Duitsland: Identitaire Beweging roept op tot demonstratie in Halle

Screenshot_128

(Door: Monika Šimić – Vertaling: E.J. Bron)

Op 20 juli demonstreert de Identitaire Beweging in Halle an der Saale onder het motto “Europa verdedigen! – Het blijft ons thuis”. Op dit moment is er op de website van de Identitaire Beweging Duitsland een aankondiging voor een demonstratie in de stad Halle an der Saale in de deelstaat Sachsen-Anhalt te vinden. Deze dient op 20 juli 2019 om 12.00 uur bij het station in Halle onder het motto “Europa verdedigen! – Het blijft ons thuis” plaats te vinden.

Die Tagesstimme

“Etnoculturele drang tot zelfvernietiging”

“We komen op voor onze toekomst. De met hun geboortestreek verbonden en identiteitsbewuste jeugd werd de afgelopen decennia door de regeringen geïgnoreerd, er werd smalend om haar geglimlacht en ze werd bestreden. De vertegenwoordigers van de oude 68´er-generatie hebben het zichzelf gemakkelijk gemaakt in hun intacte en bonte multiculti droomwereld en forceren iedere dag door illegale massa-immigratie en islamisering de afschaffing van de volkeren van Europa. Hun etnoculturele drang tot zelfvernietiging heeft directe gevolgen voor ons als Duitse en Europese jeugd”, staat er in de tekst over de manifestatie.

Tegencultuur in Halle

En deze spelers zouden nog steeds “de metapolitieke zenuwcentra in de scholen, universiteiten en theaters” bezetten en denken dat “hun links-liberale ideologie de toekomst zou zijn”. Daar zou de patriottische jeugd zich echter tegen verzetten. Zij zou de jeugd zijn die nog “kritisch denkt en zich niet onderwerpt aan een totalitaire politieke correctheid”.

De demonstratie zal plaatsvinden in Halle, dus in de stad waar “de tegenstelling tussen een met de streek verbonden jeugd en de ideeënloze en verouderde ideologie van de linksen” polariseert. In de stad in de deelstaat Sachsen-Anhalt creëert men bovendien “echte tegencultuur en Identitaire alternatieven tot de mainstream”. Dat zou men willen bewijzen. Na de demonstratie dient er voor het patriottische huisproject “Flamberg” een “binnenplaats- en tuinfeest” plaats te vinden, waar men “elkaar kan ontmoeten, kan netwerken en elkaar wederzijds kan inspireren.”

Bron:
www.tagesstimme.com
Door: Monika Šimić

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Identitaire Beweging, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duitsland: Identitaire Beweging roept op tot demonstratie in Halle

 1. Klaas zegt:

  Like

  • Herk zegt:

   Islamofobie is een toverwoord voor islam kritiek. Voor mij is het een helden woord. Het enigste wat hun niet zint is niet Islamofobie, maar dat hun moorddadige agenda in gevaar komt.

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ben blij dat er nog mensen zijn die voor de Europese bevolking zijn en daar hun nek voor uitsteken.
  De islamisering van Europa dient onmiddellijk gestopt en teruggedraaid te worden.

  Geliked door 2 people

 3. Ronald B zegt:

  Vinden jullie ook dat ALLE Marokkanen, Turken, Irakezen, Nigerianen, Eritreërs, Somaliërs etc.etc, etc. uit Nederland en Europa MOETEN vertrekken naar hun landen van herkomst???

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  En dat te bedenken dat 20 juli dan precies de dag is waarop Claus von Stauffenberg, op 20 juli 1944, de mislukte aanslag uitvoerde op Adolf Hitler! In Halle werd trouwens ook ironisch genoeg op 7 maart 1904 Reinhard Heydrich geboren, het latere beruchte hoofd van de Gestapo en die SD, die verantwoordelijk was voor het organiseren van de Holocaust! De terechte haat jegens de EU, de islam en de linkse politici hebben ze daar gewoon over zichzelf afgeroepen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s