~*~*~*~*~*~*~

    Like

 2. Cathja zegt:

  Stop toch eens met die sancties. Het is zo’n kinderachtig spel aan het worden. En als het nou nog effect zou hebben…?
  Rusland heeft laten blijken de EU niet nodig te hebben. Zij lijden geen schade door die boycot, maar de EU des te meer.

  Stelletje verstandelozen.

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Het gaat helemaal niet om het straffen van Rusland. Het gaat om de verdere vernietiging van de Europese economie.

  Like

 4. Maenhout zegt:

  Die sancties dienden vooral de belangen van de Heilige Obama en zijn corrupte Democratische medestanders.

  Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Misschien doen de Russen er wel goed aan ff zuidwaarts te trekken en Constantinopel te bevrijden om en passant de Hagia Sophia als kathedraal te herstellen voordat Erdogan er een moskee van maakt..

  Like

 6. fleckie zegt:

  ‘De ‘PROTOCOLLEN’ zijn een hit in Egypte’ CIDI Israelnieuwsbrief 6.11.2002!!
  De door de Egyptische overheid gecontroleerde krant Al-AKBAR heeft Israel en haar bondgenoten van het bedrijven van. ” intellectueel terrorisme” beschuldigd.
  Daarmee reageerde de krant op kritiek n.a.v het door de Egyptische staatstelevisie uitzenden van een 30-delige serie die gebaseerd is op de Protocollen van de Wijzen van Zion. De ‘Protocollen’ zijn een oorspronkelend uit Tsaristisch Rusland afkomstige vervalsing van een ‘blauwdruk’ voor een Joods complot om de wereldheerschappij te verkrijgen en de nietJoodse beschavingen te vernietigen, …….Het uit de. 19e. eeuw stammende boekje werd een machtig wapen in de handen van antisemieten en heeft aanleiding gegeven voor de vervolging van en de moord op honderdduizenden Joden. …………..De gewraakte tv-serie vertelt het verhaal van een Egyptenaar die leiding geeft aan de strijd tegen de Britse overheersing,totdat hij een document in handen krijgt( de ‘Protocollen’) die bewijzen dat de zionisten de echte vijand zijn.
  …Boeken als PROTOCOLLEN van de WIJZEN van ZION en. HItlers ‘Mein Kampf’ staan in landen als Egypte en Syrie al jaren hoog op de bestsellerslijsten,*~*~*~*~*~*~*~

