Honderden miljoenen extra voor klimaat

Screenshot_381

DEN HAAG – Het kabinet trekt honderden miljoenen euro’s extra uit voor klimaatbeleid. Dit jaar gaat er eenmalig nog eens € 400 miljoen van het kabinet naar groene plannen. Dat staat in de Voorjaarsnota van het kabinet, zo bevestigen bronnen na berichtgeving van de NOS. Jaarlijks komt er circa € 110 miljoen extra beschikbaar voor groen beleid.

De Telegraaf

Deze grote bedragen komen nog eens bovenop de € 500 miljoen die het kabinet eind vorig jaar al extra reserveerde voor duurzame plannen. Die zijn vooral bedoeld om de uitstoot versneld omlaag te brengen, wat het kabinet na juridische druk van actiegroep Urgenda moet doen.

Naar verluidt wordt het geld gestoken in een fonds waarmee huizenbezitters hun woning duurzamer kunnen maken. Ook wordt er geld gereserveerd om de aanschaf van tweedehands elektrische auto’s te bevorderen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte. Bookmark de permalink .

23 reacties op Honderden miljoenen extra voor klimaat

  1. Mary zegt:

    Zijn ze helemaal gek geworden belastinggeld te gebruiken voor een en al klimaatleugens, stem die criminelen weg!!!!

    Geliked door 2 people

  2. Ruud zegt:

    En dus niet naar ouderenzorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, algemene zorgkosten, politie, onderwijs, wegenverbetering, inkomensverbetering, veiligheid, immigrantenterreur, defensie, etc. etc. etc. etc. maar naar een nutteloze onzinnige beïnvloeding van het klimaat omdat dit klimaat volgens zijn eigen deels nog steeds onbegrepen programma fluctueert. Hoe achterlijk moet je zijn om hierin substantieel te investeren als de grote broers zowiezo al niet mee doen. Kennelijk hebben die meer verstand van zaken dan die zak die ons (nog) regeert.

    Geliked door 3 people

  3. Nemesis zegt:

    Ja, en de Nederlandse bevolking kan verrekken. Helaas hebben die slaapschapen het nog altijd niet gesnakkerd.

    Geliked door 1 persoon

  4. Dr. Heinz zegt:

    Milieu is verworven tot een religie!!
    En vroeger heel vroeger, moest je betalen om in de hemel te komen.
    Religie is een middel om den mensch te knechten, te onderdrukken, uit te persen, en te vermoorden als de persoon cq personen niet genoeg opbrachten.
    En men werd ook vermoord als je de verkeerde gedachten had, de brandstapels waren niet te tellen in Nederland en daarbuiten.
    Kortom, weg met die geschifte rode groene Khmer!!!
    Stem ze weg, jaag ze weg!!!

    Geliked door 2 people

  5. Wolff zegt:

    Dat kan mooi dan mooi afgetrokken worden van de miljarden die al meer dan 50 jaar naar het verdoemde zwarte continent gepompt wordt. Anders maar elk jaar die SorosNos 900 miljoen korten.

    Geliked door 1 persoon

  6. Blaffertje zegt:

    Voor de klimaatreligie 400 miljoen, de daarop volgende jaren 150 miljoen en de Groningers maar laten smoren?
    Hoeveel jaren zijn zij al aan het aanmodderen om de schade’s hersteld te krijgen en worden telkens met een kluitje in het riet gestuurd, maar oplossingen ho maar.
    De enige die tot dusver er garen bij heeft gesponnen is Annemarie Heite.
    Die heeft een nieuwe boerderij.

    Geliked door 1 persoon

  7. Lucky zegt:


    Uitleg van wetenschapper

    Like

  8. Drs.E.N.Schilder zegt:

    En allemaal bekostigd uit de ‘legale’ diefstal op UW huishoud- en vakantie-geld!
    Hoe lang kan Rutte als leidinggevende van een overduipdelijke criminele organisatie nog aanblijven? De misstanden met en rond de VVD blijven zich maar opstapelen en zij maken zich bewust schuldig aan diefstal van de burger, oplichting van de burger en het door toekomstvisieloos beleid (te DOM en te ARROGANT! om gedegen vooruit te zien en te plannen) de burger aan onnodig gevaar bloot te stellen door o.a. de totaal ongestructureerde massamigratie en daarmee de komst van extremistische moslims, de Groningers door aardbevingen en de gezondheid van de gehele bevolking door onevenredige arbeidstress (door o.a. druk van lage lonen landen/arbeiders) en bijvoorbeeld defensie personeel wat decennia heeft blootgestaan aan levensbedreigende stoffen.
    Deze ‘premier’ en zijn kabinetten hebben het volk 10 jaar lang in ‘de crisis’ gegijzeld gehouden terwijl andere landen allang aan het herstellen waren! Dit kabinet gaat over lijken! Lachend!

