Pleidooi van een vader

Screenshot_54

(Door: “bozeoudeman”)

Ach lieve meneer Rutte, hoor mijn gebed. Meneer Johnny de Mol, help mij. En niet te vergeten meneer Tim Hofman, kom en maak een human intrest docu over dit vreselijke lijdensverhaal. Laat de natie zien wat voor lijden mijn lieve dochter ondergaat. Wat voor lijden haar kinderen ondergaan. Kinderen die enkel training hebben gehad, maar nog te jong waren om ingezet te worden voor de goede zaak.

Lieve mensen, strijk met jullie hand over jullie hart en help mijn dochter terug te komen naar dit mooie Nederland, dit prachtland, waaruit zij drie jaar geleden is vertrokken om te helpen de islamitische heilstaat op te richten. Deze lieflijke, idealistische staat moest het begin worden van een wereldwijd kalifaat waar alle mensen van hadden kunnen genieten.

Na de verwoestende barbarij van Syriërs, Amerikanen, Koerden en andere schurken, die dit prachtige initiatief met de grond gelijk hebben gebombardeerd, is mijn lieve dochter, met haar kleine kindjes, gevangene van schurken die hen als beesten behandelen. Lieve meneer Rutte, toon dat u een hart heeft en haal mijn lieve, onschuldige, engelachtige dochter met haar kindjes terug naar Nederland.

Mijn lieve schat heeft zich drie jaar lang ingezet voor de heilige zaak, zij is onschuldig als een pasgeboren lam, niets en dan ook niets heeft zij te maken gehad met het in een kooi plaatsen van die Jordaanse piloot, zij heeft ook het vuur niet aangestoken en toegekeken hoe deze man levend werd verbrand.

Zij heeft ook niets te maken gehad met de moord op duizenden Jezidi’s. Zelfs meer dan dat, mijn lieve dochter heeft persoonlijk vier vrouwen het leven gered door hen als slavinnen te adopteren, drie voor huishoudelijk werkzaamheden, zodat mijn engel zich met het hogere bezig kon houden en slechts eentje voor seksueel genot van haar lieve, zachtaardige man.

Mijn kleine schat is ook nooit aanwezig geweest bij de duizenden onthoofdingen, stenigingen of andersoortige moorden waar zij en haar lotgenoten van worden beticht. Zij heeft nooit gevoetbald met de hoofden van op gruwelijke wijze ter dood gebrachten. Het tegenovergestelde is de waarheid. Zij heeft als verpleegkundige mensen geholpen, ook vijanden van de islamstaat. Zij en haar lotgenoten hebben nooit trainingen in onthoofding gehad, maar enkel cursussen EHBO gevolgd, zodat zij iedereen konden helpen.

Alle verhalen over moordpartijen, over genocide, over slachtpartijen, over onmenselijkheden, over gruwelijkheden die te erg zijn om ze met woorden te omschrijven, dat alles en meer waar nu ook mijn engeltje van wordt beticht, berust allemaal op leugens, onwaarheden waar deze goede mensen, die nu zo erg lijden, geheel ten onrechte van worden beschuldigd.

Ik hoop uw hart te hebben laten huilen, meneer Rutte, meneer Johnny en meneer Timmie, zodat u morgenochtend meteen alles in het werk zult stellen om mijn onschuldige lieveling met een regeringstoestel te laten ophalen uit die vreselijk hel, waarin mijn lieve kindje zich nu als absoluut slachtoffer bevindt.

Een bedroefd vader, die enkel denkt aan de belangen van zijn engeltje.

(De rest van de  wereld kan de pot op!)

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kalifaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Pleidooi van een vader

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  WHAM! Fantastisch, bozeoudeman.

  Like

  • asn den haan zegt:

   Hij wil graag zijn dochter terug, dat kan ik mij goed voorstellen.
   Anderzijds vind ik het een eenzijdig verhaal met een aantal tegenstrijdigheden.
   Een aantal zinnen vervullen mij met afschuw zoals bijvoorbeeld:
   Deze lieflijke, idealistische staat moest het begin worden van een wereldwijd kalifaat waar alle mensen van hadden kunnen genieten. Dit is grote onzin!
   Na de verwoestende barbarij van Syriërs, Amerikanen, Koerden en andere schurken, die dit prachtige initiatief met de grond gelijk hebben gebombardeerd. IS was geen prachtig initiatief zij zijn de schurken en niet andersom.

   Like

 2. rottenpikwick zegt:

  Bij die arrestatie vanochtend ivm de aanslag op De Telegraaf / Panorama waren 250 agenten bij betrokken!! Er is maandenlang rechercheonderzoek gedaan door 10tallen speurneuzen. De rechtszaken van dit gebeuren gaat heel lang duren. Ook hier hangt weer een TigMiljoenen prijskaartje aan!! Betaalt met Afgejat Geld van ons! Verdomme wat is ONS wel niet allemaal aangedaan!!! Een Grote K O L E R E Z O O I hebben ‘Ze’ er van gemaakt. We kennen de namen!!

