En het gaat monter verder: Aantal asielaanvragen van Nigerianen stijgt aanzienlijk

Screenshot_5.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Het zal niet lang meer duren en er wordt in Duitsland een nieuwe parallelsamenleving gevormd, krijgt de club criminele clans nieuwe leden, die al in Italië voor heel veel vreselijke meldingen gezorgd hebben: het aantal asielaanvragen uit Nigeria is volgens een krantenbericht in het eerste kwartaal van 2019 aanzienlijk gestegen. In december 2018 zouden nog 554 Nigerianen in Duitsland asiel aangevraagd hebben, in het eerste kwartaal van 2019 zouden dit er in totaal al 3923 zijn geweest, berichten de kranten van de Funke-mediagroep onder verwijzing naar eigen informatie. In februari en maart zou het West-Afrikaanse land al op de tweede plaats in de lijst van landen van herkomst hebben gestaan.

journalistenwatch

Alleen uit Syrië zouden nog meer asielaanvragen zijn ingediend, bericht de krant verder. Volgens de CDU-politicus Binnenlandse Zaken, Armin Schuster, zou dit “ook gepaard gaan met de import van criminele maffiose structuren”. “We nemen deze ontwikkeling heel serieus”, zei Schuster tegen de Funke-kranten.

Bij de Duitse federale recherchedienst (BKA) zijn activiteiten van drie Nigeriaanse groepen daders bekend, vooral wat betreft mensensmokkel en gedwongen prostitutie. “We weten dat veel Nigerianen uit Italië illegaal naar Duitsland komen”, aldus Schuster. De secundaire migratie binnen Europa zou nog steeds “een belangrijk probleem” zijn.

Daarom zou hij er voorstander van zijn “dat de federale politie aan alle Duitse grenzen het aantal flexibele, aan de situatie aangepaste controles verder verhoogt”, aldus de CDU-politicus verder. Al in 2017 stelde het BKA volgens eigen informatie onderzoeken tegen 16 door Nigerianen gedomineerde groepen betreffende georganiseerde criminaliteit in. Zowel het aantal onderzoeken als het aantal slachtoffers van de Nigeriaanse maffia was sterk gestegen.

Eind januari nog veroordeelde de arrondissementsrechtbank Duisburg een Nigeriaanse tot vijf jaar gevangenisstraf. De rechtbank beschouwde het als bewezen dat Nigeriaanse slachtoffers van mensenhandel naar Europa doorgesluisd werden. De zaak in Duisburg zou “een voorbeeld van het handelen van groepen georganiseerde Nigeriaanse criminelen zijn”, verklaarde het BKA. De VN-organisatie voor Migratie (IOM) schat dat 80% van de Nigeriaanse vrouwen die van Nigeria naar Europa vluchten potentiële slachtoffers van seksuele uitbuiting zijn.

De Duitse regering zal ook hier machteloos blijven handelen en de burgers met dit nieuwe probleem in de steek laten, ook al zullen de veiligheidsautoriteit alles doen wat in hun macht ligt. Maar dat is nu eenmaal niet voldoende.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Maffia, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Nigeria, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op En het gaat monter verder: Aantal asielaanvragen van Nigerianen stijgt aanzienlijk

 1. Jan zegt:

  Dat volk moet verloren geld van Duitsers opsporen.
  Fake-nieuws begint weer opnieuw.
  “Eerlijke” Syriër vindt geld en brengt het naar de politie

  Lob der Polizei: Syrer finden Brieftasche mit 900 Euro und geben sie ab

  Ehrlichkeit zahlt sich aus: Zwei Syrer haben eine Brieftasche mit 900 Euro Bargeld gefunden und zur Polizei gebracht. Dafür gab’s neben Lob auch noch einen Finderlohn.

  http://www.neuepresse.de/Nachrichten/Panorama/Lob-der-Polizei-Syrer-finden-Brieftasche-mit-900-Euro-und-geben-sie-ab

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Nigerianen waren altijd het meest criminele volk in Afrika .
  De bevolking bestond praktisch alleen maar uit dieven en hoeren .
  Denk niet dat dat de laatste 25 jaar door anderen achterhaald is .
  Daar ben je lekker mee !
  Als het zo doorgaat hebben we straks zelf NIKS MEER !
  Zelfs vanuit hun thuisland zien ze kans honderden , misschien wel duizenden mensen geld af te troggelen , met z.g. erfenissen van miljoenen , of lovers voor dames die zo wanhopig zijn dat ze hun toevlucht zoeken tot een van aids of andere soa druipende dropstengel .
  Nu komen ze het zelf halen . ( En brengen) .
  En het gaat maar dóór !
  En niemand die het stopt .

