VIDEO Martin Bosma (PVV): “Het is de sylvana-simonisering van onze geschiedenis”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Martin Bosma (PVV): “Het is de sylvana-simonisering van onze geschiedenis”

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Lise zegt:

  De sylvana simons aanhangers hebben met onze “schandelijke” geschiedenis anders geen enkel probleem zolang ze kunnen teren op onze sociale ruif…

  Geliked door 2 people

 3. Jasses, zie net het smoelwerk van Koolmees.. Ook al zo’n KNEUS / stone cold loser!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Wat zit deze vrouw met dat witte shirt aan rare bekken te trekken. Ik vraag me af waarom de heer Bosma haar niet de vraag stelt waarom ze zulke rare bekken trekt en zo raar met haar ogen zit te rollen, zodat hij haar op deze manier niet als een serieuze gesprekspartner kan zien. Hij zit niet voor haar, maar zijdelings voel en zie je altijd dit soort gedrag. Ik neem aan hij ook

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Hierachter zit ook de blankenhaatster Meulenbelt, die is immers lid van bij1
  Hier haar haatverhaal over De Ruyter
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2015/01/24/een-typisch-nederlandse-schurk/

  Like

 6. Jan zegt:

  De onderkaak van die SP-trut valt bijna op de tafel als zij het woord ‘allochtonen’ hoort (1:16) Is zij allergisch voor want even later reageert zij weer met een ‘moet dat nou, dat ‘allochtoon’, het zijn Nederlanders (zijn zij niet)

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Bosma is een topper !!

  Geliked door 2 people

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Door zeer velen onderschat deze man, hij kan op een rustige manier dingen over het voetlicht brengen en tegelijkertijd vlijmscherp zijn als hij wordt aangevallen en daarnaast, en die combinatie is zeldzaam, hij is zeer geestig.
  Kijk maar hoe hij in het filmpje heel rustig zegt; “de vraag is hoelang nog”.
  Zelfs die bitch moest even glimlachen en reken maar dat dat zeer doet als je gezicht jarenlang gewend is aan een zure uitdrukking.

  Like

 9. Jan zegt:

  Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven (D66) heeft de Amerikaans-Nederlandse historicus James Kennedy gevraagd de Canon van Nederland te herijken. Doel is om ook ‘de schaduwkanten van de Nederlandse geschiedenis’ te belichten. Een van die ‘schaduwkanten’ behelst oorlogsmisdaden in Nederlands-Indië’. Daarmee lijkt uitsluitend op Nederlandse misdaden te worden gedoeld.

  Tijdens deze periode is een ongeteld aantal blanke en ‘gekleurde’ Nederlanders, Chinezen, Ambonezen en pro Nederlandse Indonesiërs; burgers allemaal, met kapmessen en bamboesperen gedood. De schattingen van het aantal Nederlandse slachtoffers variëren van enkele duizenden tot tienduizenden.
  ….
  ‘Dat Indonesische ‘vrijheidsstrijders’ zelf op grote schaal ongewapende burgers – vrouwen, bejaarden en kinderen – in koelen bloede hebben afgemaakt, past niet in het zwart-wit denken over die tijd’
  ….
  https://tpo.nl/2019/06/05/hans-moll-geen-canon-zonder-nederlands-indisch-leed/

  Like

 10. Jan zegt:

  Canada. Genocide die geen genocide was, maar indianen die indianen vermoordden

  RCMP data on murdered Aboriginal women shows “slow motion crime wave,” not genocide

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Martin Bosma staat met beide benen op de grond en praat in het heden. Die Beckerman misbruikt de geschiedenis om dat op heden te reflecteren. Met andere woorden ze wil zich in de buitenlandse cultuur en die mensheid geliefd maken, over de ruggen van Nederlanders.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  De vaderlandse geschiedenis herschrijven, middeleeuws nepnieuws creëren vanuit een hedendaags perspectief, het verleden gegoten in een vooruitstrevend traditionele politieke voorkeur, het heeft er alle schijn van dat we binnenkort wel zullen zien waar het (VoC)schip zal gaan stranden…. laten wij ‘de riemen alvast binnen boord leggen’, en gaan wij alsnog onze middeleeuwse ‘schepen achter ons verbranden’…….De politiek wil ‘schoon schip maken’ en poogt ons af te schepen met de uitdrukking ‘wie met de duivel gescheept is, moet met hem over’, in plaats van de beter bezeilde koers van ‘gedane zaken nemen geen keer’ of het ‘veel water vuil maken om iets’……
  Wie leeft in het verleden, ontkent de toekomst, de koers die we hebben uitgezet vanuit het verleden om te komen tot waar we nu zijn, is in onze bestaan gegrift, en hoewel het verleden een belangrijk deel van ons leven is, wordt ons vermogen om veranderingen aan te brengen geregeld in het heden en in de toekomst. We zijn niet de som van ons verleden, we moeten ons echter concentreren op het leven in het heden, wat we in het verleden hebben gedaan, definieerde wie we op dat moment waren, maar je bent niet meer die persoon, je bent degene die vandaag leeft.
  Om nu niet uit mijn vaarwater te geraken, zal de geschiedenis heus wel vergaan zoals de Forten in Batavia en de Koloniën in de Carieb, moeten wij het over een andere boeg gaan gooien, de zeilen blank spelen, en ons niet weer laten dwarsbomen door alles maar tot de volle waarde met schuld te laten bezwaren.
  Door een open deur, een open mond, zeilt er menig aan de grond, raakt men aan lagerwal en
  daar zal averij vallen, zal men stranden en loopt men op de klippen…. de politiek poogt zich vast te houden aan het schip en aan de wal, als men zelfs toestaat en aanstoot neemt aan onze nationale driekleur en oranje wimpel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s