BRIEFJE VAN JAN – Aan de Eindhovense burgemeester

Screenshot_24

(Door: Jan Dijkgraaf)

U schept een zorgwekkend precedent, nu boze moslims kennelijk de Grondwet omver kunnen duwen

Meneer Jorritsma (foto),

Vier dagen geleden vroeg ik u: wat wordt het, buigen of barsten? Bedreigmoslims van de religieuze organisatie Oemmah Nederland hadden u een dienstopdracht gegeven. U moest ook een nieuwe demonstratie van Pegida in uw stad verbieden. Want anders… Letterlijk schreven die bedreigmoslims:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de Eindhovense burgemeester

 1. Rensk. zegt:

  Zorgwekkend idd. Zelf vind ik het nogal zinloos wat Pegida doet (met die varkenslappen en dergelijke) en ze zouden een andere manier kunnen vinden om hun punt te maken. Het legt wel bloot dat er iets goeds scheef zit. Jammer dat Pegida niet goed nadenkt over een andere hele slimme plek, waarbij men nooit kan zeggen dat ze aan het provoceren zijn.

  Hoorde Dijkhoff zeggen: dat mensen die demonstreren na moeten nadenken hoe ze een punt kunnen maken op een manier, die veilig is. Oei en met dat laatste begeeft meneer zich op glad ijs.
  Hij laat de veiligheid over aan de burger zelf. Dat is precies de hele gedachtengang van de ambtenaren daar in Den Haag en dat uit zich in bezuinigingen en het ontbreken van het bieden van veiligheid, waarvoor de burgers hun belasting betalen. Zo is kennelijk de denkwijze ook van de heer Dijkhoff: burgers, zoek het lekker zelf uit. Wij hebben u niets te bieden.
  Er is bezuinigd op politie/onderwijs/leger en zorg, maar op ambtenaren is er helemaal niets bezuinigd. Sterker er komen er steeds meer. Getuige mevr van Engelshoven, die minister is en zich bezig houdt met totaal zinloze dingen, die volgens mevr veranderd moeten worden. Plus dat ze zich enkel bezig houdt hoe ze meer geld kan binnen harken. Waardeloze plek neemt ze in.Niet netjes ik weet het, maar ze komt op mij over als een vreselijk dom mens.

  Geliked door 1 persoon

 2. D.G.M.Holland zegt:

  De burgemeester van Eindhoven heeft Rutte’s TERE VAASJE GEBROKEN…

  De ONDEMOCRATISCH benoemde burgemeester van Eindhoven, “Mijnheer” Jorritsma, heeft onze vrijheid van meningsuiting en daarmee ook onze democratie verkwanseld…

  Rutte had nog zo gewaarschuwd, wat voor teer vaasje dat was en laat nou een burgemeester van de VVD het kapot breken…Niet per ongeluk, maar opzettelijk…

  Deze burgemeester mag NOOIT MEER de democratie verdedigen, want dan lijkt het nog meer op volksverlakkerij….
  Deze lafaard moet eens een voorbeeld nemen aan voorman Edwin Wagensveld van Pegida.
  Hij zou burgemeester van Eindhoven moeten zijn.
  Die verdedigt onze democratie en geeft niet op, als een stelletje moslimtuig onze vrijheid van meningsuiting door geweld wil verhinderen…

  Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Onnozelaars op een belangrijke functie zetten ,dan krijg je zoiets ,een schande voor het land ,

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ongetwijfeld gaan er straks stemmen op die de kosten van de politie inzet afzetten tegen het kleine aantal demonstranten.
  Daarbij is het goed je te realiseren dat die inzet niet is om Pegida te beletten wandaden te plegen maar als beveiliging tegen agressieve booslims.
  De demonstraties van Pegida zijn altijd geweldloos, het geweld kwam alle keren van het ongewassen tuig van Antifa en nu dus van de booslims.
  Dus wie veroorzaakt nu die hoge kosten ?

