Arie Slob geeft voorzet, Amsterdams Comenius Lyceum tikt ‘m in; wil wel islamitische school worden

Screenshot_22.png

(Door: Bas Paternotte)

Met gebedsruimte, vrijdag vrij voor de moskee en gescheiden gymen

De groei van het omstreden islamitische Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam is logisch, omdat het een school in opbouw is. Maar in de toekomst zou het ‘zeer wenselijk’ zijn als ouders ook voor andere scholen kunnen kiezen die passen bij hun overtuiging. Was getekend, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media Arie Slob (ChristenUnie, foto), aldus het Parool. Die boodschap is in goede aarde gevallen bij Freek op ‘t Einde, rector van het Comenius Lyceum. Hij heeft er wel oren naar.

Er officieel een islamitische school van maken, zou enige tijd vergen, zegt hij tegen het Parool. Er moet instemming komen van het bestuur, van de koepelorganisatie voor voortgezet onderwijs in Amsterdam (Osvo) en vervolgens van de minister. Maar het is volgens de rector ‘niet zo ingewikkeld’ om op korte termijn tegemoet te komen aan veel verlangens van zijn moslimleerlingen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, ChristenUnie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, linkse gereformeerden, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Arie Slob geeft voorzet, Amsterdams Comenius Lyceum tikt ‘m in; wil wel islamitische school worden

  1. ruud beijer zegt:

    Gelukkig zijn het de christenen die na de joden het volgende slachtoffer van de islam zullen zijn.Dapper werken ze mee aan de islamisering van Nederland .Mochten ze niet het slachtoffer worden van de islam dan gaan ze in ieder geval na hun dood naar de Hel. Dat gebeurt er met huichelaars en wegkijkers. Voorheen aangeduid als Farizeeërs en tollenaars!

    Geliked door 1 persoon

  2. leefbarbaar zegt:

    Het zijn steeds de christelijken, die haatonderwijs mogelijk maken.
    Zij deugen ervan en wij zitten er mee.
    Nederland seculier maken, voordat de islam ons bestuurt. Het moet en het kan.

    Geliked door 4 people

  3. Piet Snot zegt:

    Een gelovige zal altijd het recht op vrij scholing wat met een geloof te maken hebben verdedigen.
    Anders krijgen ze zelf een probleem.
    Tegen beter weten in,dat weet de man ook wel, maar alles beter dan dat het afgeschaft zou worden.

    Like

  4. jannes zegt:

    Alles beter dan ongelovigen.. alle Semitische religies hebben dat gemeen. Christenen willen vervolging. Lijden net als hun “heer”. Kunnen we al deze psychoten niet ergens isoleren?
    1000 jaar middeleeuwen niet genoeg? Het christendom is een opengrenzen-lobby die kinderen neukt. En dat allemaal belastingvrij. Opdoeken die hap. Ze executeren deze apocalyptische fantasie maar ergens anders.

    Like

  5. Dr. Heinz zegt:

    Voor een betere samenleving, alleen openbaar onderwijs in Europa.
    Samen leren en opgroeien, van jongs af aan.
    Daar krijg je een betere samenleving van!!
    En daar kan niemand op tegen zijn!
    Hallo daar……..wat zegt u??……..

    Ze leren het ook nooit!!

    Geliked door 3 people

  6. guusvelraeds zegt:

    Langzaam bewegen we richting tijd segment waarin steeds meer mensen denken en uitspreken het wordt tijd om de overstap te maken want uiteindelijk komt het er toch van. Die islamitische samenleving.

    Like

  7. annah zegt:

    Verlangens van moslimleerlingen ? is het niet eerder Eisen van moslimouders ?

    Like

  8. jan man zegt:

    Hier mee begint de scheiding, kijk maar de : Polarisatie, bv. Eerste is er in nl. De rooms katholiek tegen de protestantse maar ze waren alle blank die tegenstelling is er niet meer en we gingen allemaal secularisme beoefen (eerste zien dan geloven), nu mogen we niet meer voor ons eigen instaan als beschoten worden, maar wel worden de kerken die ons beschieten beveiligd. Is die nauwe niet het toppunt van Polarisatie , ik kreeg het er koud van , de kilheid van ons politiekelandschap beleid. Totaal ongeloofwaardige!!

    Like

  9. Republikein zegt:

    Hoezo lyceum, waarom geen huishoudschool[ze moeten toch thuis blijven] of LTS[handig voor ontwerpen van moordwapens]

    Like

Plaats een reactie