  Geliked door 10 people

 3. Ruud zegt:

  De vader met een verstand van nul komma nul nul nul 1 kun je dat niet verwijten. Hopelijk heeft onze regering net dat stukje verstand extra om in te zien nooooooit hieraan mee te gaan werken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Corné zegt:

  Inderdaad. Niks te veel gezegd. Ook Trouw is bezig met de smerige volksverlakkerij om emoties los te maken. Altijd lieve onschuldige kindjes huilend op de arm van mams. Zo werkt het. Als we maar niet zo gek zijn om er in te trappen. Die kinderen hebben pech zulke wrede ouders te hebben. Daar hebben ze niet om gevraagd. Maar al die duizenden slachtoffers, waaronder talrijke kinderen, hebben geen stem meer. Daarom moeten wij hun die stem geven en alles in het werk stellen om te voorkomen dat IS-kinderen hier naar toe worden gehaald. Laat die kinderen daar blijven. Syrië kan ze na een gedegen opvoeding goed gebruiken voor de wederopbouw van het land dat hun ouders kapot hebben gemaakt. Net zo goed als dat land als enige er recht op heeft hun ouders te berechten voor landverraad en oorlogsmisdaden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan Lul zegt:

  Kijk maar uit met dit soort sarcasme, de hamas-groen linksers zien dit aux serieus.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Jan Lul 8 april 2019 om 23:27

   Mijn welgemeende complimenten voor uw zorgvuldig gekozen nickname, heer Lul! 😆

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    En zo gaan steeds meer Nederlanders door krijgen waarvoor ze nog eigenlijk in Nederland zijn, en wat ze hier nou eigenlijk nog te betekenen hebben.
    Welkom bij de ploeg, Jan Lul.

    In eerste instantie had ik deze naam ook in mijn gedachte, maar heb het toch maar bij Piet Snot gehouden.

    Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Kunnen we een crowdfund actie opzetten?
  Is toch het minste deze ongelukkigen te helpen.
  Giro 555 Geef gul!

  Like

  • boorzalf zegt:

   Crowdfund actie opzetten? Prima, onder het mom van “we gaan ze halen” Wel even een rekening openen op de Kaaiman eilanden. En storten maar!!!!!!!!!!

   Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Natuurlijk wij glimlachen om dit knappe artikeltje, het wrange is echter dat te vrezen valt dat meneer Rutte, meneer Johnny en meneer Timmie dat heel anders opvatten en zich daadwerkelijk gaan inzetten om eerst de kinderen (want daar scoor je het beste mee) daarna de moeders en vanwege de gezinshereniging ook de vaders terug te laten komen.
  Het komt niet in die hersens op dat een mens de consequenties van zijn keuzes en (mis)daden moet dragen.
  Stuur desnoods wat voedselpakketten of zorg dat er oude legertenten gestuurd worden maar haal ze niet terug

  Geliked door 1 persoon

 8. Johan de Derde zegt:

  Een pracht van een verhaal, hierdoor komen alle NEDERLANDERS die daar hebben gevochten met hun vrouwen en kinderen weer terug. Ze krijgen medische en psychische hulp een uitkering een een gezinswoning wat een volk zijn wij toch iets om trots op te zijn. GATVERDAMME HIER HEBBEN MIJN GROOTVADERS EN VADER IN WO2 NU VOOR GEVOCHTEN.

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Genoten van je verhaal “bozeoudeman”
  Super.

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  “Deze lieflijke, idealistische staat moest het begin worden van een wereldwijd kalifaat waar alle mensen van hadden kunnen genieten”.
  Genieten van wat???
  De onthoofdingen, stenigingen, in brand steken van gevangenen etc?

  “lieve dochter, met haar kleine kindjes”.
  De sloerie heeft er bewust voor gekozen en zit nu wel en wee te jammeren dat zij het zo slecht heeft en dat zij met haar koters die reeds gehersenspoeld zijn, weer terug wil naar luilekkerland waar ze alle mooie praatjes geloven, “welkom, welkom, allemaal”.

  “Mijn lieve schat heeft zich drie jaar lang ingezet voor de heilige zaak”.
  Ze heeft zich te pletter gewipt en heeft daar nog last van (lol).

  “mijn lieve dochter heeft persoonlijk vier vrouwen het leven gered door hen als slavinnen te adopteren”.
  Die na gebruik zijn gedumpt in een massagraf.

  Verlos die vader uit zijn lijden en geef hem even een nekschot, dan zijn de problemen van die zielige oude man gelijk opgelost.

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Inderdaad, kijk foto’s uit Iran en daarna foto’s uit het Perzië van de Sjah en zeg dan waar de mensen er gelukkiger uitzagen.
   Nee daar ben je mooi klaar mee zo’n islamitische heilstaat !

   Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Mooi stuk, een goed leesverhaal voor die tientallen linkse journalisten die het iedere keer oprakelen in de media en voor de honderden achterlijke deugmensjes die dit gespuis met hun on opgevoede telgen ons land binnen willen halen !! En later na de eerste moordpartij van dit gespuis jammeren “Dit hebben we niet geweten en we hadden het beste met ze voor”.
  Deze lieden die tegen beter weten in onze samenleving in gevaar willen brengen zouden gestraft moeten worden !

  Geliked door 1 persoon

 12. rottenpikwick zegt:

  Laat me raden wat voor Fraai Verrijkend Volk hier weer achterzit!! Voor een moordzaak in Hoogeveen (Dr) wordt een soedanees Wijf gezocht in Engeland, waarvoor een uitleveringsverzoek speelt. Bij 80% of nog meer van alle criminaliteit is Verrijkende Volk betrokken. Een Miljardenbiznis voor politie / rechtsgang etc etc. En dan wil Die Klootzak op Het Binnenhof beweren dat we in een fantastisch landje wonen. Die vent is gestoord!!!!!!!!!! (maar dat wisten we al!)
  https://www.dvhn.nl/drenthe/Mannen-via-Tinder-in-de-val-gelokt-en-afgeperst-drie-verdachten-uit-Assen-en-Groningen-voor-de-rechter-volg-het-hier-24344568.html

  Geliked door 1 persoon

 13. ruud beijer zegt:

  Wedden dat ze toch naar Nederland komen?Kwestie van tijd.

  Geliked door 3 people

 14. Thoth zegt:

  Zie hier, een ong. 4 jarige kalifaat-kid :

  Maar volgens de christenen, D66, GL, etc moeten wij ze terughalen…

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Thoth 9 april 2019 om 11:28

   Neten worden ook luizen.
   Ik kan voor zo’n jong geen enkel positief gevoel opbrengen.
   Het kleine monster is zó geestesziek gemaakt dat er niets meer mee te beginnen valt.

   Geliked door 1 persoon

 15. annah zegt:

  hoezo engeltje ….. the devil herself ….

  Geliked door 1 persoon

 16. ruud 2 zegt:

  Van mij mogen ze de grootste ellende over de heen krijgen die er maar is. en maar gauw creperen.
  Profiteurs zoals de meeste in de lange gewaden

  Geliked door 1 persoon

 17. Henk Beije zegt:

  Ze wilden een moslim paradijs,en nu dat niet bestaat willen ze terug.Nee,van mij en velen met mij mag er niet een terug komen,ze gaan maar terug naar hun thuisland,O,daar krijg je geen gratis geld,maar dan had je ook maar je moslim verstand moeten gebruiken.O,moslims hebben geen verstand,ja dat was mij allang bekend,want wie gelooft nog in een god,die de duivel is,en moord als Hitler,en belooft je zelfs een hemel als je genoeg moordt,en ja,dat deden jullie in het kalifaat,en daarom wil ik niemand van jullie terug in mijn eens zo mooie Nederland.Ook niet jullie met gif besmette kinderen,ga naar het land waar je ook een pspoort van hebt,O,daar worden jullie misschien wel de dood ingejaagd,maar dat heb je toch zelf veroorzaakt !!

  Like

 18. Johnny Obees de Mol, lekker reizen, scoren, vreten etc. op kosten van anderen! Meen dat ie zelfs een ‘welkom-welkomtattoo’ heeft! Wandelend Perzisch tapijt!

  Geliked door 1 persoon

 19. Sjaak uit Dordt zegt:

  Trap die vader ook maar de zandbak in.

  Like

 20. dutchess zegt:

  Ik voeg mijn “gebeden” bij die van Boze Oude Man.
  Een 10 voor uw satire.

  Geliked door 2 people

 21. BB zegt:

  Beetje off topic..
  waar is xandernieuws gebleven las daar ook mee ..maar punt.nl is ermee gestopt tijd voor wat anders?? Weet u daar iets van h. EJ. Bron? Of iemand anders . Vind dit zo raar weg gecensureerd??

  Like

 22. Klaas zegt:

  Like

 23. Klaas zegt:

  Like

 24. Jan zegt:

  Ik zag zo’n jankert gisteren na het hoernaal van 6 uur. Wilde al die koters en hun moeders naar Nederland halen, want zijn Nederlanders. Compleet van de pot gerukte gek. “Kinderen hebben er niet voor gekozen”, zei die malloot. Dat die wijven compleet krankzinnige moordenaressen zijn kwam niet bij hem op. “Zij verhongeren in de kampen”, jammerde hij nog. Nou, lekker later creperen, zeg ik maar.
  Ook die gek is een gevaar voor Nederland.

  ISIS bride warns of ‘VENGEANCE’ and ‘blood up to your knees’ as terror group faces defeat
  One veiled woman, feared to be one of thousands of extremists who have fled Baghouz, said: “We will seek vengeance, there will be blood up to your knees. We have left, but there will be new conquests in the future.”

  https://www.express.co.uk/news/world/1098323/isis-news-Baghouz-syria-iraq-sdf

  Like

 25. Joannes den Hollander zegt:

  De doodstraf, samen met hun larven lijkt me de enige optie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s