Europees Parlement maakt reclame voor de “toekomst” met zwart gezin

Screenshot_379

(Vertaling: E.J. Bron)

De bevolkingsuitwisseling is geen, zoals door linkse media en West-Europese regeringen vaak wordt beweerd, onhoudbare samenzweringstheorie, maar een empirisch bewijsbaar feit, dat door het “Europees Parlement” (bedoeld wordt natuurlijk het democratisch twijfelachtige parlement van de Europese Unie) niet eens ontkend, maar openlijk tentoongesteld wordt.

Mitteleuropa

In een door datzelfde “parlement” betaalde Facebook-advertentie wordt een zwart stel met een zwarte baby afgebeeld, met daarbij de zin “Kies je toekomst” (foto boven). Dat dit de toekomst is die de supranationale, desondanks antinationaal gezinde EU voor de geest staat, is iedere mondige burger al langer duidelijk. Nu vindt de EU het echter niet eens meer noodzakelijk om haar volkeren-vijandige opvattingen voor de kiezers te verbergen.

“Vanaf de eerste seconde leven we gezamenlijk op deze wereld. De Europese verkiezingen staan voor de deur. Help mee.”

Zo luidt de tekst die de hierboven beschreven foto begeleidt, wanneer deze ongevraagd op de beeldschermen van de burgers van de lidstaten opduikt. Waarom de hele wereld een rol bij de EU-verkiezingen moet spelen, blijft net zo de vraag als waarbij men moet meehelpen. Volgens de oriëntering van de EU waarschijnlijk bij de definitieve uitwisseling van de bevolking van de EU en de vernietiging van de etnische culturele continuïteit van de Europese volkeren.

Voor mannen, die uit de comateuze toestand van de West-Europese volkeren ontwaakt zijn, en vrouwen, die niet bang willen zijn voor donkergekleurde seksuele misdadigers in donkere zijstraatjes, kan de advertentie echter een reveille zijn: “Help mee om een einde te maken aan de vernietiging van Europa.”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Europees Parlement maakt reclame voor de “toekomst” met zwart gezin

 1. Peter zegt:

  Als het beschaafde goed opgeleide negers met een katholieke / p.c.-achtergrond of atheïstische achtergrond betreft ben ik GEEN racist.
  Echter ongeschoolde islamitische negers moeten we niet toelaten.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Ze kunnen het voorbeeld uit Afrika halen, waarin zwarte mensen blanken vermoorden. Geloof dat de Nederlanders iets te nuchter en vergevens gezind zijn, om nu de Duitsers ook opnieuw te haten.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Wat ik keer op keer bemerk is dat mensen hier in Nederland maar heel weinig over hebben voor elkaar. Ze zijn er wel hoor. Mensen die echt wat voor een ander over hebben. Maar het zijn er bitter weinig. En dan heb ik het niet over eigen ervaring, maar wat ik om me heen hoor en zie.

  En toch zoveel mensen,die iedereen die naar Europa willen een warm hart toedragen. Het is uiteraard niet te bemerken aan hun eigen beursje en zien kennelijk het verband niet wat massaimmigratie op de langere duur met hun beursje gaat doen.

  Ik heb er niks mee met mensen hier opvangen. Geef ook nooit aan goede doelen. En toch heb ik best wat over voor mensen. B,v, de man die pakjes bezorgd Maar alleen de mensen hier en die het verdienen. Heb ook niks over voor mensen die berekenend zijn. Ik vind dat de Nederlanders eerst maar eens om hun eigen omgeving moeten gaan geven in de plaats van mensen aan de andere kant van de wereld. Ik heb er in ieder geval niks mee.Geen last van het Atlassyndroom. Het interesseert me gewoonweg niet. Geen zin de hele wereld op de nek te hijsen. En die politici die ik hoor zeggen: we moeten helpen we moeten de mensen helpen. Ik blijf verbaasd. Zoveel oneindige goedheid van politici. En het kost ze niks. Petje af.

  Liked by 2 people

  • Steven zegt:

   En de 3 Miljoen die hier inmiddels al bij de voedselbanken moeten aankloppen hoor je nooit geen woord over. En dat aantal neemt alleen maar toe.
   Giro 555 om de hele wereld te sponsoren…daar maakt men zich liever druk om.

   Liked by 3 people

   • Blaffertje zegt:

    @ Steven.
    Spijker op zijn kop.
    Welde grenzen wagenwijd open zetten terwijl van eigen volk velen honger lijden.

    Liked by 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Ook andere “onvermijdelijke” Propaganda-spotjes zullen snel komen……….

