Een oud bericht uit het ‘nepnieuws’ front?

Screenshot_64

(Door: “bozeoudeman”)

Progressief en links gaan Mengele achterna? Een deel van de zich politiek correct, progressief, links en groen noemende politici in Duitsland zou plannen koesteren om ‘ongehoorzame’ mensen met een speciaal ontwikkelde neusspray te gaan ‘behandelen’ dat het ‘knuffelhormoon’ Oxytocine bevat. 

Hiermee dringt, als dit op waarheid berust, de vergelijking zich op met de sadistische, wrede, mensonwaardige ‘medische’ experimenten die naziwetenschapper Josef Mengele op Joden in Auschwitz uitvoerde. Deze experimenten werden grotendeels gedaan in het kader van de eugenetica, het zoeken naar middelen om de ‘perfecte’ mens te creëren, de perfecte robotmens!

Nieuw onderzoek om het verzet tegen de door de VN gewenste “Umvolkung” te breken is in de maak? De Klinik für Psychiatrie und Psychotherapie, onderdeel van de Uniklinik in Bonn, schijnt onder leiding van een zekere professor Hurlemann onderzoek te verrichten naar methodes hoe het verzet onder de Duitse bevolking tegen de “Umvolkung” van hun land kan worden gestopt.

Nieuwe ‘Mengele’-doktoren vinden het blijkbaar belangrijker om de massa’s, die om welke reden dan ook naar Duitsland en Europa komen, bij ons te laten integreren. Deze gevaarlijke stelling stamt trouwens ruimschoots van vóór de ratificatie van het Verdrag van Marrakesh, waarin wordt gesteld dat immigratie een mensenrecht is, waardoor binnenkomst van immigranten juridisch niet meer te stoppen zal zijn, ook al beweren politici anders.

Via een speciale ontworpen neusspray zouden mensen hun gevoelens en gedachten kunnen worden aangepast en veranderd. Vrijwilligers die tijdens onderzoek met de speciale neusspray zijn behandeld leken 74% meer aan ‘vluchtelingen’ te geven dan ze wensten te doen vóór de behandeling met deze ‘menslievende’ neusspray. Kortom: het middel lijkt dus prima te werken om mensen ‘van gedachten’ te laten veranderen, ook ten aanzien van hun eigen ondergang.

Gaat het Merkel-regime over tot gedwongen medicatie? Wordt het middel al gebruikt? Wordt het via drinkwater Duitsers al lange tijd toegediend? Wordt het Nederlanders toegediend? Was het niet ooit de socialistische minister Vorrink die iets aan ons drinkwater wenste toe te voegen, omdat dit tandbederf zou tegengaan? Juist. Dus wat zou men doen met een middel dat tot de door de politiek gewenste mindcontrol leidt?

Wat voor verschrikkingen hangen er boven ons hoofd? Wat voor gruwelen, als die berichten uit het recente verleden geen nepnieuws zijn? Dit alles om ons en onze cultuur van vele vrijheden op termijn te vervangen door een vreemde en grotendeels gewelddadige monocultuur, een wens die blijkbaar diep in ‘links’ en ‘progressief’ geworteld lijkt te zitten.

Zou een totaal van iedere realiteit en democratie los getrild regime als dat van Merkel of Macron, onder de bezielde leiding van fascisten als Soros en racisten als Obama, bezwaar hebben om dit middel, als het de waarheid is, op grote schaal in te zetten om de bevolking te beheersen en te controleren?

Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd. Het wordt geproduceerd in ons brein en versterkt sociale banden en ook het vertrouwen tussen mensen. Een wondermiddel bij uitstek om dat gewenste overheersen te bereiken. Zou men dit op termijn ook gaan gebruiken? Doet men het al?

Dan dreigt de mensonwaardige tijd van moord, sadisme, terreur en genocide uit de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw zich te gaan herhalen. Wie stopt deze gekken? Gekken die de wereld willen overheersen, omdat vrije mensen in hun ogen en vanwege financiële belangen van hun meesters als Soros niet langer mogen bestaan!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een oud bericht uit het ‘nepnieuws’ front?

 1. Tistochwat zegt:

  NOOIT zal ik een mohammedaan gaan knuffelen!

  Liked by 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  Was men niet van plan aan het water …FLUOR. toe te voegen.. …..(‘ vroeger werden horloges met
  Lichtafgevende cijfers, ‘waargenomen’, fluoriserend dus, …….RADIOACTIVITEIT?!
  Op consultatiebureau werden FLuor-houdende. tabletten.voor peuters etc. geadviseerd,……bij weigering dat men dit absoluut NIET deed, met het antwoord Fluor-is groen licht gevend, dus radioactief, werd men stom-verbaasd bekeken. ( als een unicum).

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Die lichtgevende cijfers zijn fluoriserend, maar geen fluor.
   Ik heb het even opgezocht omdat ik de naam niet meer wist, maar wel dat het geen fluor is.

   Super-Luminova is ouder dan je denkt
   Luminova is de vervanger van tritium om de horloges op te laten lichten binnen de Zwitserse horloge-industrie sinds 1998. Het werd al snel opgevolgd door de verbeterde Super-Luminova twee jaar later. Super-Luminova, of eigenlijk Super-Luminova C3, is een verbeterde Luminova met verhoogde helderheid.
   https://www.montredo.com/nl/magazijn/superluminova-het-materiaal-dat-jouw-horloge-laat-schijnen/

   Like

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot (30 mei 2019 om 07:23)
    @ fleckie (29 mei 2019 om 21:46)

    Dames en Heren,

    Super-Luminova (in allerlei varianten) wordt tegenwoordig veelal gebruikt om horlogecijfers te lichtgevend te maken. Er wordt beweerd, dat deze producten ongevaarlijk zouden zijn. Maar de meningen hierover zijn zeer zeker niet eenduidig.

