Gezocht: Homofobe “religie” met vijf letters

Screenshot_17.png

Sinds 3 april dreigt voor homoseksuelen in Brunei de doodstraf door steniging.

(Vertaling: E.J. Bron)

In het sultanaat Brunei geldt sinds afgelopen woensdag de doodstraf voor homoseksuelen. Het “Yahoo-Nieuws” viel nu op dat het land niet alleen staat met zijn homohaat. Het korte bericht noemt nog 11 andere landen, waarin voor homoseksuelen de doodstraf dreigt:

PI News (2)

Treurig genoeg is Brunei echter niet het enige land, waarin handelingen met de eigen sekse met de dood bestraft kunnen worden. Volgens de International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGA) dreigt homoseksuelen ook in deze elf landen de doodstraf:

Afghanistan – Iran – Jemen – Qatar – Mauritanië – Nigeria – Pakistan – Saoedi-Arabië – Somalië – Soedan – Verenigde Arabische Emiraten

De schokkende balans van de ILGA houdt niet op met deze opsomming. Volgens de activisten worden in totaal in 70 landen in de wereld relaties tussen gelijke seksen gecriminaliseerd, wat in een deel van deze landen een levenslange gevangenisstraf kan betekenen.

Zulke instellingen en wetten komen niet zomaar uit de lucht vallen, ze ontstaan in en uit een hen omringende cultuur. Deze”cultuur” wordt bij ons beschamend verzwegen wanneer zij door een heel bepaalde “religie” beïnvloed wordt respectievelijk alleen maar uit deze “religie” bestaat. Zij is de bepalende “religie” in de elf opgesomde landen, de verenigende band voor haat tegen homoseksuelen en lesbiennes. Gezocht: terreurreligie met vijf letters die begint met een “i”.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, homofobie, Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op Gezocht: Homofobe “religie” met vijf letters

 1. En wat dacht je wat die Soepjurken zelf allemaal onderling uitspoken!!!! En dit soort volks is alszijnde VERRIJKING hier massaal onthaald! Compleet met een gouden presenteerblad met huissleutels, 10.000 euro en tig soebsidies!! Dat de Verantwoordelijken hiervoor mogen hangen!!

  Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het COC en de leiders van de kerken van de christelijke naastenliefde en de politiek correcte homo’s in de Nederlandse politiek en de deugmensen houden allemaal hun mond, zeggen niets, zwijgen stil, kijken de andere kant op , doen niets en hebben het hartstikke druk, om nog meer van die zielugge kansparels uit de verweg landen met hun vredelievende ideologie van de perverse profeet het land binnen te smokkelen.
  Om het met Wim Kan te zeggen. “Wat en land, wat een land, waar dat allemaal maar kan.” “Kamelen op het behang.”

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Er wordt verschillend gedacht over het homozijn. Voor en tegen. Aangeboren of aangeleerd?
  Het gaat erom of DE MENS wordt gerespecteerd en geaccepteerd. Als nu ISLAMITISCHE landen op omgekeerde wijze uit de kast komen is het tijd voor de WERELD om af te rekenen met de ISLAM waar deze haat uit voort komt. Niet alleen afstand nemen van die ‘HAATLANDEN’ maar ook de ISLAM uit ons land en uit de geciviliseerde westerse wereld uitbannen.
  Daar moet de actie op gericht zijn. We zijn daar laat mee. De foto’s van homo’s die opgehangen werden aan een hijskraan in Iran hebben we al lang geleden gezien en we deden niets. Nu is het de tijd om dat goed te maken en de ISLAM met onmiddelijke ingang te VERBIEDEN.

  Geliked door 1 persoon

 4. M.A.L. Sion zegt:

  En verder …
  We moeten van alle politieke partijen in NEDERLAND verlangen dat ze de regering oproepen (dwingend) om de banden met die HAATLANDEN te verbreken. Ze moeten weten dat ze nu echt te ver zijn gegaan.

  Like

 5. Thoth zegt:

  En dat zijn de landen die ‘hervormingen en vooruitgang’ aankondigde…. en ze zijn islamitisch, allemaal met allah & mo.

  En nu halen met de ‘vluchtelingen’ crisis met zo’n 100000 stuks naar Nederland toe.

  Klojo’s. We kunnen weer opnieuw beginnen.

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Juist ja.

  Helaas is Brunei niet de enige staat waar homoseksuele handelingen met de dood kunnen worden bestraft. Volgens de International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGA) worden homoseksuelen ook geconfronteerd met de doodstraf in deze elf landen:

  Afghanistan
  Iran
  Jemen
  Katar
  Mauritanië
  Nigeria
  Pakistan
  Saudi-Arabië
  Somalië
  Soedan
  Verenigde Arabische Emiraten
  De schokkende balans van ILGA stopt niet bij deze lijst. Volgens de activisten worden homoseksuele relaties gecriminaliseerd in een totaal van 70 landen over de hele wereld, wat kan resulteren in levenslange opsluiting in sommige van deze landen.

  En tezelfdertijd lopen zo ongeveer alle linksmensen die toch o zo veel op hebben met homo’s lesbiennes en omgebouwden welkom te roepen op elk moment dat ze aandacht kunnen krijgen voor hun “zaak”

  Zo zie je maar weer waar bij heel veel mensen hun verstand zit.
  Ikzelf denk zo ongeveer achter in hun reet.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  En wat zeggende prominenten van het EURO parlement hiervan….is Timmermans toevallig geen homo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s