Zelfs moslims verbaasd over ontbreken Westers medeleven en woede over christelijke slachtoffers

Screenshot_284.png

‘In het nieuwe humanitaire westerse geweten lijken er maar twee groepen te zijn: degenen die het recht hebben op medeleven en bescherming (vooral moslims), en degenen, zoals christenen, die deze solidariteit niet waardig zijn’ – Het gezin Fernando was een van de velen dat op Sri Lanka door moslimextremisten werd afgeslacht.

(Door: “Xander”)

‘Waar is de solidariteit voor de christenen op Sri Lanka?’, vraagt de Britse wetenschapper Rakib Ehsan, een moslim, zich in een artikel verbaasd af. ‘Het verschil in toon en aard tussen de veroordelingen van de terreuraanslagen in Christchurch en Sri Lanka is opvallend.’ Zo presteerden de media in Nederland het zelfs om te proberen niet christenen, maar weer moslims als slachtoffers van de aanslagen op Sri Lanka neer te zetten (‘Moslims bang voor wraakacties’).

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zelfs moslims verbaasd over ontbreken Westers medeleven en woede over christelijke slachtoffers

 1. M. zegt:

  Het interesseert de meeste mensen geen moer dat er mensen ons land uitgejaagd worden omdat ze niet willen snappen dat als je mensen je land uit laat jagen men er zelf ook uitgejaagd word.
  Daarbij het zijn voor hun de anderen die daar last van hebben dus dat geeft niet in deze eogotripper maatschappij.
  Mensen die in het goede geloven en niemand aanvallen of willen overheersen daar wil men als zieke geesten uiteraard geen hulp aan bieden.
  Hulp bied men als zieke geest alleen aan mensen die in het slechte geloven en mensen aanvallen en willen overheersen en discrimineren bij het leven.
  Uit lafheid of een extra cm fantasie geeft men liever aandacht aan de mensen die er voor zorgen dat er mensen het land uitgejaagd worden.
  Want die zijn zielig.
  De echte slachtoffers zijn nooit zielig.
  Ze zijn zo achterlijk dat men de eigen achterlijkheid niet eens meer door heeft.
  Laat staan dat ze besef hebben van de maatschappelijke schade die ze veroorzaken en dat iedereen straks van hun achterlijkheid last zal hebben inclusief de vluchteling die geen vluchteling is waar ze zo goed voor denken te zijn.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Kijk.
   Hier worden de problemen niet alléén benoemd maar ook de achtergronden, het ontstaan en de afloop beschreven!
   Hele goeie schrijfstijl dus!
   Prima voorbeeld voor diegenen die hier vaak niet verder dan herhalen wat we al weten met ’n jammertirade tot besluit.

   Like

 2. Rapunzel zegt:

  De goedmensen verbeelden zich graag dat je iets vervelends moet doen om door moslims gehaat te worden. Je moet ze zoals Theo van Gogh deed geitenneukers noemen of zoals Geert Wilders een cartoonwedstrijd over de pedofeet organiseren, dan is het geen wonder als ze kwaad worden hé mensen?! De toon! Het gebrek aan respect! Nul tolerantie en blank racisme op 20!

  Maar als dan zomaar onschuldige mensen afgeslacht worden die de allahfans nog nooit een strobreed in de weg gelegd hebben, tja, dan krijgen de goedmensen hersenkortsluiting.
  En die dode christenen zijn nog tot daaraan toe, moet je maar niet naar de kerk gaan als allahfans dat niet goedkeuren, dan vraag je erom, toch?

  Het ligt voor de hand dat Xander de nadruk legt op christelijke slachtoffers maar
  het zijn juist de doden die gevallen zijn in de *****hotels waar de goedmensen helemaal niet over na willen denken. Want dat hadden zij zelf kunnen zijn, of hun bloedjes van kinderen.
  Accepteren dat moslims andersdenkenden haten en dat in hun woudlopershandboek staat dat het hun plicht is de ongelovigen dood te vermoorden waar ze ze ook maar vinden kunnen de goedmensen niet. Dat mag niet waar zijn dus al sla je ze 3x daags met keiharde bewijzen in hun stomme smoel blijven ze volharden in hun utopische idiotie.

  Het doet me goed dat Sri Lanka nu spijkers met koppen gaat slaan, om te beginnen met een boerka/niqaab verbod. Oprotten met die middeleeuwse flauwekul die niks met vrijheid te maken heeft.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/04/29/islamic-state-leader-abu-bakr-al-baghdadi-resurfaces-praise-sri-lanka-bombers/

  Isis-leider, waarvan men dacht dat hij dood was, duikt weer op om de aanslagplegers van Sri-Lanka te prijzen, en tevens de jihadi’s van Burkina Faso en Mali.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Reïncarnatie van Bin Laden.
   Weer ’n paar Special Forces met ’n reserve-helikopter* naar toe sturen.

   Vorige keer ging er ’n chopper in de hens.

   Like

  • QENQ6 zegt:

   Ik woon in een middel grote stad. Hoorde zeer recent: jongen van 16 jaar om niks in elkaar geslagen : zat helemaal onder het bloed. Door wie? 6 jongeren uit een bepaald land, bepaald werelddeel…. De politie zei tegen de jongen: ga jij maar gauw naar huis.

   Like

 4. Lucky zegt:

  Aanslag VS voorkomen,
  https://tpo.nl/2019/04/29/politie-l-a-voorkomt-grote-islamitische-aanslag-vergelding-voor-christchurch/
  Politie L.A. voorkomt grote islamitische aanslag, ‘vergelding voor Christchurch’
  Recent tot islam bekeerde soldaat wilde aanslagen plegen op ‘blanke nationalisten’, Joden en kerken

  Opvallend is dat die aanhangers van de wrede religie allemaal dezelfde dode blik in hun ogen hebben, volgens mij zou je het kunnen beschouwen als een levensgevaarlijke sekte.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/04/30/ich-hasse-alle-deutschen-weiber/
  Migrant verprügelt Frauen: „Ich hasse alle deutschen Weiber”

  Migrant slaat en bespuugd vrouwen, want hij haat alle Duitse wijven…..
  Overduidelijk dus een gewelddadige racist….oh nee, want racisme tegen blanken wordt niet erkend?

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Iedereen tevreden …..de ware schuldigen van die slachtparij …..waren de Eskimo’s

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het verschil met de islam is wel dat Eskimo’s bijzonder gastvrij zijn.
   Je mag blijven maar je moet wel in een bed met de gastvrouw slapen.
   Geen probleem voor de ware visliefhebber..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s