Affiches in Donauwörth zijn afkomstig van de Identitaire Beweging

Screenshot_1

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In de loop van vorige week werd het nieuwe kantoor van de partij Bündnis 90/Die Grünen in Donauwörth geopend en voorzien van enkele affiches betreffende de komende verkiezingen voor het Europees Parlement. De Groenen wierven voor een uniforme en moedige samenleving die zich “niet bang laat maken”. Diegene die in 2019 op de Groenen stemt, is moedig.

politikstube

De Beierse parlementariër Katharina Schulz stak met uitspraken als “Ik heb er geen zin meer in dat oude witte mannen, omdat zij niets kunnen met diversiteit, onze toekomst op het spel zetten” boven alles uit en verduidelijkte zodoende die standpunten, die ook aan de buitenkant van het nieuwe partijkantoor van de Groenen te lezen waren. Om deze gevaarlijke en nationaal-masochistische mentaliteit te ontmaskeren, gingen activisten uit Augsburg in de loop van dinsdagavond op weg naar het kantoor. Ze namen posters mee met satirische teksten zoals “Dood aan de Duitse, blanke man”. De posters hingen langer dan een dag op het raam, totdat een verbaasde voorbijgangster verontwaardigd er melding van maakte. Deze lange tijd dat de posters onopgemerkt het kantoor konden versieren, getuigt van een niet van de hand te wijzen inhoudelijke congruentie tussen origineel en satire.

Er brak een golf van verontwaardiging op de sociale media uit, waarop eveneens een groot deel van de gebruikers de posters als authentiek beschouwde. Deze reacties alleen al staan voor de legitimering van de artistieke actie van de activisten: dat de poging om partij-inhouden satirisch voor te stellen door velen niet als zodanig erkend wordt, dat de satire grotendeels zelfs als authentiek wordt beschouwd, spreekt boekdelen. Er werden ettelijke standpunten, onder andere van de parlementariër van Donau-Ries, Eva Lettenbauer, over de actie aan de plaatselijke pers afgegeven. In al die standpunten werd steeds benadrukt dat de posters niet door de partij werden opgeplakt, typisch genoeg werd in geen van de standpunten afstand genomen van de inhoud.

De Identaire Beweging staat voor echte Europese diversiteit en draagt door het ontmaskeren van nationaal-masochistische eisen bij aan het behoud van onze democratie en het creëren van echte vrijheid van meningsuiting!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Affiches in Donauwörth zijn afkomstig van de Identitaire Beweging

 1. Steven zegt:

  Het geeft in ieder geval alweer aan dat velen van deze mafkikkers eigenlijk af willen van het blanke ras, en deze in hun ogen maar moet verdwijnen.
  Gevaarlijk volk loopt er tegenwoordig rond…en ze gaan steeds een stapje verder!
  Zodra je zo’n affiche ophangt dat het linkse volk verwijderd moet worden, dan staat binnen een half uur de politie op de stoep om je te vervolgen!

  Voorlopig trekken de mentaal gestoorden nog steeds aan het langste eind..

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Goede actie, de Identitairen raken de spijker op de kop. En, zoals altijd, een goede mediapresentatie.
  Maar je moet je tegenstander niet onderschatten. De Groenen mogen dan gek zijn, maar ze zijn niet dom. Daarom zeg ik stop met die onzin. De gevolgen zijn niet in te schatten of boontje komt om zijn loontje

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  AfD vs. groene eco-wezen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s