Kiezers, top en bedankt!

Screenshot_56

(Door: “bozeoudeman”)

Wat ooit jullie kinderen zullen zeggen: Top en bedankt pa, ma, voor het stemmen op mens-, dier- en milieuonvriendelijke reactionaire partijen als PvdA, CDA, CU, VVD, GroenLinks en D66! Bedankt voor het zo ondersteunen van mens-vijandige NGO’s en zich filantroop noemende nazi’s in combinatie met krankzinnige, dwepende volgers van een veelheid aan corrupte politici, gecompleteerd door hersengestoorde ‘milieu’-fanatici en een zich volproppende elite, die de deuren van Europa met het Verdrag van Marrakesh vol hebben opengezet voor de intocht van honderden miljoenen immigranten.

En ook bedankt al die theoretische dwazen, die bleven geloven in hun papieren democratie die zij weigerden te beschermen tegen aanvallen van buitenaf, maar waar zij het toekomstig te verwachten aantal zetels al van telden, die voorgoed een hersenschim en imaginair zullen zijn en blijven na het installeren van de sharia.

Terwijl de zich Groen noemende idioten al starten met het kappen van bossen voor biomassa, maar eigenlijk in werkelijkheid voor de snelle bouw van vele miljoenen woningen voor de te verwachten invasie, dromen verblinde dwazen over volgende verkiezingen die wellicht niet eens meer zullen plaatsvinden als de sharia hier eenmaal is gevestigd.

Net als in de tijd van het oude Rome, toen Romeinen zich in orgiën verloren en droomden de invasie van barbaren in bedwang te kunnen houden. Zo ook dromen nu vele Europeanen al enkele decennia dat zij de baas in hun Europa zullen blijven. Narren zonder verstand brullen ‘maar wij zijn met meer’ tegen realisten die waarschuwen voor de demografische aardverschuiving die men aan het creëren is.

Narren die niet zien dat die loze kreet al heel snel de lading niet meer zal dekken. De kreet van een man die dat zelf heel goed wist al op het moment dat hij weer eens een leugen uit zijn mond liet rollen waarmee hij weer de vermoorde onschuld kon spelen. Niet lang meer zal het duren, dan zullen de goed bedoelende dwazen gaan voelen wie en wat zij hebben binnengehaald.

Niet lang meer, de eerste tekenen zijn al duidelijk zichtbaar. Bijvoorbeeld aan de verschillende maten waarmee Justitie meet. Blokkeerfriezen werden veroordeeld, Blokkeerturken uit Rotterdam en straks Eindhoven krijgen enkel die beruchte Nederlandse vermanende vinger en natuurlijk: “Foei kwaaie mannen, dat mogen jullie niet meer doen.”

Onbedaarlijk lachen is het voor al die types die vanuit dictaturen en andere ondemocratische landen komen, of vanuit die landen bewust hierheen gestuurd zijn, brullen van het lachen, schateren is het voor hen om dat manneke of vrouwke dat rechter speelt om hen bestraffend te horen toespreken, terwijl zij voor minder in eigen land zonder vorm van proces in het donkerste deel van een gevangenis zouden zijn gesmeten.

Ja, gesmeten en dat ook nog eens zonder televisie op een penitentiaire ‘hotelkamer’, zelfs ook zonder wifi en zonder dagelijkse kracht- en sportbeoefening, maar gewoon in een donker hol met één keer per dag een hap rijst of iets onduidelijks te ‘vreten’. En dan ook nog eens zonder de mogelijkheid om die rechter in diens uitspraak te ‘beroepen’.

Gek toch, nietwaar, dat die allochtone boeven en boefjes zich een oude aap lachen om die heel erg ‘strenge’ straffen van hier. Strenge straffen die niet eens voor hen opgaan, maar enkel voor autochtonen die zich aan de wetten houden. Maar wat moeten ze anders, nietwaar, die rechters en die burgers, die ‘heren en dames’ politici die bepalen in dit land wat er dient te gebeuren. Dus bek houden rare oude idioot.

Oké, sorry kiezers, bedankt dat jullie je hersens te lang in de alcohol hebben laten weken of zoveel wiet hebben gerookt dat jullie niet eens meer weten dat jullie bestaan. Bedankt voor het stemmen op jullie toekomstige ondergang, bedankt met name uit naam van jullie eigen kinderen. Kinderen, die het nu wellicht nog niet door hebben, maar die ooit zullen weten dat zij in vrijheid hadden kunnen leven als hun ouders niet zulke stupide stukken onbenul waren geweest.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Kiezers, top en bedankt!

 1. Eigen volk eerst zegt:

  Je hebt zó gelijk, boze oude man! Ik heb geen woorden voor zoveel lafheid.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Graag gedaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Slimmeriken.