  Geliked door 1 persoon

 5. Cleo zegt:

  Wat een ongewervelde kwezels zitten er momenteel aan het roer in Nederland!
  Met de iftar-maaltijd nog in zijn mondhoeken denkt zo’n sujet dat hij de ‘domme Hollanders’ wel zomaar in de hoek kan zetten. De gewetenloze NSB’ers anno 2019

  Geliked door 2 people

 6. Weer zo’n smerige NSB’er, POSh! Ik was niet zo’n liefhebber van die, voor mij nogal kinderachtige acties van Pegida, maar nu krijg ik er toch meer sympathie voor! Zo’n kutburgemeestertje wakkert dat alleen maar an, Landverrader!! Op het eind nog even heerlijk gelachen, Sandalenlikker!! Voor mij ‘het woord van het jaar’!!!

  Geliked door 1 persoon

  • annah zegt:

   sandalenlikker is niet het juiste woord, het is meer badslipperlikker …. die kan je beter snel uitdoen als je op het matje naar Mekka moet buigen …..

   Like

 7. Ronald B zegt:

  Deze toneelspelende bange gladjanus was ooit commissaris van de koningin in Friesland…..een eigenzakkenvuller….zit helemaal niets, maar dan ook niets in….en wat er niet in zit, komt er ook niet uit!!! Tijd voor verandering!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. jack black zegt:

  Als geboren en getogen Eindhovenaar, zie ik al tientallen jaren
  hoe Eindhoven naar de moslimknoppen gaat !
  Eruit met deze zandvreters !
  Gebeurt er niks, krijgen we een burgeroorlog ! GARANDEERD !

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Jack Black: “Gebeurt er niks, krijgen we een burgeroorlog!” Dat precies kan gebeuren als sandalenlikkers die in de kont kruipen van geitenneukers de dienst uitmaken. Mensen zijn bereid het gezag van de overheid te accepteren en te volgen zolang ze zeker zijn dat alle facetten van de Grondwet worden nageleefd. Zwakke stinkers zoals Burgemeester Jorritsma hebben potentie om chaos en anarchie te brengen in plaats van orde en gezag.

   Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Niet helemaal te vergelijken, MAAR hier trad de overheid wel op tegen de agressievelingen………………………
  * *
  Petit-Couronne, Dept.76, Fr:
  Er volgt een onderzoek naar de agressie die een Journalist van de Franse TV, [TV-France 3 ], ondervond dichtbij een moskee.
  / / /
  Een van onze medewerkers werd aan ’t begin van de middag van afgelopen Maandag agressief benaderd terwijl hij foto’s maakte voor de Moskeet van Petit-Couronne, vlakbij Rouen Normandie.
  Een man werd Woesdag 5 Juni ondervraagt voor diefstal met geweld, samen met derden en onder Gerechterlijk toezicht geplaatst.
  Het geweld speelde zich af voor de moskee van Petit_Couronne terwijl hij foto’s aan ’t maken was ter illustratie van ’t Process te Boulogne-sur-Mer tegen een Imam en een andere “gelovige” van deze moskee.
  Een twintigtal “gelövigen” wilden hem tegenhouden in zijn werk terwijl hij op de openbare weg zijn werk deed.
  Het gevolg was een twist dat uitliep op geweld waarbij zijn camera werd vernield.
  Vervolgens werd hij tegen zijn zin vastgehouden in de moskee voordat de Politie tussenbeide kon komen.
  Onze collega is licht gewond en kan 5 dagen niet zijn werk doen, wij wensen hem ’t beste en beterschap.
  Een van de agresseurs werd dezelfde dag gearresteerd en in verzekerde bewaring gesteld.
  Het betreft de voorzitter van de vereniging van het bestuur van de moskee.
  Hij moest Woesndag voorkomen en hem wordt ten laste gelegd diefstal met geweld.
  Deze agressie vond plaats in een context van wantrouwen wegens Journalisten, van wie er sommigen ideaal zwart schaap en zondebok zijn geworden bij de uitvoering van hun werk.
  De directie van France3, Normandië en alle medewerkers veroordelen krachtig deze onaanvaardbare geweldadigheden.
  BRON:
  https://france3-regions.francetvinfo.fr/normandie/seine-maritime/rouen/agression-journaliste-france-3-normandie-pres-rouen-1679970.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s