Burgemeester Lieve Stad gaat handgranatenprobleem snoeihard aanpakken: stelt stuurgroep in

Screenshot_276

Lieve Stad van hoop gaat gebukt onder handgranaten- en plofkraakterreur

Amsterdam stelt een speciale stuurgroep in om te bezien welke maatregelen er kunnen worden genomen tegen de handgranaten en andere explosieven die de laatste tijd regelmatig worden aangetroffen in de stad.

Post online

Burgemeester Femke Halsema heeft dat zondagavond bekendgemaakt namens de Amsterdamse driehoek die wordt gevormd door politie, justitie en gemeente. Halsema noemt de toename sinds 2018 van het aantal incidenten met handgranaten en de stijging van het aantal plofkraken als reden om de taskforce geweld en intimidatie op te richten. “Dit soort incidenten raakt niet alleen de betreffende ondernemers, maar levert ook groot gevaar op voor omwonenden en voorbijgangers”, aldus de burgemeester. Zij wil weten hoe “samenwerkende overheden” deze strafbare feiten en incidenten zouden kunnen voorkomen.

Zondagochtend werd nog een explosief gevonden en onschadelijk gemaakt bij een coffeeshop aan de Brouwersgracht en was er een explosie op het Delflandplein, vermoedelijk een plofkraak. Alleen deze maand al werd er in de Spuistraat drie keer een handgranaat gevonden.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politie, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Burgemeester Lieve Stad gaat handgranatenprobleem snoeihard aanpakken: stelt stuurgroep in

 1. Rensk. zegt:

  Advies aan Halsema: het tegengaan van criminalisering mag in woord en daad geen doelstelling van beleid zijn. Hoi Halsekleuter, je eigen woorden worden keihard ingehaald door criminele bendes van meestal een bepaalde afkomst. Jij Halsema, bent de keizerin aller truttebellen.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  De linkse oplossing voor problemen…..Praat (stuur) groepjes !
  Wat een stel idioten !

  Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Ben benieuwd met welk plan die achterlijke linkse zuignap gaat komen !
  Ik durf er om te wedden dat het niet meer wordt dan wat holle woorden en loze kreten .

  Hoe wil ze zo iets temperen ?
  Een of ander inteeltproduct steekt zo’n ding in z’n zak , legt hem ergens voor de deur en racet weg met z’n scootertje .
  Waar ze dat doen , is bij bedrijven waar ze last van hebben .
  De “legale” wietshops , die moeten in hun optiek verdwijnen , dan kunnen zij die handel er bij pakken .
  Restaurants moeten opkrassen , dan kan een of andere stinkturk daar restaurantje gaan spelen .
  Geld daarvoor kun je via een plofkraak ophalen .
  Zo draait de islamitische economie .

  Ze zijn in mijn optiek stapelgek met hun tolerantie in Amsterdam !
  Van een bevriende rechercheur hoorde ik dat het gewoon onvoorstelbaar is hoeveel lui die rotzooi , ook cocaïne en dergelijke gebruiken .
  Advocaten , grote zakenmensen , piloten , politiemensen , noem maar op !
  Je hebt werkelijk geen idéé , zei ie !
  Nee inderdaad , gelukkig niet .

  Eén ding weet ik wel !
  Voordat al dat islamitische en zwarte gajes hierheen kwam , was het maar een heel minimale fractie van de mensen die zich met die troep in lieten !

  Dus Halsema , hier is het recept : Donder al dat tuig je stad uit !
  En jaag je sponsor Rutte dan op om ze ook uit het hele land te aborteren !

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Enne Halsema, niet vergeten om zelf ook op te rotten. Te gek voor woorden dat zo iemand als Halsema burgemeester kan worden. Onbekwaam, ongeschikt en met linkse staatsgevaarlijkheid behept.

