Visegrád-groep: “EU zou ermee moeten stoppen de migratie te organiseren”

Screenshot_147

(Vertaling: E.J. Bron)

De ministers van Buitenlandse Zaken van de Visegrád-groep kwamen in Bratislava bijeen met de Franse minister van Buitenlandse Zaken, Jean-Yves le Drian, om te praten over vragen rondom de veiligheid, de concurrentiepositie en de toekomst van de Europese Unie.

Contra magazine

Op een gezamenlijke persconferentie met zijn collega´s van de Visegrád-groep zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, dat de belangrijkste doelen voor Hongarije met betrekking tot de toekomst de verbetering van de concurrentiepositie en de veiligheid van de Europese Unie zijn, bericht de website “Voice of Europe”.

“Wij als Midden-Europeanen hebben bij deze aspecten extreem goed werk verricht – dus hebben wij het recht om voorstellen te doen”, zei Szijjártó. De groei in de Midden-Europese landen heeft het EU-gemiddelde overtroffen en hun op de veiligheid van de burgers gerichte politie heeft de toestroom van migranten met succes verhinderd.

De concurrentiepositie van de EU zou alleen door een robuuste interne concurrentie gehandhaafd kunnen worden, zei Szijjártó. Daarom zouden grote landen geen regelingen moeten uitvaardigen die de concurrentiepositie van de Midden- en Oost-Europese leden beperken, voegde hij er aan toe.

Zo´n regeling zou de belastingharmonisatie zijn, die in deze landen tot behoorlijke belastingverhogingen zou leiden. De Midden- en Oost-Europese landen kunnen zich dankzij hun sterke financiële en begrotingsdiscipline lagere belastingen veroorloven, zei hij. Het zou “onacceptabel” zijn dat Frankrijk zich zou inspannen om de effecten van een “onverantwoordelijke belastingpolitiek” aan Europa “door te geven”, zei hij.

Met betrekking tot de veiligheid in Europa zei Szijjártó dat het de hoogste tijd zou zijn dat de EU de “migratie” zou stoppen en er ook mee zou ophouden deze te organiseren. Het indammen van de migratie is bijzonder belangrijk, omdat de terroristische organisatie Islamitische Staat werd overwonnen en “duizenden huurlingen-terroristen hun weg naar Europa terugvinden”, terwijl er tienduizenden migranten in de westelijke Balkan gestrand zijn en wachten op toegang tot de EU.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hongarije, Midden-Europa, Nationalisme, Patriottisme, Polen, Slowakije, soevereiniteit, Tsjechië, Verzet, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Visegrád-groep: “EU zou ermee moeten stoppen de migratie te organiseren”

 1. Aegolius cs zegt:

  De kop verklaart op juiste wijze het artikel.

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Wijze woorden van de Visegrád-groep, maar waarschijnlijk tegen dove mans oren, de EU is kortzichtig en denk alles beter te weten !!
  Kortom een hersenloos dom clubje lieden met haantjes gedrag en dictatoriale neigingen !

  Geliked door 1 persoon

 3. Nemesis zegt:

  Duidelijk weer gegeven in het artikel, en om het maar simpel te zeggen, ze hebben 100 % gelijk.

  Frankrijk is het land, dat altijd op kosten andere landen aan het potverteren gedaan en nu weer met hun wel zeer dubieuze belasting plannen. Hun zelf veroorzaakte problemen al sinds enige Jahre zijn o.a. dat ze o.a. de pensioenen en de ww en bijstand uitkeringen, niet kunnen betalen. Het geld hiervoor komt uit Duitsland en Nederland, via een iets merkwaardige constructie. Als die Fransen ondersteunt door Frau Ferkel die belastingplannen er door kunnen drukken, Rutte tekent wel bij het kruisje, is het zo gedraaid, dat we daar algeheel en offcieel aan meebetalen en de ongekozen, zich zelf tot zoiets als koningen verheven, bobo’s daar dan ook rijkelijk van zullen mee profiteren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Als je op de kaart kijkt , dan valt het op , dat west Europa collectief gek aan het worden is , maar dat ze in oost Europa ze nog wél op een rijtje hebben .
  Wat is de oorzaak ?
  Hoe komen we van die waanzin af ?

  Like

 5. Ruud zegt:

  De zelfbenoemde mafkezen in Brussel hebben ons aan de rand van de afgrond gebracht; ook Rutte treft 100% blaam voor alle duidelijkheid! Gelukkig zijn onze oost-Europese buurlanden voorzien van een betere vooruitziende blik en dito verstand en zien zij de belangrijkste oorzaken van een totaal uiteenvallen van de Europese gemeenschap als een onafwendbare orkaan op ons afkomen. Hopelijk is het tij nog te keren alhoewel het twaalf uur geweest is.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Hoe het tij te keren? Een flinke gemeenschap turken en marrokanen, die niets met ons land op hebben, maar wel een Nederlands paspoort. Een waardeloze regering en dan kun je stemmen op een rechtse partij, maar dan weet je nog niet of zij in staat zijn deze enorme problemen op te lossen. God als ik denk aan Balkenende Lubbers en Den Uil en al die kutlui die door de Nos de hemel ingeprezen zijn, maar eigenlijk de grootste megalullen van deze Eeuw zijn.
  Van de week weer die stomme verering van Michelle Obama.Ook door Nosgrieten de hemel ingeprezen. Heb er niks mee. Helemaal niks. Ik houd niet van personen verheerlijken. Al zijn er heus wel genieen geweest zoals b.v. Einstein, Maar alle mensen wat heeft zij de vrouw van een lulpresident nou aan de wereld toegevoegd dan mooie praat.

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Hoe zou het zijn als de EU- ( zichzelfgeplaatsten ).- club NIET. bestond, en men bijvoorbeeld de economieën-leegzuigende. – binnendringers. ‘ eigenhandig, ‘en masse’ naar. buiten. kon.werken/ gooien?!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Wat ik en vele anderen met mij …..niet kan begrijpen…..waarom “organiseren” zij die migratie ! ? Ze kunnen niks …Ze doen niks…. behalve het leven van hun medemens zuur maken…of erger

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  De e.u. in brussel is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep,want er moet een “new world order” komen.De moslims en afrikanen worden binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten.Gecondoleerd europa.

  Like

 10. Jan zegt:

  Nationalist Christian Hungary is thriving – rising marriage rates, falling abortions and highest birthrates in 20 years
  ….
  Marriage is up by 43 percent since 2010, while divorce has dropped by 22.5 percent in the same period.
  ….
  https://voiceofeurope.com/2019/05/nationalist-christian-hungary-is-thriving-rising-marriage-rates-falling-abortions-and-highest-birthrates-in-20-years/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s