  Liked by 2 people

 5. David zegt:

  Wij zijn toch zeker Afrika niet?
  Of is Europa Afrika of wat is dit?
  Ik denk dat dit indoctrinatie is
  Of misschien wel anti blanken racisme
  Wat denkt u?

  Like

 6. Dr. Heinz zegt:

  Er komt een dag dag alles wat hier niet in ons modern westerse Europa hoort, met geweld word verwijderd en héél Europa word uitgejaagd!!
  En de schuld van dat zijn die geschifte rode EU lieden!!!
  Denk er maar eens over na, en gij denkt het later ook!?

  Liked by 1 persoon

  • Jack Terrible zegt:

   Dr. Heinz… ik zit in gedachten al in de U.S.A. omdat het hier in Nederland onleefbaar gaat worden voor mij!!!

   Like

   • Barry zegt:

    De USA is geen haar beter, sterker nog …een paar graden slechter. En dat wordt er niet beter op de komende decennia.

    Like

 7. Richard zegt:

  Mijn oma is volbloed Chinese. Mijn opa was een Nederlands soldaat. Zij moesten in 1956 Indonesie verlaten en kwamen in Nederland in een opvangkamp terecht. Dat heeft vooral mijn opa erg bitter gemaakt.
  Mijn moeder, half Chinese en half Nederlands heeft mij een Indische en Nederlandse opvoeding gegeven. Ik ben op een oer Nederlandse boerderij geboren, met varkens, kipen en koeien en een aardappelveld, maar wij aten regelmatig rijst. Ik groeide in twee werelden op. Ik heb mij altijd nederlands gevoeld en toch was ik trots op mijn Chinese afkomst. Nog steeds.
  En ik moet toegeven dat het in het verleden moeilijk geweest is. Ben ik Nederlander of toch meer Aziiatisch? Het nadeel van gemengde culturen is dat je het nooit zeker weet. Ik ben dit, ik ben dat. Ik voel mij verbonden met mijn land waar ik geboren ben. Ik voel mij verbonden met mijn streek. Ik spreek plat en ik ben een echte Achterhookse boer. Maar ben wat donker en ik eet rijst.
  Als ik eerlijk moet zijn dan vind ik dat je mensen niet daarmee moet opzadelen, want het blijft je leven een moeilijke vraag. Opgroeien in twee culturen is erg lastig. Maar ik voel mij op en top Nederlander en vooral Achterhooker. Verbonden met de klei waauit ik geboren ben. En ik strijd en ik kom op voor alle Nederlanders want ik hou van Nederland!

  Liked by 4 people

  • Blaffertje zegt:

   @Richard.
   Hier spreekt een ware patriot.
   Prachtig.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Een duidelijk verslag, Richard. Mijn complimenten.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Daar hoef je niet speciaal voor in NL geboren te zijn.
   Belangrijker is de achtergond/afkomst van je ouders en welke “gezindtheid” daarvan in iemands jeugd op de voorgrond treedt………..

   Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Richard. “En ik moet toegeven dat het in het verleden moeilijk geweest is. Ben ik Nederlander of toch meer Aziiatisch? Het nadeel van gemengde culturen is dat je het nooit zeker weet. Ik ben dit, ik ben dat. Ik voel mij verbonden met mijn land waar ik geboren ben …enz.”. De vergelijking van een halve Chinees en halve Nederlander gaat niet op. Ik geef je paar voorbeelden: Vaak worden studenten van TU Delft, of andere universiteit, in een krant of TV uitzending voorgesteld. Zij staan in een gezamenlijke foto naast hen uitvinding of verbeterd product. En wat zie jij daar? Autochtone Nederlandse studenten staan samen met een of meer Chinese studenten. Af en toe staat er ook een Hindoestaanse Surinaamse student. b) Als er een symfonische orkest speelt, zie je bijna altijd een of meer Chinese musici tussen hen; sommigen briljante solisten. c) Kom eens naar een ziekenhuis en daar zie je Chinese dokters en specialisten. En wat denk jij over de Chinese huisartsen, Chinese architecten, Chinese ingenieurs en wetenschappers? CHINEZEN HEBBEN IN NEDERLAND (en andere Europese landen) hun sporen ruimschoots verdiend. Dat geldt nu ook voor de nakomelingen van de Vietnamese bootvluchtelingen uit de jaren ’80. Hoe wil jij dan een vergelijking trekken tussen de nakomelingen van de Chinezen en de vuilnisbak uit de Islamitische landen, Afrika en de Antillen? Dat Nederland mee te kampen heeft? Over de Antillianen kan men zeggen dat zij uit Nederlandse kolonies komen, dus Nederland is ze wat schuldig. Maar de rest verdient geen respect.

