Als zwart-Afrika komt, dan komt het IJzeren Gordijn

Screenshot_19.png

(Door: Dr. Viktor Heese – Vertaling: E.J. Bron)

Peiling: één op de drie Afrikanen wil emigreren

In het meest extreme geval zullen de Oost-Europeanen met de bouw van een IJzeren Gordijn tegen een multiculti-bedreiging reageren. De bedreiging komt uit zwart-Afrika en is nu al reëel. Al decennia lang blijft daar de economische ontwikkeling achter bij de bevolkingsexplosie. Als oplossing van het probleem kunnen de mensen alleen maar bedenken om bevolkingsoverschotten naar Europa te exporteren. Volgens de nieuwste peiling is op dit moment 40% bereid om te vertrekken. Het valt op dat de vals spelende westelijke geldschieters en politici zelfs het laatste effectieve wapen, een rigoureuze geboortebeperking, niet gebruiken.

PI News (2)

Stap 1: Het lukt zwart-Afrika maar niet om uit de armoedespiraal te komen

Zwart-Afrika is wereldkampioen kinderen krijgen en het is tegelijkertijd het armenhuis van de wereld. Hier leeft een miljard inwoners van drie tot vier dollar dagelijks, deels van westelijke aalmoezen.

Dat ligt aan de duidelijke onkunde en onwil om te presteren. Alleen al simpele grafieken van de Wereldbank laten zien dat in Oost-Azië of in Latijns-Amerika – beide regio´s, die eveneens het postkoloniale verleden moesten afschudden – een grote bevolkingstoename verenigbaar is met een toereikende economie. In zwart-Afrika niet. Als de negatieve trend aanhoudt, zal de ontwikkelingshulp net zo weinig helpen als de holle frasen van de goedmenschen hier over klimaatcatastrofes, dictaturen, kolonialisme, slavernij, epidemieën, uitbuiting en andere externe plagen als oorzaken van ongeluk.

Omdat niemand in een economisch wonder gelooft, resten als uitweg alleen nog maar de illegale emigratie naar Europa of een rigoureuze geboortebeperking. Het eerste staat op de agenda van de inheemsen, het tweede niet.

Stap 2: Migratiepact i.p.v. “Vesting Europa” een fataal signaal

De ontbrekende wil om de grenzen van Europa te verdedigen en door te gaan met het multiculti spel zijn bij iedereen bekend. Europeanen hebben er zodoende geen ervaring mee hoe rigoureuze grensbewaking zou werken, omdat zij het niet veroorzaakt hebben. Ook wanneer “vestingen en muren” het op den duur niet zouden houden, dan hielpen ze toch periodiek, totdat er andere oplossingen gevonden werden. Zo´n onmiddellijk programma werd onverantwoord nagelaten.

Om in plaats van grensbeveiliging een migratiepact aan te nemen, was compleet contraproductief. Compleet fataal lijkt in deze context de lastenconcentratie op enkele (nog!) sterk presterende landen. Twee dozijn “nee”-zeggers verenigen meer dan 50% van het wereldwijde bnp en 60% van het globale vermogen en zijn economisch meer potent dan de 160 “ja”-zeggers. Van de G20-landen blijven in feite opnieuw Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië als betaalmeesters over.

Stap 3: “IJzeren Gordijn” zo goed als zeker wanneer zwart-Afrika komt

Als alleen al de emigratiewensen van zwarte Afrikanen in vervulling gaan, dan zullen op de middellange termijn 100 miljoen West-Europa “zonder strijd” overstromen als de populisten verliezen. Omdat de Oost-Europeanen niet mee zullen doen, zou West-Europa te maken krijgen met een “verrijking” van ongeveer 25%.

Maar slechts een heel klein deel van de niet presterende nieuwkomers zou de sociale stelsels van de welkomstlanden – laat staan hun veiligheid – vernietigen. Genoeg om bij een Wordt Case Scenario miljoenen West-Europese armoedevluchtelingen naar het reddende oosten te drijven. Een nieuwe volksverhuizing zou voorgeprogrammeerd zijn.

Onder de vluchtelingen uit het westen zouden zich niet weinigen bevinden die verzet tegen hun landen van herkomst zouden willen organiseren. De spanningen, het dreigende asieltoerisme en de instorting van de openbare orde zou de oostelijke landen dwingen tot de bouw van een fysiek “IJzeren Gordijn”, zoals ten tijde van de eerste Koude Oorlog 1945-1990. Deze keer met een andere achtergrond.

Merkels opvolgers zouden, net zoals ooit het DDR-regime, niets tegen zo´n muur hebben. Zodoende zou Berlijn zijn sociaal sterken, kunnen tegenhouden, kapitaalcontroles kunnen invoeren of overmakingen van pensioenen aan de geëmigreerde mensen kunnen stopzetten. Elke staat verzet zich heftig wanneer zijn sociaal sterken weglopen en de financiële bronnen vertrekken.

Over het algemeen zou de economie niet hoeven lijden onder het IJzeren Gordijn. Zo was het ten tijde van de eerste Koude Oorlog (1945-1990), toen de handel met het oosten bloeide. Alleen voor de gewone man zou dit het einde betekenen van het vrije verkeer van goederen en personen. Die moet immers werken om de multiculti staat te onderhouden. Duitsers en de nieuwe multiculti elite zouden het op een bepaalde manier met elkaar op een akkoordje gooien om de sociale vrede en hun heerschappij veilig te stellen. Zal de vlijtige brave Duitser in opstand komen?

