“Anoniem inschrijvingsbewijs” ziektekostenverzekering is uitnodiging tot illegale immigratie en sociaal misbruik!

Screenshot_25

Berlijn plant volledige verzorging voor illegalen: “Anoniem inschrijvingsbewijs” voor migranten leidt tot sociaal misbruik!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De Berlijnse Senator Gezondheidszaken, Dilek Kalayci (SPD), wil “anonieme inschrijvingsbewijzen” uitdelen aan mensen zonder verblijfsstatus, opdat die op kosten van de Senaat volledige geneeskundige verzorging kunnen krijgen zonder hun identiteit bekend te hoeven maken.

Dit absurde plan is een uitnodiging tot illegale immigratie en een vrijbrief voor ongegeneerd sociaal misbruik. Wie nu naar Duitsland wil komen om van sociale uitkeringen te profiteren en bijvoorbeeld zijn gebit wil laten renoveren op kosten van de Duitse burgers, die zal zich waarschijnlijk aangemoedigd voelen door maatregelen zoals het “anonieme inschrijvingsbewijs”.

De gewetenloosheid waarmee rood-rood-Groen het geld van de belastingbetaler verspilt, is adembenemend. In plaats van het recht te handhaven en te zorgen voor het welzijn van alle burgers, richt de Senaat van Berlijn zijn energie op het voorkomen van uitzettingen van afgewezen asielzoekers en vertroetelt ondergedoken illegale immigranten met zorgeloos-pakketten rondom de klok.

Mocht de SPD nog altijd niet begrepen hebben waarom  haar voormalige kiezers er in scharen vandoor gaan: Acties zoals deze aankondiging van de Senator Gezondheid van Berlijn zijn een wezenlijk deel van de verklaring.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Krankzinnigheid, Links fascisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Anoniem inschrijvingsbewijs” ziektekostenverzekering is uitnodiging tot illegale immigratie en sociaal misbruik!

 1. flo zegt:

  Senator Dilec… één of andere Turk lijkt mij. Dus deze gore mislim (zonder twijfel) gaat crazy moffenland een handje helpen de zorg,en uiteindelijk alles,bewust naar de kloten helpen, want dat is de kwade opzet van de regerende elite, alles voor de islamisering……..

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Het land gaat naar de kloten !!
  ( of is dit al )

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Ik vraag me serieus af hoe de hersens van die lui eigenlijk werken en of ze eigenlijk nog wel werken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Goed nieuws voor onze stad van vrede & recht ?
  Waarde burgemeester,
  De fles champagne kan worden ontkurkt !!
  Cornelius Haga Lyceum mag niet uitbreiden naar andere steden !!!!
  De omstreden Amsterdamse middelbare school het Cornelius Haga Lyceum zal voorlopig geen nieuwe vestigingen openen. Volgens de Raad van State heeft minister Arie Slob (Onderwijs, ChristenUnie) vorig jaar terecht de door Haga-directeur Soner Atasoy aangevraagde financiering voor nieuwe islamitische middelbare scholen in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Deventer en een tweede school in Amsterdam afgewezen.

  Hier zijn we dus mooi van verlost !
  Als dat geen goed nieuws is dan weet ik het niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 5. jungleelephant zegt:

  De bedoeling is dat ze alles,maar dan ook alles krijgen,zonder er ook maar iets voor hoeven te doen;zelfs hun identiteit hoeven ze niet prijs te geven!Dan hebben ze het toch heel wat beter voor elkaar dan wij,die ons blauw betalen en nog geen spat verder komen!Ik ben over hooguit 4 jaar weg;ze bekijken het hier maar!

  Like

 6. G.F. zegt:

  Als je denkt dat de Duitsers een beetje tot de jaren van verstand zijn gekomen, dan bewijst deze man dat er nog steeds knettergekke figuren tussen lopen. WERKELIJK KNETTERGEK!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s