   Like

   • Richard zegt:

    De vergelijking Chinees/Nederlander gaat niet op. Daar heeft U gelijk in. Gelukkig waren mijn grootouders christenen en ben ik ook zo opgevoed. Maar dat neemt niet weg dat wij nu en dadelijk met een heleboel mensen zitten die zweven tussen twee culturen en moeite hebben met hun roots. En velen vandaag de dag hangen een niet zo vredelievende religie aan. Zij gaan ontevreden op zoek en velen vinden aansluiting bij die kwalijke ideologie die hen met open armen zal ontvangen. Ik denk dat daar het grootste gevaar ligt. Ik spreek uit mijn eigen ervaring, want ik ben op mijn manier ook zoekende geweest. Ik heb Indonesië en China bezocht, en ik ben er mede daardoor achter gekomen dat ik toch echt Nederlandse ben. Maar daarvoor moest ik eerst de halve wereld rond reizen. Gelukkig zijn Aziaten in tegenstelling tot Antillianen meer vergevingsgezind. Dat scheelt ook weer.

    Like

  • Henk.V zegt:

   Ik las je waardevolle verhaal met VEEL waardering, Richard. Het hebben van multiraciale roots die uit liefde zijn ontstaan is nooit een punt van negatieve discussie geweest hier. Wees terecht gewoon tevreden met wie je bent:-)
   Waar wij tegen opkomen is de ronduit onnatuurlijke politiek die de EU bedrijft , dat men incompatibel religies onder druk bij elkaar brengt en dat men de blanke inwoners van ons werelddeel wil DWINGEN zich te vermengen met de massa’s geïmporteerde mensen van een ander ras waarom de Europese bevolkingen beslist NIET hebben gevraagd.

   Like

   • Richard zegt:

    Mijn oma waarschuwde ons al in de jaren zeventig toen de eerste moslims naar Nederland kwamen. De islam is de heersende religie in Indonesië. Maar vroeger hadden zij niets te vertellen en werden zij inlanders genoemd. Toen de Nederlanders vertrokken werden zij al snel meer zichtbaar. Zei vertelde ons: Pas maar op! Eerst komen zij werken, dan beginnen zij een winkeltje, daarna komt er een gebedsruimte, dan komen zij in de wijkraad. Van daaruit komen zij in de gemeenteraad, en dan krijgen zij posities in de provincie. Dan worden zij zichtbaar in de landelijke politiek. En voordat je het in de gaten hebt zijn zij ineens overal en niet meer weg te krijgen. Niemand geloofde haar toen. Maar zij had het allemaal al eens eerder meegemaakt. En zij had het al die tijd bij het rechte eind.

    Nog dank voor uw reactie. Geld voor jullie allemaal trouwens.

    Like

 8. Henk.V zegt:

  Een bekende Bijbelse uitspraak is dat de waarheid vrij maakt.
  Alleen degene die ziet wat er feitelijk gebeurt in de huidige EU politiek zal zich door niets meer op een dwaalspoor laten zetten.

  Mijn afkeer van het beleid van ”Brussel” kent geen grenzen meer, omdat ik heel goed zie waar de demonische leiding van de EU op uit is.: letterlijk de niet-westerse wereld naar Europa te halen en de zittende bevolkingen met de neus in een alles vernietigende opgelegde diversiteit duwen. In het Europese beleid zit NIETS natuurlijks en in de ”logica” waarmee de EU elke elke stap die men neemt wil ”verklaren” , verschuiven iedere keer de accenten in de uitleg voor het EU gedrag : Eerst waren er ” mensen van buiten Europa ” , nodig om de vergrijzing van Europa tegen te gaan; Daarna moest het sociale stelsel voor Europa overeind worden gehouden;
  Vervolgens kwamen er mensen in nood die volgens Europa kennelijk op geen enkele manier ter plekke konden worden geholpen; Daarna leidden conflicten elders tot mensenstromen naar hier: Toen kwamen het accent te liggen op de verrijkende invloeden die Europa zou ondergaan.
  En steeds werd aan ons werelddeel voorgehouden dat het verblijf van de nieuwkomers slechts beperkt van duur zou zijn: Wanneer er een einde zou komen aan de ellende waarin deze lijdende gekleurde mensheid waren gedompeld, dan zou men terug keren naar het land van herkomst..
  En nu het maar al te duidelijk is geworden dat de leiding van de EU zich gewoon schuldig heeft gemaakt aan misleidende prietpraat, verandert de toon en zegt de dubieuze politicus Timmermans dat de gekleurde massa’s gewoon hier komen halen waar ze recht op hebben