Uitstapje: Tegenwoordig kan niemand zich meer een militair bondgenootschap van Oost-Europa met Rusland voorstellen. Wanneer de VS zich uit Europa terugtrekken, de NAVO uiteenvalt en Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië islamitisch gecontroleerde regeringen zouden krijgen, dan zou dit echter bittere noodzaak zijn. Zelfs de Polen weten dat hun “vijandigheid” tegenover Rusland slechts een kunstmatige constructie is, de islamitische en multiculti bedreiging daarentegen reëel zijn. Vroeger wilde de Sovjet-Unie met geweld de “wereldrevolutie” exporteren, de bedwingers van de populisten zouden hetzelfde met het “herstel van de democratie” willen doen.

Stap 4: Zwart-Afrika niet coöperatief – geen geboortebeperking, maar migratie!

Zwart-Afrika denkt er niet aan een succesvolle geboortebeperking naar Chinees model te bedrijven. Daarvan mogen sceptici zichzelf tijdens een onderzoek van Google-opschriften rustig overtuigen.

Ook internationale donoren, de VN, westelijke regeringen, kerken en media roepen niet op tot dit eenmalige verstandige reddende beginsel. De Bill Gates-stichting vat het probleem samen: “Meer mensen, meer armoede”. Niet geprobeerd blijven ook concepten om economische hulp aan geboortebeperking te koppelen, desnoods met directe uitbetaling aan corrupte regeringen vanwege de betere werking. Nu worden er echter condooms uitgedeeld in de hoop dat ze ook gebruikt worden.

Slotsom:

In plaats van te handelen, zijn de gedupeerden van morgen hogelijk verbaasd hoe snel zwart-Afrika groeit en vallen Trump´s plannen aan om een muur te bouwen. In 2050 zou Nigeria met 400 miljoen mensen de VS inhalen en zal heel zwart-Afrika viermaal zoveel inwoners dan West-Europa hebben. Dan kan de Italiaanse marine nog zo zijn best doen in de toekomst – er zullen teveel doorheen komen. Of gelooft er nog iemand in het reddende zwart-Afrikaanse economische wonder?

Bron:
www.pi-news.net
Door: Dr. Viktor Heese

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, Midden-Europa, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Oost-Europa, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

13 reacties op Als zwart-Afrika komt, dan komt het IJzeren Gordijn

 1. Perfide Albion zegt:

  Als Afrika zo hard groeit, en dat is zo, dan zal er geen reden zijn om te vertrekken behalve parasiteren op de Europese bevolking. Wat mij betreft gaan we met scherp schieten op die parasieten.

  Geliked door 1 persoon

 2. jungleelephant zegt:

  Het is crimineel wat diverse regeringen onder het juk van de Brusselse maffia door voeren!De enige redding zou een massale,Europese volksopstand zijn.Maar dat zie ik niet gebeuren,aangezien meer dan de helft nog steeds slaapt!

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Die Afrikanen zorgen er zo voor dat het milieu er nu helemaal aangaat!

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  Nou Rutte, LEES!!!!!

  Like

 5. M. zegt:

  Geboortebeperking is nooit gewenst bij de mensen die de meeste kinderen maken en er zelfs toe oproepen er zoveel mogelijk te maken alsof het zakken aardappelen zijn.
  De deugmens zwijgt dan in alle talen en de linkse waanzin die overal staat te gillen over het klimaat is dan muisstil.
  Als men zo met het klimaat begaan is en overtuigd is dat de mens de schuld is van het klimaatprobleem dan zouden die linkse deugmensen gillend gek moeten gaan tegen mensen die oproepen zoveel mogelijk kinderen te baren, oftewel CO2 uitstotertjes te baren.
  Maar dan is die linkse waanzin ineens het klimaat vergeten en heeft de deugmens ineens geen zin meer om te deugen.
  Als ze de eigen burgers niet kunnen pesten dan deugen ze liever niet.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  De barbaren in Diavata

  Athene

  ‘ongereldheden’ in Anagnostopoulou

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Als ze die negers vertellen dat ze in Europa moeten “werken” dan zie ge geen enkele Afrikaan

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob Koster zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd: bouw een hek rond Afrika en deel daar Kalsjnikovs uit. Binnen een paar jaar is dan de bevolking gehalveerd en krijgt dat continent een nieuwe kans.

  Geliked door 1 persoon

 9. L3ON zegt:

  Ik woon ergens op het platteland in Zuid afrika. In de 16 jaar emigratie heb ik al heel wat gezien en ervaren. Elke “zwarte” of “kleurling” woonbuurt heeft zijn eigen dag-kliniek. Hier worden GRATIS condomen en anti-conceptie medicijnen verstrekt door de staat . Maar neen, sinds de afschaffing van de apartheid, en het bewind in “zwarte” handen gegeven werd kwam de nieuwe regering met de uitvinding van het kindergeld. Hier word dit all-pay genoemd. Een 50 euro per kind word maandelijks uitbetaald. Ook nog bij vermelden dat een blanke hier geen recht op heeft. Nu worden er hier kinderen gekweekt gelijk konijnen, want voor hun betekend dit elke maand kassa-kassa. Je gaat dit niet geloven dat kinderen zelfs kinderen krijgen. Deze kinderen moeten dan door hun ouders opgevoed worden wat betekend dat het all-pay bedrag iets groter word, want dan vallen ze in de categorie van pleeg-kind.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Het zal wel meevallen met de ‘honger’ en de ‘armoede’ in Afrika, anders zouden er niet zo veel jong worden gefokt.

  Als wij onszelf lelijke, vieze, witte bleekscheten (laten) noemen, mogen wij die Afrikanen dan luie, neucq-grage nikkers noemen?

  Like

 11. Republikein zegt:

  Durex haalde bakzeil, het voelde onnatuurlijk.
  Slurfie hangt altijd buitenboord en straks weer vliegje op neus.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s