VVD, stop met liegen over Brexit! Verenigd Koninkrijk doet het uitstekend

Screenshot_298

(Door: Ozair Hamid)

Hoe doet de Britse economie sinds het Verenigd Koninkrijk op 23 juni 2016 heeft gestemd voor een uitreding uit de Europese Unie? Uitstekend! Opvallend is echter dat de meeste media dit niet behandelen. Het Verenigd Koninkrijk is namelijk een van hottest economies in West-Europa.

Zo doet De Financial Times Stock Exchange Index het geweldig. Sinds de uitslag van het referendum is de FTSE100 index, het gewogen gemiddelde, met meer dan 20% toegenomen qua waarde in punten. In de eerste maand na het referendum steeg de belangrijkste beurs in het Verenigd Koninkrijk met 25%.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, EUSSR, Groot-Brittannië, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op VVD, stop met liegen over Brexit! Verenigd Koninkrijk doet het uitstekend

  1. Steven zegt:

    Die hele EU-Kliek doet alleen maar aan bangmakerij, want anders komt het plan om Europa een groot continent te maken en Brussel het hoofdkwartier in gevaar.
    Daarom dreigt die LAPZWANS van een Timmermans altijd met.. “dan komt er oorlog”…
    Die gasten zijn alleen met hun eigen toekomst bezig en verzieken daardoor héél Europa…althans..dat was de bedoeling. Het is ze daarom een doorn in het oog dat de populistische partijen de grond uitschieten en er steeds meer weerstand komt.
    Ik mag hopen dat na de komende verkiezing die dikke kop van Timmermans uit elkaar ploft van kwaadheid!… wat een vies misselijk achterbaks kereltje is dat!

    Geliked door 5 people

    • Als er oorlog komt, hebben we dat oa. te danken aan het heerschap genoemd in uw reactie! HANGEN!!

      Like

    • Ivo te Hulscher zegt:

      Ja de uk deed het heel goed tot de brexit verkiezingen wij zitten in de bloemen export en sinds het referendum onze handel is met 40% gedaald en om mij heen en ik woon de uk zie alleen maar terug loop kijk maar naar de pond was in mei 2016 1,48 tegen de euro en nu 1,15 zo dat zien jullie als goed Thomas Cook verliest in het eerste half jaar 2019 een half miljard omzet en dat zien jullie als goed tot aan 29-3-2019 werd de uk vol gepropt met handel ivm met een no deal nu is die stroom op gedroogd en export naar de uk gedaald met 40% weet niet waar jullie naar kijken maar met een roze bril zeker

      Like

  2. Rensk. zegt:

    Narcisten doen niet anders dan aan bangmakerij om hun zin te krijgen. Heel West-Europa zitten niet de prettigste personen op posten waar ze helemaal niet horen. Zacht gezegd.

    Niet wetende hoe alles zich gaat ontwikkelen als rechts meer te zeggen gaat krijgen en of die te vertrouwen zijn. Orban b.v. word de lucht in geprezen, omdat hij een tegenstander is van het migratiebeleid van de EU. En daar hebben de mensen, die dat ook vinden belang bij. Ik ook.

    Maar de man zelf is geen beste. Ook hij is verzot op macht en geld en heeft zich al flink verrijkt over de rug van een ander. Hij geeft minder om de Hongaarse burger dan zo op eerste gezicht lijkt. Hij heeft er ongetwijfeld een eigenbelang bij als tegenstander van het migratiebeleid. Machtsmensen doen niet aan Moeder Theresadaden

    Like

  3. Rensk. zegt:

    Jetten zegt ook keer op keer: hoe slecht het gaat met de UK. Hij roept maar wat. Omdat het moet voor zn salaris. Ik blijf het zo raar vinden dat zulke jochies zonder enige achtergrond op zo´n plek zitten. Ze doen wel keurig wat ze gezegd word te doen door de achterban. Klaver hetzelfde verhaal

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    De facistische dictatuur veroorzaakt oorlog,met het binnenhalen van het islamitische paard van troje.De leugen regeert.

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    facistische e.u. dictatuur.

    Like

  6. Mary eers zegt:

    We hadden niet anders verwacht en goed voor de Britten, Nederland zou binnen twee jaar weer op het niveau van voor de EU ramp zitten bij een Nexit dat is toch zeer de moeite waard, moeten we wel van Rutte en Co af natuurlijk.

    Like

  7. Mary zegt:

    Dat eers hoort er natuurlijk niet bij.

    Like

  8. guusvelraeds zegt:

    De Brexit chaos is een bewust mediaal georchestreerde chaos die in de echte wereld helemaal niet aanwezig is. De EU heeft ingezet op een vechtscheiding hierbij geholpen door de media maar achteraf zal blijken dat ze door deze strategie zullen vallen in hun eigen mes. Na 23 mei zal het gehuil bij de elite en hun politieke kartel partijen oorverdovend zijn en kunnen we gaan genieten van historische televisiebeelden. De Brexit party in Groot Brittanië (Nigel Farage) zal een complete aardverschuiving laten zien op het politieke toneel in de oudste parlementaire democratie van deze wereld.

    Like

Plaats een reactie