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling:uit CIDI-Israel Nieuwsbrief 6 nov. 2002!!!…….Nieuwe organisatie voor Joden. uit. ARABISCHE. landen’. …….’In de Verenigde Staten is een organisatie opgericht voor de verdediging van de belangen van de Joodse vluchtelingen die in de periode van de stichting v.d. stast Israel uit de Arabische landen verdreven werden. ‘JUSTICE FOR. JEWS. FROM. ARAB. COUNTRIES’. (JJAC). is een initiatief v.d. conferentie van Voorzitters van Grote Joodse. Organisaties, de Amerikaans-Sefardische federatie en het Joods Wereld Congres.
   JJAC wordt voorgezeten door de voormalige Amerikaanse ambassadeur bij de VN. Richard. Holbrooke en het Britse Hogerhuislid Lord George Weidenfeld. Tijdens en na de Israelische Onafhankelijkheidsoorlog moesten ongeveer. .865.000’Joden de Arabische wereld ontvluchten, VEELAL met achterlating van al hun bezittingen. De meeste van deze vluchtelingen, meer dan. .560.000, werden inIsrael opgevangen en geïntegreerd, zonder. hulp. van. andere. landen. of. de. Verenigde NATIES.. Ter vergelijking: het aantal Arabische vluchtelingen en ontheemden van tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog wordt geschat op 670.000. .Volgens JJAC wordt in de discussie over het lot v.d.Palestijnse ontheemden en vluchtelingen stelselmatig vergeten dat die tragedie. een Joodse tegenhanger heeft. Met een voorlichtingscampagne wil de organisatie daar verandering in brengen. ” Wij willen ervoor zorgen dat iedere keer dat in het kader van het vredesproces in het Midden-Oosten de kwestie van de vluchtelingen aan de orde komt, ook de rechten van de toenmalige Joodse vluchtelingen ter sprake. kemen”, aldus een woordvoerder van de organisatie. .JJAC zal voorts de politieke campagne gaan coördineren die moet leiden tot compensatie voor de geroofde eigendommen in de Arabische landen. De organisatie wil de zaak tot in de VN aan de orde stellen en beroept zich daarbij op de tekst van resolutie 242. van de VN-Veiligheidsraad,welke de basis vormt voor het Arabisch-Israelisch vredesproces.
   De resolutie spreekt o.a. over de noodzaak van een ‘rechtvaardige oplossing van het vluchtelingenprobleem’, een formulering die bewust niet is beperkt tot de palestijnse vluchtelingen. “.Iedereen die de geschiedenis kent, weet dat er in de Arabische wereld grote Joodse gemeenschappen bestonden. Wat velen niet weten is dat die mensen werden verdreven en dat die gemeenschappen voor altijd verdwenen. zijn” aldus Holbrooke.*~*~*~*~*~*~*~. Fleckie men leze op 26.3.2019: ‘ Gaza het verhaal achter… ‘. ‘ de UNRWA. TELT. VERKEERD”*~*~*~*~*~*~*~ de helaas overleden Joodse columnustn~journalist,, G.Ph.Mok, schreef in het NIW 18.7.1986 , dit column, …( waaruit hier. een bepaald gedeelte ter ‘kennisneming’ van de lezers.::
   In haar boek. ‘ FROM . TIME. . IMMEMORIAL’ ‘the ORIGINS of the. Arab-Jewish Conflict. Over. Palestine’. Uitg Harper & Row, New York, isbn NO06-091.288- X ,o91.24585. , vertelt JOAN. PETERS o.a.’Zij vond wel iets anders. Zij ontdekte dat speciaal. ten behoeve van de vluchtelingen uit het voormalige Palestina de definitie van wie en wat een vluchteling is, werd “aangepast”. Normaal gesproken wordt in de wereld iemand als vluchteling aangemerkt als hij wordt genoopt zijn permanente woonstede te verlaten en hij elders dakloos als ‘displaced person’. hulp van node heeft.
   Speciaal ten behoeve v.d.vluchtelingen uit wat omschreven werd als PALESTINA, werd de clausule bedacht. dat. als. vluchteling. voortaan. zou. gelden ” eenieder die. twee. jaar. voor. de. uitroeping. van. de. staat. Israel. In. Palestina. verblijf hield”.
   Waarom was dat nodig,zo luidde de vraag die in h.hoofd van Joan Peters bleef hameren. Zij beschrijft hoe de Britten voor en in en na de tweede wereldoorlog joodse immigratie in het toenmalige Palestina aan banden hebben gelegd en erger dan dat. En zij beschrijft hoe in diezelfde periode zich een fenomeen heeft voorgedaan dat tot o de dag van vandaag in de Arabische wereld normaal is. Arabie kent,anders dan Europa geen taalbarriere voor wie er van het ene land naar het andere wil trekken. In tal van Arabische streken heerste, en heerst want er is minder veranderd dan wenselijk zou zijn, grote armoede. Dus was het niet vreemd dat wie werken wilde daarheen trok waar werk gevonden kon worden. Etc. *~*~*~*~*~*~*~ ( Dit boek is alleen in. SPECIALE. BOEKHANDELS in de VS te koop)*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 7. fleckie zegt:

  Dan heb ik hier nog een zogenaamde ‘open brief’ geplaatst in het Alg.Dagblad van 1.6.1990:
  …’INVESTERINGEN’…….naar aanleiding van een brief uit Zuidland ( AD-post,25/5) over de. tweeslachtige houding van Nederland t.o.v van Israel, het volgende.
  Het kleine bericht in het. AD van 20.8.1985: ‘De Palestijnse Bevrijdingsorganisatie PLO. verdient elk jaar. een. miljard. dollar. met haar investeringen. in. Europa en. Amerika’ zullen de meeste mensen vergeten hebben. Er is toch ’n gezegde: ” wiens brood men eet, diens lied men zingt’ ( of zou de PLO haar investeringen elders. gadaan. hebben?)”*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Op youtube is trouwens een site geopend van een zekere (linkse) Sven Ake Hulleman, die durft te beweren dat Nederland tijdens WO II bevrijd zou zijn door de Russen! Helaas is daar ook een zekere Olga Mihajlova op actief die blijkbaar een ware verkeerder van het Stalisme is en misschien zelfs van de islam!
  Wie hier op E. J. Bron, waaronder de webmaster, wil weten wat voor reacties daar allemaal op binnenkwamen verwijs ik door naar de titel van dit filmpje: ‘Ook de Russen waren onze bevrijders: column Sven Ake Hulleman’
  Niettemin hebben de Russen ons NOOIT gered van de nazi’s maar gewoon heet Oost-Europa jarenlang geknecht en uitgebuit met hun linkse terreur!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s