‘We importen antisemitisme uit het Midden-Oosten, dat wil de politiek niet benoemen’

Screenshot_91

(Door: Tom Janssen)

Een petitie zal niet helpen tegen antisemitisme als de oorzaak daarvan niet eerlijk wordt benoemt. Dat zeg opiniemaker Wierd Duk (foto) in WNL Opiniemakers op NPO Radio 1. “Het probleem is dat het antisemitisme toeneemt in de afgelopen jaren,” zegt Duk. “De vraag is of een petitie daartegen helpt. Ik vrees van niet.”

De politiek is huiverig om de oorzaak van antisemitisme te benoemen, zo ziet Duk. “Wat niet aangestipt wordt in die petitie, is dat wij heel veel antisemitisme importeren. Omdat wij de afgelopen jaren honderdduizenden mensen uit het Midden-Oosten en Afrika naar Europa hebben gehaald.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op ‘We importen antisemitisme uit het Midden-Oosten, dat wil de politiek niet benoemen’

  1. Ruud zegt:

    Zoals gebruikelijk gaan ze het pas benoemen als het te laat is. Hoogopgeleid garandeert kennelijk eerder lamlendigheid en gezapigheid dan daadkracht op basis van een vooruitziende blik.

    Geliked door 4 people

  2. rottenpikwick zegt:

    Alles wordt uit de kast getrokken om de veenbrand van het CPB onder controle te houden, de economie op peil te houden. Bij een flinke crises slaat de vlam in de pan in NL! Schijtbang zijn ‘ZE’ en bij een opstand al eersten het land uit! TUIG!

    Geliked door 2 people

  3. Jan zegt:

    Bij de buren

    Like

  4. M zegt:

    Als de mensen massaal gaan uitspreken wat de politiek niet wil uitspreken kunnen ze niet langer zwijgen.
    Want als de kwaaie de goeie het land uit kunnen jagen waar blijft u dan straks?

    Like

  5. Peter zegt:

    Ik vind Wierd Duk een goede journalist die feilloos de problemen in ons land weet te duiden en te benoemen.

    Like

Plaats een reactie