Russische ministerie van Buitenlandse Zaken stelt vast dat Nederlandse regering terroristen heeft ondersteund

Screenshot_77

(Door: Thomas Röper – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens haar wekelijkse persconferentie heeft de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Sacharova (foto), opnieuw de ondersteuning van radicaalislamitische terreurgroepen in Syrië aangesproken. Daarover is namelijk in Nederland een gerechtelijk vonnis gevallen, dat bevestigt dat de Nederlandse regering terroristen heeft ondersteund. Daar heeft het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken al meerdere malen over bericht. Maar goed dat de Duitse media de Duitse lezers niet lastig vallen met meldingen hierover, of hebt u ervan gehoord? Ik heb de officiële verklaring van Rusland vertaald:

Die Unbestechlichen

Ik wil nu graag al voor de derde keer in de afgelopen maanden een thema aanspreken dat niet aan relevantie verliest: de ondersteuning voor terroristen in Syrië door de regering van Nederland met zogenaamde “niet dodelijke hulp”.

De bewering van de Nederlandse regering dat de in de jaren 2013 tot 2017 geleverde hulp, waaronder pickups, satelliettelefoons en nog veel meer, uitsluitend voor de troepen van de “gematigde Syrische oppositie” bestemd geweest zouden zijn, en wanneer ze toch in handen van terroristen gevallen zijn dit alleen gebeurd zou zijn “door misverstanden”, is weerlegd. En weliswaar niet alleen maar in het kader van journalistiek onderzoek, maar door een rechterlijk vonnis, dat na hoorzittingen in Rotterdam geveld is.

Zo werd de groep “Ahrar al-Sham” officieel als terreurorganisatie gekwalificeerd. Maar zoals we ons allemaal nog herinneren, heeft de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, enkele weken gelden nog zijn eigen parlementariërs verzekerd dat deze tot de “gematigde” krachten behoort, omdat “Ahrar al-Sham” zogenaamd niet op de “lijst van de terroristische organisaties van de EU en de VN” staat.

Wij hebben steeds opnieuw de aandacht van de wereldgemeenschap gevestigd op het overmatige enthousiasme van bepaalde westelijke landen, die aan afschuw wekkende projecten hebben deelgenomen, zoals het beschikbaar stellen van “niet dodelijke hulp” voor organisaties die in werkelijkheid terreurorganisaties zijn. We zullen met belangstelling volgen welke uitvluchten men daar voor de, mild uitgedrukt, niet goed doordachte acties van vertegenwoordigers van de Nederlandse regering, inclusief de vertegenwoordiger van het ministerie van Buitenlandse Zaken van dit land, zal vinden.

Als u er in geïnteresseerd bent hoe Rusland kijkt naar de vragen van de internationale politiek, dan zou u de beschrijving van mijn boek moeten bekijken, waarin ik Poetin direct en volledig in lange citaten aan het woord laat komen. In het boek neemt de Syrië-oorlog veel ruimte in beslag en Poetin vertelt zeer uitvoerig over de Russische zienswijze op de dingen en in het boek zijn veel details en feiten te vinden waarmee de Duitse pers ons niet “lastigvalt”: “Zien jullie wat jullie hebben aangericht?”

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: Thomas Röper

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Poetin, praatjesmakers, Rotzakken, Rusland, Rutte, Syrië, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Russische ministerie van Buitenlandse Zaken stelt vast dat Nederlandse regering terroristen heeft ondersteund

 1. ruud beijer zegt:

  Mij benieuwen hoe ze zich hier weer uit proberen te kletsen. De boycot van ons land om fruit en groenten te leveren kost ons jaarlijks kapitalen en duizenden banen.
  Fijn hè die EU.

  Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Alle verantwoordelijken voor de rechter, maar niet in Nederland.
  Want dan komt men met een taakstraf er van af, en da’s nou de bedoeling niet!!!

  Like

 3. Harry . zegt:

  En wat doet Rutte met deze beschuldigingen ?
  Stom lachen , wed ik .
  Maar eigenlijk is hij de leider van een criminele bende .
  Lui die geld opsturen naar de salafisten in Syrië zijn strafbaar , maar een land dat de terreur steunt waar ze zogenaamd tegen zijn , is wel héél crimineel bezig . Overheidsmaffia .
  Wat hebben die F16’s van ons eigenlijk gebombardeerd ?
  Hele bergen met toyota’s werden er van ons belastinggeld aan het grootste tuig van de wereld cadeaugedaan ! Hebben ze die soms weer aan vellen geschoten ?
  Waarom wordt die Rutte niet opgepakt ?
  Die Akse , die aan de goede kant vocht werd haast opgesloten , maar wie de foute kant steunt wordt beloond ? Als EU- bobo .
  Waar staat die Rutte eigenlijk ?

  Ik heb meer op met Putin dan met Rutte !
  En ik ben toch een echte patriot .
  Daar hebben ze het allebei naar gemaakt .

  Geliked door 4 people

 4. wauso zegt:

  Rutte en zij Hoeren vrienden hebben Pater van der Lugt gedood en geen hond die het interesseert ! Geen groter Krapuul als Nederlanders. Het is misschien maar goed dat de mossels straks iedereen zullen afmaken ! Hier is Pater van der Lugt in Homs (Syrië).

  .
  https://nos.nl/video/611033-pater-gaat-niet-weg-uit-homs.html
  .
  De VVD en de overigen Regenten hebben een einde gemaakt aan zijn leven, 5 jaar geleden met Pasen ! En in dit vuile gore Hoerenland kijkt eenieder…..weg !