    Like

  9. kampersrene zegt:

    Ik ben het volledig eens met Trutte….op voorwaarde dat die arme zielige asielers er financiel niet moeten onder lijden…..mijn veronschuldiging voor een ernstige oneerbiedige schrijffout met Trutte bedoelde ik Rutte……..

    Like

  10. boorzalf zegt:

    En maar plukken van de mensen, loonheffingskorting (arbeidskorting) gaat men afbouwen, het vakantiegeld wordt zwaarder belast. En Rutte maar roepen dat we er er op voor uit gaan.

    Like

  11. niemand kan de zon beinvloeden (bepalend voor CO2 en temperatuur), dus houd a.u.b. op met de mega-verspilling van belastinggeld. De immigratie kost 7 miljard euro per jaar, maar dat maakt Rutte nooit bekend

    Geliked door 1 persoon

  12. Piet Snot zegt:

    Dus wij als arme Nederlanders, betalen dus zodat andere hun eigen woning kunnen opknappen en om ze te matsen met een leuk autootje.
    Wie helpt mij in de aanschaf van een elektrische fiets of scooter?
    Als ze nou eens van niemand geld af zouden jatten, dan houden we misschien zelf wel wat over om dat te kunnen betalen.

    Like

  13. leefbarbaar zegt:

    Regering koopt steun van GsL in de eerste kamer voor 400 miljoen. Dat is wat er gebeurt.

    Like

  14. Amehoela zegt:

    Niet te geloven wat n land, wat n regering…….en wat n volk?????

    Like

  15. Kees zegt:

    En dan durven ze nog te zeggen dat kernenergie te duur zou zijn!!

    Like

  16. bigljohn zegt:

    Alhier zou de lucht gezuiverd moeten worden van CO2, terwijl de natuur zal afsterven zonder CO2. Bovendien waaien via de wind grote hoeveelheden CO2 via het buitenland Nederland binnen. Deze honderden miljoenen gaan besteed worden aan die verderfelijke asielhobby, terwijl ook de kas van Brussel ermee gespekt gaat worden. Een duistere agenda waar u en ik nooit achter zullen komen. Dictators zoals in Brussel en Den Haag krijgt men niet weg via de verkiezingen, zij benoemen zichzelf of manipuleren de verkiezingsuitslagen. Vandaar dat we nu een Rutte 3 kabinet hebben. Rutte voorspelde een Rutte 3 kabinet, en een poosje geleden ook alweer een Rutte 4 kabinet.
    Heeft dan niemand deze uitspraken van Rutte opgemerkt ? Worden die rotzakken niet afgeschoten, dat is namelijk de enige manier om ze te laten verdwijnen, dan zitten we er over 100 jaar nog mee !

    Like

  17. Rensk. zegt:

    Het klimaat wordt warmer en daarom moeten de huizen zo goed mogelijk geisoleerd worden vanwege de kou, die er aan zit te komen. Aldus Den Haag

    Like

  18. Lucky zegt:

    https://www.breitbart.com/politics/2019/05/23/greenpeace-co-founder-patrick-moore-species-extinction-is-fake-news/

    Delingpole: Mass Species Extinction Is Fake News, Says Greenpeace Co-Founder Patrick Moore

    Greenpeace co-founder Patrick Moore has testified to Congress on the imminent Sixth Great Extinction predicted in a recent UN report. His verdict could hardly be more devastating to the cause of environmental alarmism: he says there is no evidence to support these doomsday predictions whatsoever.

    Like

  19. Jan zegt:

    Zonnepanelen vliegen in brand op dak van woning in Nijkerk


    Zonnepanelen branden vaker
    De brandweer treft steeds vaker brandende zonnepanelen aan. ‘Er komen ook steeds meer zonnepanelen, dus dan krijg je ook steeds meer van dit soort problemen’, aldus Van Zwam.

    https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2410265/Zonnepanelen-vliegen-in-brand-op-dak-van-woning-in-Nijkerk

    Like

  20. Jan zegt:

    Leugenaar Rutte valt weer door de mand

    En nóg een probleem voor Menno Snel: ‘Subsidie stekkerauto’s duurder dan gedacht’
    Rekenkamer: kosten per vermeden ton CO2-uitstoot veel hoger dan voorgerekend

    Subsidies op elektrische auto’s zijn een nog duurdere manier om de CO2-uitstoot terug te dringen dan het kabinet tot dusver heeft gemeld. Dat concludeert de Algemene Rekenkamer in een brief aan de Tweede Kamer, die om een onderzoek had gevraagd.

    https://tpo.nl/2019/06/26/en-nog-een-probleem-voor-menno-snel-subsidie-stekkerautos-duurder-dan-gedacht/

    Like

Plaats een reactie