   Geliked door 3 people

  • bozeoudeman zegt:

   Hoe komt het dat u mij op film hebt? Net op dat moment dat ik uit Zon en Schild werd ontslagen! Jarenlang therapie gehad. Op deze dag ik mocht gaan toen alle ‘normalen’ de maatschappij in moesten om te helpen deze te verwoesten. Prima werk doen we nu onder leiding van clown Samson, entertainer Klaver, komediant Jetten en opper nar Markie.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ik wil hier en nu en steeds wijzen op de domheid van een intelligent volk, is dat erg?
    Ja, bitter en zuur, dat wel, eerst het zuur en dan het zoutzuur, maar, nooit anders geweest.
    U kunt er wel leuk over schrijven, haalt niks uit hoor.
    Tyvm.

    Like

 3. Tineke zegt:

  Helemaal waar ”bozeoudeman”
  Ik ben nu zover dat ik denk, dan zullen jullie het GVD wel ondervinden straks.
  Ik heb vaak gewaarschuwd,ben voor alles uitgemaakt en weggezet als complotdenker.
  Ze hebben gekozen,dan zullen ze ook ondervinden.Wat mij betreft no mercy…………..!

  Geliked door 7 people

 4. Qvic zegt:

  De huidige jeugd die nog nooit aan iets te kort gekomen is, die constant door hun ouders in de watten zijn gelegd en hun huidige wereld afspeelt in de sociale wereld via hun mobieltje, die zij dag en nacht bij zich hebben. De onwetendheid van wat de islam echt inhoudt is de hoofdmoot wat speelt bij hen. Zo zijn ook vele ouders die zich constant voor houden van dat moslims ook mensen zijn, die in een god geloven. Zonder zich zelf er ooit in verdiept hebben, wat de islam eigenlijk betekent voor christenen en ongelovige. Deze dwazen zullen met gemak ons land zo weggeven aan die moslims, omdat zij hun zielig vinden en hen als gelijken zien. Maar zij beseffen niet dat het land Nederland, wat zij geërfd hebben van hun voorouders, die er voor hebben gestreden die met hun gevaar van hun eigen leven voor op spel te zetten. Die nu door hun nakomelingen letterlijk verraden worden. Zij zouden zich nog omdraaien in hun graf, omdat hun kleinkinderen het land zonder stoot of slag gratis en met geld toe gewoon weg geven. Dit is de dommigheid ten top, dat zulke mensen er nog trots op zijn. Dat zij zo tolerant zijn tegen de moslims en die moslims ook massaal hierheen halen en hen vertroetelen. Dit zelfde geldt ook voor alle pro EU mensen. Zo ook voor die politici die ons leger min of meer hebben afgeschaft, omdat zij tegen oorlog zijn. En de politie zwaar beknot in hun uitvoerende taken, aantallen en er maximaal op bezuinigd hebben, om zo de criminaliteit naar beneden te brengen. Tegen deze dwazen politici kun je niet met discussiëren, die zijn daar simpel weg te dom en te arrogant voor.

  Geliked door 3 people

 5. Cicero zegt:

  Het valt niet meer te bevatten wat in Nederland en West-Europa plaatsvindt. Ondergang van onze westerse cultuur, gesponsord door nuttige idioten uit ons eigen midden. Mits er de komende tien jaar niets veranderd, zal ons land door de islam over worden genomen. Libanon is ons voorland. Zelf word ik hier ontzettend moedeloos voor. Hoe komt het toch dat de westerling de islam zo gemakkelijk faciliteert en de eigen cultuur zo haat.

  Geliked door 4 people

  • Wakkere Joost zegt:

   Hier komt het antwoord.
   Voetbal darten links gedachten goed travestieten shows etc spelletjes programma’s
   eeuwige herhalingen op tv financiële zorgen die steeds groter worden angst cultuur
   Verkiezing fraude kook programma’s mobieltjes vol met domme aps en shit
   brieven in de voor vaccinatie tiet controle darm controle prostaat controle
   loterij post frauderend uiteraard bedepost k….. reclame waar nooit wat bijzonders in
   staat foute nepnews kranten buurt evenementen altijd op het zelfde moment van
   het jaar het zelfde script via tv over vuurwerk zwarte piet roken alcohol hoe goed het wel niet gaat met NL stakingen vervoer leraren stakingen-tekorten lbth huppelde pup indoctrinatie kartonnen doodskisten heel normaal niet uitslapen-snoezelen krijg je stres van heilige klimaat Pippi Konings dag Prinsjesdag zielige programma over dood en ziektes dokters series en zo kan ik nog wel even doorgaan.
   Heb ik hier je vraag mee beantwoord?
   Het is in ieder geval een klein tipje van de grijze sluier de matrix waar een hoop mensen
   in gevangen zitten.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Joost.
    De oorzaak van de toestand waarin het land zich bevind en het stemgedrag op 23 mei komen voort uit minachting en angst voor de eigen identiteit.
    Niets meer of niets minder.

    Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Even totaal off topic.
  Mijn hoop is gevestigd op dit soort mensen die bekwaam zijn om de Notre Dame te herbouwen.
  Vooropgesteld dat In ieder geval Ik niet over de techniek beschik om een bijl te gebruiken zoals deze man doet.
  Een vakman eerste klas word wel eens gezegd maar er bestaat nog een klasse boven eerste klas en dat zijn dit soort mensen.
  Ik noem ze vak idioten waarvan Ik ook deel uit maak.
  Zijn bijl is zo scherp dat een scheermes er bot bij lijkt zelfs als is het scheermes nieuw.
  Voor mij een lust voor het oog.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik heb de moed allang opgegeven.
  Dat vechten tegen islamofiele volksverraders is zó uitputtend.
  Hulde voor degenen die er de fut nog voor hebben.