  Geliked door 4 people

 5. Jan zegt:

  Rutte voor het Internationale gerechtshof, veroordeeld, uitgeleverd aan Rusland en zijn laatste dagen slijtend in de Lefortovo-gevangenis.

  Geliked door 4 people

 6. Pingback: RUSSISCHE MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN STELT VAST DAT NEDERLANDSE REGERING TERRORISTEN HEEFT ONDERSTEUND! | eunmask

 7. Henk.V zegt:

  De Nederlandse politieke elites hebben- om vooral D’66 te vriend te houden- toegestaan dat in het huidige kabinet twee zeer links georiënteerde ministers met een D’66 achtergrond zitting hebben genomen. Minister Olongren verdedigt zonder enige terughoudendheid de belangen van de EU .Zij streeft naar verregaande inperking van de vrijheid van meningsuiting om elke stem tegen de EU (plannen) tot zwijgen te brengen. De EU is ZEER pro islam.
  Dat zien wij dan ook bij de tweede D’66 bewindsvouw Kaag, die getrouwd is met een man uit de Al Fatah beweging. Zij is hoogstwaarschijnlijk zelf moslima en ZEER anti Israël
  Nederland loopt volledig in de pas met de EU die op een botsing met Rusland aanstuurt . Ons land is zeker schuldig aan de zaken die de Russen ons voor de voeten werpen.
  Ik schaam mij diep voor de Nederlandse karakterloosheid. Het is de hoogste tijd dat de huidige regeringskliek definitief het veld ruimt.

  Geliked door 2 people

  • reageerbuis zegt:

   Ik ben ergens tegengekomen dat minister Ollongren twee opdrachten van de Bilderbergers heeft meegekregen: Poetin demoniseren en ons de vrijheid van meningsuiting afnemen! De dag nadat ik dat had gelezen begon ze er al mee.

   Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Mag allemaal waar zijn maar gelukkig gaan we nu ter compensatie het klimaat redden en geven we hen die toch al genoeg verdienen een dikke subsidie op hun speeltje de TESLA dat alles onderwijl T.B.S.ers een wapenhandel kunnen opzetten binnen de muren van de kliniek. Eerlijk is eerlijk dit land is moreel volledig naar de kloten. Nu rest alleen nog dat wicht met twee staartjes een praat uurtje te gunnen in de 2de kamer.

  Geliked door 2 people

 9. Marc zegt:

  En dat gespuis zit nog steeds in ons parlement. Zoals die Atje Kuijken en haar trawanten. Maar bovenal natuurlijk Rutte: die man heeft bloed aan zijn handen!

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Op de door Nederland aan IS geleverde pick-up terreinwagens werden redelijk zware wapens gemonteerd, waarmee op onze eigen Nederlandse F-16s geschoten werd.
  De vijand steunen waarmee je in oorlog bent heeft een naam; hoogverraad heet dat…
  Daar staat nogal wat straf op, meen in oorlogstijd zelfs de doodstraf.
  Goede vooruitzichten dus voor ene Koenders en ene Rutte alsmede de Kamerleden die voor dit hoogverraad gestemd hebben.
  Gelukkig hebben onze straaljager piloten, die daar in opdracht van onze regering IS bestreden het overleefd.
  Mede door deze steun aan IS kon daar de genocide en verkrachtingen van Jezidi vrouwen verhevigd doorgang vinden.
  Hoogverraad en medeplichtigheid aan genocide en verkrachtingen; opsluiten dat geteisem!

  Geliked door 1 persoon

 11. Hendrik zegt:

  Ik stel voor dat de verantwoordelijke politici gedwongen worden al dit weggegooide geld zelf terug te betalen. Maar dat zal wel weer niet kunnen, want wij hebben de wijsheid in pacht en zijn nooit fout.

  Geliked door 1 persoon

 12. Arnold zegt:

  Meer dan 30 jaar geleden heef minister Molly geersema al gezegd dat de groot industrielen de terreur in de wereld steunen. ze deden hem een proces aan en dat won hij!

  Like

  • kruisridder zegt:

   De Amerikaanse top industriëlen hielpen Hitler ook in het zadel. Personen als Ford, Bush en Rockefeller waren rasechte antisemieten en steunden ook de Amerikaanse Nazi-party totdat deze verboden werd.

   Like

 13. Mary zegt:

  Maar ondertussen zit dit stuk gajes nog steeds als MP in Nederland tevens de “eigen” bevolking uit te roeien, ware het met andere methodes, het ongelimiteerd uitnodigen van Islamieten uit alle windrichtingen, die onderdrukken dat volk wel voor hem en met steun van hem, het totaal financieel uitputten van de bevolking d.m..v. klimaatkosten, hogere belastingen etc.etc. met een big smile de ene na de andere leugen verkondigend, hoe lang nog????

  Geliked door 1 persoon

 14. boorzalf zegt:

  Deze boys riepen het al jaren,

  Geliked door 2 people

 15. Groene Leeuw zegt:

  Nazi-Duitsland werd voor 1940 ook gesteund door Amerikaanse industrielen als Ford, Bush, Rockefeller etc. op financieel gebied en dat geld werd omgezet in wapentuig waarmee de eigen Amerikaanse soldaten werden afgeslacht. De enige die werd gestraft, was Herbert Bush die enige jaren werd opgesloten maar zijn zoons en kleinzoons mochten allemaal de politiek vervolgen….

  Geliked door 1 persoon

 16. Arend zegt:

  Mee eens Hendrik M. Eigenlijk is het te gek voor woorden die regering van ons.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s