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Nigeria was vroeger een Engelse kolonie.
   De omringende landen zijn, niet allemaal, overwegend Frans kolonie geweest.
   Zou daar ’t verschil zitten ?
   De kennis die wij hadden werkte voor NL-Co in Lagos en vertelde ze NOOIT alleen de straat opgingen, altijd met 2 of meer.
   Maar vertel een-en-ander niet aan de doorsnee NL-er, dan ben je racist/pessimist.
   Ik werd vorig jaar door “iemand” van Microsoft gebeld uit U.S…
   Ik moest onmiddellijk iets doen met m’n Computer ANDERS, zou de boel crashen.
   Ik hoorde aan z,n Engels dat ’t een Afrikaan was, alhoewel hij deed voorkomen uit U.S te bellen.
   Toen ik zei dat ik idee had hij uit Nigeria belde, werd verbinding verbroken………

   Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Je kan niet zeggen dat ze niet creatief en vindingrijk zijn.
   Kom er maar op, om eerst geld te vragen, zodat ze daarna de erfenis wel met je willen delen uit dankbaarheid, omdat je ze eerst geholpen zou hebben met geld.
   Dat er mensen bestaan die hier intuinen is weer een ander verhaal.

   Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Timmerfrans gaat dat tuig vast wel terug sturen….

   Like

  • Tineke zegt:

   Je kunt geweldig schrijven,maar dat terzijde.
   Mijn broer heeft lange tijd in Nigeria gewerkt als ijzervlechter.(ik meen voor Boskalis)
   Dat Afrikaanse personeel was nog te lamlendig om de ene voet voor de ander te verzetten.
   Wel werd gelijk aan de Nederlandse mannen verteld waar ze eventueel naar de hoeren konden als ze trek kregen, in ruil voor Naira s
   Ze verdienden liever op die manier hun geld,dan dat ze een poot uitstaken.
   Ik heb altijd genoten van de verhalen.

   Deze soastengels spraken mijn broer wel aan met ”master” dat dan weer wel.

   En inderdaad,het komt allemaal onze kant uit.
   En die ”wanhopige”’vrouwen mogen m van mij oplopen.
   Ze vragen er immers zelf om.

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan Lul zegt:

  Het probleem met alles wat uit Afrika komt, is dat er geen pit in zit, behalve neuken dan.
  Al onze hulp heeft geleid tot een explosieve bevolkingsgroei van de Afrikanen maar niet tot initiatieven om er nu zelf iets van te maken.
  Dit is een voor ons Westerlingen een totaal onbegrijpelijke en gruwelijk irritante lifestyle.
  Gaat niet werken, ze gaan niet werken want of lui of ongeschoold of beide.
  Kunnen we niet betalen.
  Binnen 7 jaar is Europa failliet, uit elkaar gevallen en verwikkeld in burgeroorlogen.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Hoor wie klopt daar kind’ren,
  Hoor wie klopt daar kind’ren.
  Hoor wie klopt daar zachtjes tegen ’t raam.
  ’t Is een vreemd’ling zeker,
  die verdwaalt is zeker.
  ‘k Zal eens even vragen naar zijn naam:
  Nee! Doe geen moeite. Gooi het raam dicht en de deur goed op slot Degene die op het raam klopt, is geen Sinterklaas, maar een gevaarlijke jungle bewoner of een geitenneuker uit de woestijn. Hij is wel een vreemdeling, maar hij is niet verdwaald. Hij komt als sluipende terrorist, pedofiel, verkrachter, kannibaal of zo maar crimineel om de boel hier te slopen, mensen aan te vallen, vrouwen en kinderen te verkrachten en terreuraanslagen plegen. Heb jij een valse hond? Stuur hem dan op hem af. De hond kan bescherming bieden, die de locale politie en justitie zou niet doen.

  Ik was gisteren met een clubje in het Oosten van het land. Wat een prachtige natuur overall!. Maar een blik over het landschap, maakt duidelijk dat deze schoonheid is mensenwerk. Overal ziet men dijken die de hele pracht en praal beschermen. Wie haalt het in zijn hoofd, om dit prachtwerk van honderden jaren te vernietigen door de import van smerige duistere halve-apenkoppen die op de boot zitten?

