STEM ZE WEG!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op STEM ZE WEG!!!

  1. Blond zegt:

    Goede avond allemaal Ik zeg nee tegen de EU nee en blijft nee dan worden we aan ge sloten bij de EU .https://ejbron.files.wordpress.com/2019/04/screenshot_305.png

    Like

  2. Met ALLE dodelijke wetten van de islam!

    Like

  3. rottenpikwick zegt:

    Schijtziek van die Druncker-Timmermans-VRHFSDT-vanToorenburg-Trutte-JetteZOOI! Jette had als homo nog ‘het voordeeel van de twijfel’ bij mij, maar dat is totaal weg! Hij verdomd het gewoon om de islam als anti-homo, Jodenhaters, te benoemen. Durft niet meer hand-in-hand met zijn partner te lopen, maar durft ook niet de homohaters te benoemen. Wat een Schijtlijster is die Jette, een MIETJE! ********* Stem ZE Weg!! *************

    Geliked door 1 persoon

  4. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Binnenkort “Europese Verkiezingen”, velen zullen het weer af laten weten door thuis te blijven.
    En wat moet je als niet-thuisblijver stemmen om het gevaar te keren ?
    De kandidaat voor de Europese critici is nagenoeg kansloos, zelfs Frans Timmermans is ondanks dat links in heel Europa veel terrein heeft verloren, meer kans.
    Naast Frans is waarschijnlijk de grootste kanshebber Guy Verhofstadt, de lelijkste man van het noordelijk halfrond en wijde omgeving, niet alleen aan de buitenkant maar zeker ook aan de binnenkant.
    Je moet er niet aan denken dat dit stuk verdriet straks zoveel zeggenschap gaat krijgen.
    Maar hoe kun je het tegenhouden ?
    Groen-Links houd er zelfs geen rekening mee dat ze zouden kunnen winnen gezien hun kandidaat; Bas Eickhout heet de druiloor geloof ik, net uit de schoolbanken en nog niet droog achter de oren, als dat je kandidaat is dan neem je het niet serieus.

    Like

    • Piet Snot zegt:

      Stemmen op dictators, die zichzelf benoemt hebben, en daar dan aan vragen en van hopen dat ze deze keer wel zullen luisteren na wat de Europese bevolking zou willen, is net ze zinnig als een petitie houden.
      De bedoeling is dat er meer en meer EU beleid gaat komen, en dat laten ze daar zich niet ontnemen.
      Er zijn daar 750 zetels. Hoe groot schat jij de kans in dat daar 500 zetels worden opgevuld door mensen die uit de EU willen.

      Like

  5. Republikein zegt:

    Helemaal fout, moet zijn, schiet ze dood!

    Like

Plaats een reactie