OPROEP!

Screenshot_271

MOSLIMS

Ben je niet blij met onze landen? Word je beledigd door onze cultuur? Zou je liever onder de sharia leven? Dan hebben we een simpele oplossing voor je. Sodemieter op uit onze landen en ga terug naar de monsterlijke stinkende gaten waar je vandaan kwam. Daar kun je onder moslimbestuur leven en er net zoveel plezier aan beleven als je wilt. 

ONGELOVIGE NATIES

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Algemeen, Barbarisme, gezond realisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op OPROEP!

 1. Ruud zegt:

  Ik zou mij geen seconde bedenken………..elke dag dat je wacht begint je toekomst een dag later!

  Geliked door 5 people

 2. bigljohn zegt:

  Hun intentie is om Europa te koloniseren en om ons Europeanen te doen verdwijnen. Hun doelstelling is om hun aanwezigheid in Europa te doen expanderen door de toegestane massa-immigratie en door hun enorme voortplantingsdrift. Europeanen denken al een groot gezin te hebben met 2 kinderen. De abortus klinieken draaien overuren. Hun afkeer van onze cultuur is een uiting dat de islamisatie nog niet snel genoeg gaat. Dat zou toch iedereen moeten beseffen. We leven immers al vele jaren met deze problemen.

  Geliked door 3 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Maak er een poster van, en plak die op ieder huis, lantarenpaal, boom of wat dan ook.

  Geliked door 2 people

 4. elena zegt:

  Amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. Steven zegt:

  Precies,..want een echte moslim gaat natuurlijk naar Saudi-Arabië want daar is het véél leuker dan in Europa..

  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/saudi-arabie-arresteert-16-jarige-tiener-en-onthoofdt-hem-vanwege-whatsapp-berichtjes/

  Like

 6. Thoth zegt:

  Een goede tegel. Bevalt je het niet, oprotten.

  Geliked door 3 people

 7. ruud beijer zegt:

  Helaas meer dan twee miljoen moslims die nooit meer weg gaan. Meer dan driekwart leeft op onze kosten. Het worden er dagelijks meer. De 80.000 syriers gaan nooit meer weg en krijgen vanaf deze week allemaal een verblijfsvergunning. 80.000 parasieten erbij. Leve de gore Nederlanders die meehuichelen met de islam en de asielparasieten. Ik wens u een dodelijke ziekte. Hopelijk krijgt u die ook.

  Like

 8. Jean zegt:

  Wij moeten die barbaren die vragen niet stellen maar ze verplichten binnen de 48u onze westerse landen te verlaten. In Afrika hebben ze meer ruimte en kunnen ze die vodden dragen om te voldoen aan de perverse wensen van de mannelijke barbaren.
  Willen we veiligheid én leefbaarheid bekomen dan moeten we die miljoenen barbaren verwijderen.
  In een gesprek op TV zei Theo Francken van de NVA dat in de laatste 10 jaar 6.000.000 vreemdelingen Europa zijn binnen gekomen! Hoelang is die EU bende al bezig met het vernietigen van Europa door het importeren van gewelddadige barbaren????? Hoelang?????
  Stem die bende in mei naar de hel.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/asia/2019/04/29/report-sri-lankan-president-knew-of-easter-jihad-plot-ten-days-in-advance/
  Report: Sri Lankan President Knew of Easter Jihad Plot Ten Days in Advance
  te plegen
  De president van Sri-Lanka wist al 10 dagen vantevoren over de plannen om aanslagen te plegen met Pasen, hij liegt hierover….

  Like

 10. Lucky zegt:

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Aan al deze moslims die vrouwen nogal verachten:

  Kennen jullie anders soms ook het sprookje over ‘De 12 broers’ waarin een knotsgekke koning bij zijn echtgenote ongeveer 12 zonen verwekte terwijl hij eigenlijk veel liever een dochter wou als troonopvolgster?
  Toen de koningin weer zwanger raakte besloot deze geschifte koning, als het kind namelijk een meisje zou worden, dat hij al zijn zonen zou doden opdat zij dan het rijk kon erven! De koningin waarschuwde gelukkig haar jongste zoon Benjamin voor hun doorgedraaide vader en de 12 prinsen sloegen hierna wijselijk meteen op de vlucht.
  Helaas namen de 12 broers alleen de verderfelijke ideeën van hun vader over, omdat ze voor een meisje moesten sterven, dat ze zwoerden dat ze alle meisjes zouden doden die ze tegen kwamen. Jaren later kwamen ze hun mooie zuster tegen die alleen totaal onschuldig was aan wat hun krankzinnige vader had uitgedacht en zij had besloten omdat zij evenmin bij hem wou blijven en natuurlijk volkomen terecht!
  Als hierna echter de 12 broers door puur toeval, via hun zuster, in raven veranderen (ze woonden in een toverhuis) wil de prinses hen redden maar dan mag ze hierna niet lachen! Een jonge koning trouwt uiteindelijk met haar, tot groot ongenoegen van diens moeder en zij is dus de schoonmoeder van de prinses! Deze probeert zelfs nog om haar schoondochter op de brandstapel te krijgen wat bijna lukt maar dan redt de prinses alsnog haar broers uit de betovering!
  Je zou eens in het echt (vooral in de moslimwereld) zulk soort vader en schoonmoeders hebben al heb je meestal alleen boze stiefmoeders in sprookjes en zij zijn, onbegrijpelijk, er zelden op uit om erfenissen te bemachtigen voor hun eigen verderfelijke kroost!
  De 12 broers hadden zelfs de radicale ideeën van de moslimextremisten overgenomen ofschoon ik wel denk dat deze moslims nogal van het vernederen van vrouwen houden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s