  Geliked door 2 people

 5. Wachteres zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/23/nigeria-het-meest-bevolkte-en-economisch-sterkste-land-van-afrika-stemt-a3655177

  Nigeria, het meest bevolkte en economisch sterkste land van Afrika, stemt
  In Nigeria zijn de eerste stemmen van de presidentsverkiezingen geteld. Hoewel er zeker zestien mensen om het leven zijn gekomen, verliep de stembusgang minder gewelddadig dan in 2015 en 2011. De race om het presidentschap lijkt spannend te worden. De uitslag kan nog dagen op zich laten wachten.

  En Nigeria had namens Sigrid Kaag toch net miljoenen van Nedeland gekregen?

  https://jdreport.com/nederland-geeft-niger-100-miljoen-in-de-hoop-dat-er-geen-nigerianen-naar-europa-komen/

  Geliked door 2 people

 6. orelius zegt:

  Net in Groningen geweest Delfzijl , helemaal vol donkere Afrikanen , niet te geloven zo veel en Groningen stad is nog veel en veel erger zeiden onze Groningse vrienden . Het is niet alleen meer de randstad , alle kleine dorpen stromen nu ook vol . Het is angstaanjagend om te zien . Dit land is totalloss . Onherkenbaar. Niks Nederlands meer aan . Je waant je echt in de zandbak of donker Afrika. Schande , schande , schande voor onze voor ouderen dat wij dat in twee generatie’s hebben laten gebeuren .onze kinderen en kleinkinderen zijn zwaar de lul.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Orelius.Als ik jonge Friese ouders spreekt, zeg ik tegen ze iets dat ze van een buitenstander niet verwachten: “Spreek Fries met je kinderen!”. Ze zijn Friezen en Fries moet hun eerste taal zijn. Taal is identiteit en identiteit zorgt ervoor dat je voor jezelf opkomt en baas blijft in je eigen hús!. Als Friesland zal tot een zomaar een deel van Nederland veranderen, zouden de moderne NSB’ers in Den Haag ervoor zorgen, dat de Friezen heel snel hun land zouden verliezen. De nakomelingen van Mussert en Rost van Toningen zouden de boel vol laten lopen met geïmporteerde tyfus uit de Derde Wereld. Op de plaats waar nu koeien en schapen grazen, zouden straks de beesten van Allah en de Afrikaanse jungle bewoners gehuisvest worden. Overal waar nu mensen rustig kunnen fietsen, zouden ze straks hun weg moeten manoeuvreren tussen gedrochten met hoofddoeken en kinderwagens die de NEXT GENERATION ISIS dragen.
   Kennelijk hadden de bewoners van Groningen te weinig wantrouwen gekoesterd tegen de gladde Musserst’s in Den Haag. Ze lieten de Groningse gas door hun neus boren en ze vonden het goed dat de COA de geïmporteerde SOA op hun grondgebied liet nesten. Denk maar aan Ter Appel en andere plekken waar het menselijk afval van de COA en Vluchtelingen Werk het leven van de bewoners in een lange nachtmerrie had veranderd.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Ik ben geboren en getogen in Delfzijl,@orelius. Destijds was er geen ‘gekleurde’ medemens te vinden, of het moesten al mensen uit Indonesië zijn.

   Blij dat ik er niet meer woon.

   Like

 7. fleckie zegt:

  WIJ- zelf hebben DAT niet laten gebeuren, maar wel diegenen die de ‘motie Halsema’ goedkeurden, en geen protest .zo wie zo. lieten horen, toen ‘ koningin Utopia’, alias
  HALSEMA liet. horen WAT men verder. nog van plan was met de barbaarse binnendringers in onze ‘Contreien’ ( steden. en. dorpen) . Maar…….we mogen vanzelfsprekend. ook NIET. de namen weten. van diegenen die toendertijd. de motie HALSEMA goedgekeurd . hebben ,~*~*~*~*~*~*~*

  Like

 8. Wakkere Joost zegt:

  Nou allemaal apennootjes kopen, daar houd je ze mee op afstand tot dat ze op
  zijn, en dan moet je rennen, want dan eten ze jouw op.

  Like

 9. Frank Sylvester zegt:

  Wat een slap gelul allemaal,toen er hersens werden uitgedeeld in de hemel,zijn de meeste reaguurders hier vandoor gegaan zonder goedwerkende grijze cellen in ontvangst te nemen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s