  Geliked door 6 people

  • Wakkere Joost zegt:

   Dan bedoel je dus mij ik heb noch vut zat
   blik spinazie stuk spek en een fles whisky en een Six pack bier
   doet wonderen.
   Hulde aan mij dus.

   Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   Nooit de moed opgeven beste tistochwat …..de landverraders zullen er spijt van krijgen…de islam hoort helemaal niet bij Nederlandnoch Europa .het is enkel maar een tijdelijk vervelend verschijnsel sommigen moeten nog wat ervaringen meemaken alvorens ze zich tegen die achterlijke bende keren …..wij weten en lezen veel dank zij de heer Bron dat geluk heeft niet iedereen

   Geliked door 6 people

  • fleckie zegt:

   Af en toe ‘afstand nemen’ is weer ‘versterkend’ ,( tenminste in mijn geval)des te meer heb ik waardering/ bewondering voor onze webmaster, die ALLES, maar dan ookALLES ‘onder ogen krijgt’!!!’~*~*~*~*~*~*~*

   Geliked door 4 people

 8. delamontagne zegt:

  ………………allochtone boeven en boefjes zich een oude aap lachen om die heel erg ‘strenge’ straffen van hier……………..
  * * *
  Als ze dan al eens een gevangenisstraf krijgen, begijpen ze het niet ? ?
  / /
  Een Afghaan van 30 jaar in Dts-land kreeg een affaire met een 20 jaar oudere AZC-medewerkster.
  Toen die stuk liep vermoordde hij haar vader.
  In de Rechtbank kreeg hij 8 jaar ( voor een mensenleven ?)- [ de Rechter zal gedacht hebben t’was toch al een ouwe vent va 85 ].
  Wat zei de moordenaar:”Ik begrijp zo’n zware straf niet. In Afghanistan zijn moorden normaal en dan lossen wij dat daarna met een geldbedrag op.”
  https://www.bild.de/regional/chemnitz/chemnitz-news/liebe-leidenschaft-mord-fluechtling-toetete-vater-seiner-betreuerin-62140374.bild.html

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Islam maakt lam, kijk maar om je heen!

  Geliked door 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Voel helemaal met Bozeoudeman mee, ook ik zie het met lede ogen aan.
  En ja waar dan die stemmen vandaan komen voor die oude partijen?

  Nou een voorbeeld dan, familie van mij woont in Zeeland, er zijn wel allochtonen maar slechts in zeer kleine aantallen, geen gesis in winkelcentra, vrouwen worden nog niet zonder enige aanleiding k*nkerhoer genoemd door rondhangende pubers, moskeeën zullen er ongetwijfeld wel zijn en misschien gaat er hier en daar zelfs een Turk of Marokkaan in djellaba naar het vrijdaggebed maar het staat in vergelijking met de Randstad allemaal nog in de kinderschoenen.
  Verdienen doen ze ruim boven modaal en politiek, ach het zal allemaal wel.
  De enige zorgen zijn of ze de huidige woning met winst gaan verkopen om elders wat anders aan te schaffen of dat er toch eerst maar weer eens een nieuwe auto moet worden aangeschaft.
  En moet dat dan al elektrisch of toch nog maar even een op benzine.
  Stemmen ? Nou soms als het zo uitkomt maar zo niet dan slapen ze er echt niet minder van.
  Als je dan vertelt dat het aandeel allochtonen in Den Haag meer dan 55% is dan kijken ze je ongelovig aan, ‘nee dat lijkt overdreven, ze hebben toch zelf ook vele jaren in Den Haag gewoond?’
  Ja veertig jaar geleden!!
  En zoals hun zijn er velen gezien de verkiezingsuitslag.

  Geliked door 3 people

 11. ruud beijer zegt:

  Beste oude man
  De Nederlanders houden meer van de islam en de asielparasieten dan de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen. Ze huichelen op zondag mee in de kerk. Zij huichelen mee met de linkse partijen. Ik ben er klaar mee.

  Like

 12. ruud 2 zegt:

  Zulke slechte verkiezingskeuze nog nooit gezien, inderdaad de leugen regeert hier en lachend lopen ze de ondergang tegemoet, iedereen blij, je mag vreten wat je wil in dit land als je maar gauw de kanker krijgt en crepeer want de nieuwe elite heeft niet het idee om ook maar iets te delen.
  Je ziet het al aan de huisjes melkers, vroeger kochten ze slooppanden op, nu grachtenpanden.

  Like

 13. Marijke zegt:

  Mijn kinderen weten waar ik op gestemd heb; ik hoef me niet te schamen. Ook heb ik op het stembureau gezeten om de uitslag te noteren. Helaas zijn er teveel onnozelen die bijvoorbeeld op de PvdA hebben gestemd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s