“Gracias España!” – Met deze emotionele video bedankt VOX zich bij haar kiezers(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Met de woorden „Gracias! iGracias! iGracias! La EspañaViva es tendrá voz en el Congreso. Hoy hemos dado un gran paso“ (“Bedankt!, bedankt!, bedankt! Het EspañaViva zal een stem in het parlement hebben. Vandaag hebben we een grote stap gezet”).

politikstube

… en een emotionele video bedankt de partij VOX zich bij de Spanjaarden, die voor het eerst sinds vele decennia de intocht van een werkelijk conservatieve partij in het parlement mogelijk gemaakt hebben.

Het Europa van de vaderlanders, dat Europa van oudsher uitmaakte, ontwaakt opnieuw in de harten en hoofden van de Europeanen!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Spanje. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Gracias España!” – Met deze emotionele video bedankt VOX zich bij haar kiezers

 1. ildiko zegt:

  ik hoop het, maar zoals al bekend is ze willen met deze partij niet samenwerken. Precies zoals hier en overal in west Europa.

  Like

  • Groene Leeuw zegt:

   Maar hoe meer van zulke partijen erin komen, hoe beter het wordt. Met andere soortgelijke partijen kunnen ze een groot blok gaan vormen dat groter kan worden dan die van alle andere samen. Dat luidt de val van de Unie in.

   Like

 2. Marc zegt:

  Ik ben het niet zo eens met die slotzin van Berger. Vox is een partij die zich laat voorstaan op verzet tegen de Catalaanse onafhankelijkheid. Dat laat zich niet verenigen met het Europa van Vaderlanders.

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  En het nep-socialisme van elite, welgestelden en miljardairs herrijst op wonderbaarlijke wijze, is dit het begin van de grote stemvervalsing om straks keizer Frans Timmermans de Eerste aan het bewind te helpen via de stemcomputers van zijn baas Soros, om Europa dan in sneltreinvaart te laten vernielen door nog meer IS muzelmannen?

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Wel, wel.
  Die Spanjaarden gaan dus eindelijk het licht zien.
  Nu nog minimaal 20 jaar toch niet op VOX willen stemmen en met de uitslagen sjoemelen en dan zal het Spaanse Graan eindelijk geoogst kunnen worden….
  Wel jammer dat Spanje dan niet meer zal bestaan en Sint Nikolaas naar Friesland is gevlucht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s