    Nadat madamme Curie in 1998 radium had ontdekt, werd het spul al vrij snel voor allerlei zaken toegepast. Vanwege de typisch groen-oplichtende eigenschap (radioactiviteit) werd radiumverf veelvuldig toegepast in de horloge-industrie. Alle gevaren werden weggewimpeld. Wetenschappelijke rapporten werden vervalst. Ik heb nog een oud horloge van mijn grootvader (overleden 1941). De cijfers geven nog steeds groen licht, al ligt het horloge al die jaren in een donker doosje in een donkere kast. Madamme Curie is overigens aan de “ongevaarlijke” gevolgen van haar eigen uitvinding overleden (leukemie).

    Ik herinner me, dat in de 60-er jaren toevoeging van fluor aan het drinkwater een grote hype werd. Het zou goed zijn voor het gebit, zo werd beweerd. Een en ander werd met veel quasi-wetenschap en hysterie onderbouwd. Alle bezwaren werden aanvankelijk weggewimpeld. Fluor was een afvalproduct van de chemische industrie. En er liepen snelle yuppers rond, die dollartekens in hun ogen hadden en dachten er snel rijk aan te kunnen worden. Hoewel het inmiddels steeds duidelijker wordt, dat ook fluor niet geheel ongevaarlijk is, wordt het wereldwijd nog steeds grootschalig toegepast in allerlei gebitsverzorgende middelen (tandpasta, mondwater e.d.). Het is zeer bedenkelijk, dat op veel plaatsen in de wereld fluor nog steeds aan het drinkwater wordt toegevoegd. In hoeverre dat in Nederland nog gebeurt, is niet helemaal duidelijk. Men draait sluw en slinks om de hete brei heen.

    In mijn lagere schooltijd (50-er jaren) kregen wij veelvuldig films te zien van Philips Roxane en Philips Duphar. Daarin werd propaganda gemaakt voor toepassing van chemische bestrijdingsmiddelen in de land- en tuinbouw. De “wetenschap” maakte het mogelijk prachtig ogend fruit te produceren. Wie zou dat niet willen hebben. Helaas een klein detail. de appels en peren smaakten naar niet meer. Thans kennen we de gevolgen. Door het uitsterven, jarenlang vergiftigen, van insecten heeft de land- en tuinbouw thans een groot probleem.

    Conclusie; wees voorzichtig met wetenschap. Het is niet alles goud, dat blinkt. En elke medaille heeft een keerzijde. Er wordt heel veel quasi wetenschap geproduceerd, die de term “wetenschap” niet waardig is. Als economische, politieke of andere belangen de overhand hebben, wordt er maar al te gemakkelijk een loopje genomen met de “onafhankelijke” wetenschap. Op veel propaganda wordt de sticker “wetenschap” geplakt.

    https://nl.newsner.com/choquerend/zeiden-was-overleden-aan-syfilis-toen-5-jaar-later-opgroeven-kwam-waarheid-water/

    https://www.wanttoknow.nl/boeken/de-strijd-tegen-de-fluoridering-van-drinkwater/

    https://historiek.net/marie-curie-pools-franse-natuurkundige/13502/

    https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/voeding-gezondheid/alarm-zit-er-nog-fluor-in-ons-drinkwater

    https://www.trouw.nl/groen/zonder-insecten-overleven-we-niet-en-binnen-tien-twintig-jaar-is-het-crisis~a76a1789/

    Like

 3. fleckie zegt:

  Bovenstaand bericht verbaast me echt niet,, … DE. EU-…in Brussel is volgens veel eerdere berichten, ontstaan uit een ex-nazi-bankdirecteur? En vervolgens , ; ( bij nadere beschouwing. uitgegroeid tot bijna dezelfde dwingelandij als in WO 2, das ‘dritte REICH’. maar nu als ( toekomstig ‘VIERDE RIJK’ betiteld kan worden ) door allerhande verordeningen,: dwingelanden, OOK. met schreeuwende grote bek, zich laten voorstaan op hun. zogenaamde rechten, T maar welke dan?)

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Dit knuffel hormoon is al getest op Juncker, want die loopt te pas en te onpas die andere IDIOOT maar op zijn kop te lebberen, Timmerfransje. Maar als dit zo zou zijn, dan is het beter om HELE MOSLIM LANDEN dit spul toe te dienen door de thee of zoiets. Dat zou de wereld een stuk vrediger maken. Maar nee, de vriendelijke Europese mens moet nog aardiger worden, hij moet eigenlijk de islamitische beul bedanken voor het feit dat alles hem is ontnomen, om daarna zijn hoofd af te laten hakken. Komt helemaal goed zo. Niks aan de hand.

  Liked by 2 people

 5. Perfide Albion zegt:

  Of je verkoopt XTC voor een 10-tje.. Gaan ze allemaal heel lief van knuffelen en groen slinks stemmen.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Dat spul wordt via chemtrails door o.a. NATO vliegtuigen over ons uit gesproeid. Daar wordt echt geen bekendmaking van gegeven via de media. Dan is er geen ontkomen meer aan.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Dit zogenaamde onderzoeksresultaat is al wat ouder, namelijk vanaf 2017. Met het hormoon oxytocine worden weeën getriggerd om het geboorteproces op gang te brengen. Als neveneffect maakt het de barende vrouw volgzaam. Ik vraag me af wat de wetenschappelijke prestatie van deze professor is, behalve het produceren van mensverachtende onzin.
  https://www.uni-bonn.de/neues/188-2017

  Liked by 1 persoon

 8. boorzalf zegt:

  Hebben ze bij d666 al flink lopen snuiven aan dit product, zie robotmens Robbie Jetten.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s