  De invasie van niet-blanke etniciteiten zal nog tijden voortduren en de zittende bevolkingen van ons continent hebben nu de plicht om zich te gaan vermengen. NIETS in de stappen van ”Brussel” was een daad van vriendschap met de eigen bevolkingen van ons continent.
  Hier is sprake van satanische onverschilligheid met betrekking tot de vraag wat het Europese beleid met de oorspronkelijke bevolkingen doet.. Hoe zelfdestructief moet een mens zijn om JA te zeggen tegen dit Europese beleid??
  Ik ga stemmen in het treurige besef dat de meerderheid van de mensen gewoon niet weet wat er op hen afkomt, omdat ze met oogkleppen op lopen.
  Ik hoop dat er geen enkele potentiële PVV stemmer de dodelijke fout begaat om thuis te blijven en NIET te gaan stemmen.

  Dit is onze laatste kans om onze toekomst veilig te stellen op een vreedzame manier…

  Liked by 2 people

 9. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/peiling-onder-tienduizenden-europeanen-driekwart-is-tegen-massa-immigratie/

  Peiling onder tienduizenden Europeanen: Driekwart is tegen massa immigratie

  Meer dan 35.000 Europeanen uit 35 landen namen deel aan een peiling van het Szazadveg Institute over de welvaart, veiligheid en toekomst van onze cultuur, Maar liefst 76% van de ondervraagden vindt de (illegale*) massa immigratie van de afgelopen jaren een ernstig probleem dat niet goed door de EU wordt aangepakt. 68% is –gezien de openlijke wensen en verklaringen van Brussel en eurofiele Europese regeringen terecht- bang dat ons werelddeel de komende 10 jaar overspoeld zal worden met miljoenen Afrikaanse migranten. 55% denkt dat die hier enkel komen om financieel-economische redenen, zoals uitkeringen.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  „Von der ersten Sekunde an leben wir gemeinsam auf dieser Welt. Die Europawahl steht kurz bevor. Hilf mit.“
  Wahle deine Zukunft

  Deze tekst boven de afbeelding laat duidelijk zien dat de Europese Unie heeft een besluit gevat eindelijk “uit de kast te komen,” en de Kalergi-Plan als fase B. te introduceren. De Europeanen moeten fysiek worden verdelgd en hun natiestaten en cultuur vernietigd. De top van de EU is anders dan de top van de SS tijdens de Wannsee conferentie van 20 januari 1942. Ze introduceren een “vernietiging met menselijk gezicht. Ze doen dat op dezelfde wijze als Alexander Dubcek introduceerde zijn menselijke communisme in 1967. Daarom keuren ze de oude methoden van van Reinhard Heydrich met betrekking tot volkerenmoord af. Ze sturen geen massa mensen in treinen en Herculessen naar Auschwitz, Belzec of Treblinka, maar geven de voorkeur aan geleidelijk en vernuftige vernietiging “uit vrije wil”. In de werkmethode van de 21ste eeuw gaat men: a) uit een geleidelijke efficiënte hersenspoeling bij de inheemse bevolking die gezamenlijke gepaard gaat met b) een non-stop tsunami van migranten uit Islamitische landen en Afrika. Deze migranten zouden zorgen dat Europa bliksemsnel hardhandig islamiseert. Massale ISIS-achtige pogroms zouden de Europese bevolking decimeren. massaverkrachtingen van vrouwen en meisjes zouden de nieuwe bruine of zwarte Europeaan creëren met een IQ niveau die minstens 15 punten lager staat dan die van de doorsnee Europeaan. Domme mensen die in de hand kunnen worden gehouden..

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Zoals Hitler aan het experimenteren was. Hij zocht rasechte blanke vaders en moeders om daarmee een superras te kweken. Een rasveredeling. De E.U. heeft ook van die rare doelstellingen. Zwarten met blanken vermengen, maar nu met de doelstelling om domme nazaten op de wereld te gaan zetten. De E.U. streeft net als Hitler naar een duizendjarig Rijk. De E.U. en de Euro zullen nooit meer verdwijnen, en de grenzen gaan nooit meer dicht, terwijl de macht van Brussel met de dag groter word. Rutte die de mensen bang maakt om zeker niet aan een Nexit te beginnen, en al helemaal niet om de E.U. op te heffen. De pretentie van Brussel is om iedereen dom te houden, valse informatie te verstrekken, en om steeds meer macht te vergaren. Tot het punt is bereikt dat ieder verzet tegen Brussel zinloos zal blijken. En dan die hele volksstammen die vandaag toch zo nodig links en pro E.U. gaan stemmen….

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Verraders !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s