   Like

 4. Piet Snot zegt:

  Dan weten we wel weer wat dit gaat opleveren.
  Oeverloos overleg met moskee bestuurders om de jeugd in de gaten te houden en om daar dan oeverloze gesprekken mee te houden.
  Wat ze uiteraard maar graag beloven en beloven hun best te doen.
  Eventueel nog een foldertje door de deur waar veel allochtonen wonen.
  En natuurlijk veel voorlichting op scholen, koffieshops en shisa rooms hoe gevaarlijk handgranaten zijn, met de vraag of ze hun vrienden willen aangeven als je zo iets merkt.

  Volgens kan ik daar zo aan de slag in Amsterdam tegen een enorm salaris.
  Want kom maar eens met zulke goede ideeën en plannen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Amsterdam, die mooie lieve stad is gebouwd op palen.
  Palen, palen, zuilen, rood-groene en exotische zuilen.
  Als die zuilen ommevallen, gaat gender Femke huilen.
  Doch eer het zover is, gaan d’Amsterdammers balen.

  Die Femke is toch zo’n geweldige burgemeester voor Amsterdam. Ze hadden daar geen betere kunnen treffen. Zoveel daadkracht voor alle problemen. Ze gaat me daar even met de grove bezem door de stad. Alle problemen worden rigoureus bij de kladde gepakt en opgelost. Waar haalt dat gender de moed en de energie vandaan. De kwaliteit van het leven en het woongenot in die mooie lieve multiculturele stad is niet meer als van weleer.

  De oplossing voor het veiligheidsprobleem in de lieve stad van Femke is heel simpel. Haal nog meer van die vredelievende cultuurverrijkende exotische kansparels in de mooie lieve multiculturele stad en geef ze vooral meteen een permanente verblijfsvergunning en als ze lid worden van de rood-groene partij een een riante uitkering. Richt vervolgens alle aandacht op iets anders, bijvoorbeeld de dreiging voor aanslagen op moskeeën. Laat rood-groene vriendjes daar dan dure quasi wetenschappelijk rapporten over schrijven, waarvan je de resultaten bij de autochtone bevolking keihard door de strot duwt, terwijl alle kritiek in de onderste bureaulade wordt opgeborgen. En bedenk, dat de lange baan alle problemen vanzelf oplost. Ga voor verder advies naar de beruchte aapjes.

  Like

 6. Mary zegt:

  Moet allemaal kunnen in die “asbak”, daar hebben ze decennia lang PvdA gestemd en aldus geschiede, lekker divers ook in de calamiteiten, mijns inziens hebben ze precies wat ze wilde daar dus niet zeuren. Het idee van afscheiding van de rest van Nederland en een grote muur er omheen stond me wel aan………

  Geliked door 1 persoon

 7. Hendrik M. zegt:

  Altijd gedacht dat we voor deze zaken de politie en AIVD hadden…
  De “stuurgroep” is gewoon weer zo’n ding waar linkse vriendjes aan een rijk betaalde baan geholpen worden, bestaande uit oeverloos gezwets waarbij de feitelijkheden ongewenst zijn…

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  Het zal uiteraard wel toeval zijn zoals maar sinds Monsatan het patent heeft op genetisch gemanipuleerde hennep waar mensen ziek van worden rollen de granaten over straat bij de coffeeshops en weet men meteen de oplossing : sluiten.

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Misschien legt groenLinks zelf wel die handgranaten. Hebben ze mensen en middelen genoeg voor met hun ondergrondse knokploegen, die fiksen dat wel even. ze hebben de contacten en de middelen. typisch groenLinks dus.

  Like

 10. Columbo zegt:

  Wat dacht je er van Femke om ze gewoon op te pakken en zo zwaar te bestraffen dat ze als ze verstand ( gezond ) verstand hebben zich wel 2 keer bedenken om het weer te doen.
  Beide handjes eraf is wel het meest effectieve,hoeven ze er zich ook niet meer 2 keer over te bedenken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s