Verkiezingsspotje AfD (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland houdt de Europese Unie bij elkaar. En wel veel meer dan goed voor ons is. Want wij staan met meer dan € 1000 miljard garant voor het euro-experiment. Al jarenlang schendt de EU haar eigen drie gouden regels. Die zijn: geen aansprakelijkheid voor de schulden van anderen, naar boven afgedekte staatsschulden en een lager begrotingstekort.

De gevolgen zijn fataal: ouderdomsarmoede, exploderende huren en een enorm koopkrachtverlies. En als “bekroning” wil de EU nu ook nog de bankenunie invoeren en het contante geld afschaffen. Een stap naar voren aan de rand van de afgrond. Daarom eist de AfD:

 • Beëindiging van de onteigeningspolitiek
 • Geen transfer-/bankenunie
 • Contant geld beschermen

Het zielige Duitse varkentje dat voor de euro geofferd wordt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, EU-critici, euro, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Verkiezingsspotje AfD (+ vertaling!)

 1. Scarface zegt:

  Het is inderdaad een grote schande hoe hun welvaart verkwanseld is en wordt. Hopelijk worden ze in Duitsland op tijd wakker. Dat komt ons landje ook ten goede.

  Like

 2. Ruud zegt:

  Overigens denk ik dat er nog wel een bindmiddel van een andere orde aan te wijzen valt n.l. de belachelijk hoge salarissen, presentie- en kostenvergoedingen. Je zou wel idioot zijn als je ervoor zou kiezen deze top-werkgever met een nog fantastischer pensioenregeling ooit van je leven voor een ander te verruilen.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat heel veel gebeurd in dit soort zaken is het volgende
  Het opperhoofd start een holding op bijvoorbeeld Aruba en die holding start een paar bedrijven in Europa.
  Dan begint deze carrousel in Europa te draaien en die dragen het grootste deel van de BTW fraude af aan de holding.
  De bedrijven in Europa klappen en met de winst starten de holdings weer nieuwe bedrijven in Europa.
  Een eindeloze keten want de holding is niet verantwoordelijk voor de malversaties van bedrijven die onder hen staan.
  Dat spel ken Ik al 20 jaar.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Geen speld tussen te krijgen en dan zullen we het nog maar niet hebben over de influx van miljoenen mensen uit het Midden Oosten en Noord en Centraal Afrika. De EU wil met deze homeopathische verdunning een nieuw volk scheppen dat volgzaam is aan Brussel omdat ze geen emotie hebben.gebonden aan een Europese natie staat. Het oude Europese volk heeft afgedaan en moet vervangen worden door een nieuwe Europese mens. Gelijk de communisten en de Nationaal Socialisten willen de niet gekozen bureaucraten in Brussel een nieuwe mens scheppen. De maakbaarheid waan van de samenleving in optima forma. Maar pas op het gaat ze nog lukken ook.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Wat me steeds meer begint op te vallen ook in mijn omgeving is dat linkse mensen vaak enorme luie donders zijn. Als je nagaat dat Lenin nooit 1 dag gewerkt heeft en tot zn ik dacht 35 jaar geleefd heeft van het geld dat zn moeder hem stuurde (wat een vent toch he) en later leefde hij van de partijkas. Stalin was ook een luie donder. Toen ie nog niet aan het bewind was en naar een strafkamp een kamer moest delen met een kameraad voerde hij geen klap uit om het huis enigszins schoon te houden, Liet anderen alles opknappen. Die strafkampen onder tsaar Nicolaas de tweede waren trouwens in de verste verte niet te vergelijken met de strafkampen van Lenin en Stalin. Leek meer een vakantieoord.Ze gingen lekker vissen en jagen daar op de steppen. Een rode buurman van me ook een luie donder. Klaver heeft nog nooit 1 dag gewerkt. Die Jetten weet niet wat werken is. Een zus van me heeft nooit 1 poot uitgestoken peerde m altijd als er iets gedaan moest worden, maar o wat deugen ze allemaal en al die figuren hebben me een commentaar op anderen. En ze vinden altijd mensen die de boel voor ze opknappen. Die lui van Antifa zijn volgens mij ook werkschuw volk. Misschien worden die ook wel betaald net als Lenin uit een of andere partijkas. Betaald als activist. Lekker schreeuwen en commentaar leveren op anderen. Zeg maar maat voor maat. Nee die EU is het slecht heel slecht voor Europa. Dat moet snel kapot (waar Timmervarken zo bang voor is) Kapot betekent voor hem verlies van enorme inkomsten en macht en zogenaamd aanzien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s