Migratie: Overvallen op kinderen en jongeren nemen drastisch toe!

Screenshot_64

Migratie: Overvallen op kinderen en jongeren nemen drastisch toe! Minstens 12 slachtoffers in 4 dagen!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland, een land waarin we goed en graag leven, waarin onze kinderen en jongeren in veiligheid kunnen opgroeien? Ooit was dat zo. In de afgelopen dagen kwam het opnieuw tot brute overvallen op onze jongsten!

In Duisburg-Marxloh werd een 14-jarig meisje op het schoolplein seksueel geïntimideerd. De daders – jongeren, die geen Duits spraken – hielden haar vast en betastten haar, voordat ze door het geschreeuw van de leerling op de vlucht sloegen. De recherche onderzoekt de zaak. Ook twee 11-jarige kinderen in Oberhausen-Klosterhardt zijn een ervaring rijker. Ze werden door twee donkergekleurde mannen overvallen, die hen in elkaar sloegen en beroofden.

In Augsburg werd een 19-jarige het slachtoffer van meerdere jonge mannen, die haar lastig vielen en uiteindelijk beroofden. Nog erger verging het een eveneens 19-jarige in Kassel in de deelstaat Hessen. Zij liep twee mannen met een “Noord-Afrikaans uiterlijk” tegen het lijf, die haar betastten en uiteindelijk het ziekenhuis in sloegen. In Greifswald stak een Iraniër meerdere malen op een 16-jarige in. Het slachtoffer raakte door minstens vier messteken in de borststreek zwaargewond.

Ook moeders en hun kinderen zijn niet meer veilig. Twee vrouwen met hun kinderen waren in Karlsruhe onderweg in het bos. Daar werden ze beloerd door een man uit Guinea, die de moeders betastte. Die vluchtten met hun drie kinderen in hun auto. Daarop kleedde de man zich naast de auto uit en voerde seksuele handelingen op zichzelf uit. Tegen de 19-jarige wordt nu wegens seksueel misbruik van kinderen, exhibitionistische handelingen en seksuele intimidatie een onderzoek ingesteld. Ook in Wittenberg is men niet meer veilig. Een 36-jarige Soedanees volgde urenlang vrouwen en meisjes in de buurt van het station. Daarbij toonde hij de hele tijd openlijk zijn geslachtsdeel.

Terwijl je deels inmiddels al heel goed moet speuren om überhaupt de identiteit van de daders vast te stellen, kijkt de politiek gewoon weg en laat vrouwen en kinderen in de steek. De gevolgen van de ongecontroleerde massa-immigratie spelen blijkbaar geen rol. Ik eis: Wie zich in ons land niet weet te gedragen, opvalt door geweld en seksueel misbruik, moet vertrekken. De burgers van Duitsland zijn geen loslopend wild!

https://www.waz.de/…/zwei-kinder-in-oberhausen-klosterhardt…

https://www.ostsee-zeitung.de/…/Mann-sticht-auf-Greifswalde…

https://www.tag24.de/…/kassel-wesertor-attacke-angriff-wese…

https://www.mz-web.de/…/festnahme-in-wittenberg-geschlecht-…

https://www.tag24.de/…/philippsburg-rheinsheim-sex-attacke-…

https://www.augsburger-allgemeine.de/…/Kripo-untersucht-Ueb…

https://www.waz.de/…/14-jaehriges-maedchen-in-duisburg-marx…

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Migratie: Overvallen op kinderen en jongeren nemen drastisch toe!

 1. truus zegt:

  De goede oude tijd is verleden tijd , kapot gemaakt door LINKS

  Like

  • koosv8 zegt:

   Doordat de meeste mensen op die zg.correcte partijen stemmen , en tegelijkertijd zich laten aanleunen dat rechts niet zou deugen. En zo etteren we met zijn alle, zowel links als rechts, naar een ISLAMITISCH EUROPA. Denk maar niet dat het verandert, want een blinde kan men niet leren kijken.

   Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Bernhard Goetz wist wel raad met dit soort gasten. https://en.wikipedia.org/wiki/1984_New_York_City_Subway_shooting

  Like

 3. rottenpikwick zegt:

  Het spijt me. Ik plaats geen links van die site!

  Webmaster

  Like

 4. fleckie zegt:

  Men kan die ‘potloodventers ’ ook de ‘woonbuurten’ van de promotors van’ meer ‘ invoer van getinten, wijzen, opdat ze daar hun ‘rijkdom’ kunnen laten zien. Waarom trouwens,worden Merkel, en kornuiten , nooit geconfronteerd met die ‘kansenparels’?’.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  En het Merkelzwijn zag dat het goed was!
  Sorry dierlijke zwijnen, wilde jullie niet beledigen.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Jonge! Jonge! Jonge!, Is dat de vijand van wie WIJ ALLEMAAL 75 jaar geleden zo bang waren? Die zich veroorloofde, zo maar, miljoenen mensen te vermoorden? Mensen in kerken levend te verbranden? (Oradour sur Glane, Frankrijk) en executie van trampassagiers (zoals in december 1944) in de Laan van N.O.Indië Den Haag? Of een heel Tsjechisch dorp (Lidice). Hadden wij geweten hoe zwak en week de Duitsers zijn, zouden heel veel mensen de mogelijkheid hebben om te leven. Maar als ze toen zo sterk waren en nu zo zwak, wat is er met ze gebeurd? Waar, en vooral wanneer, hebben ze HUN KLOTEN VERLOREN? Ze zijn nog banger dan een doorsnee Paashaas. Ze zijn zo laf dat ze zelfs hun eigen kinderen laten verkrachten of doodslaan door de genetische afvalberg uit moslimlanden en Afrika die hun leiders het land binnenhalen. Gek genoeg het zijn mensen die ze, normaliter, zagen als Untermensch: wat ze werkelijk zijn!.

  Wat de Moffen doen is hun zaak. Laat ze maar graag de Ramadan vieren en de Turken hun formuliertjes verspreiden waar ze iedereen als racist kunnen uitmaken.
  Hier moeten wij niet bang zijn voor titels als : RACIST, FASCIST, ALT RIGHT, XENOFOOB enz. Wij moeten racistisch en xenofobisch zijn tegenover mensen die van plan zijn Nederland en België van binnenin te veroveren. Wij hebben in IS gebieden gezien wat islam betekent en HOE GEVAARLIJK MOSLIMS ZIJN. Ze zijn bereid in de naam van de islam hele volkeren van de aardebodem te vegen. Hier wordt niet uitsluitend gerefereerd aan de Armeense genocide van april 1915, maar zeker ook aan de NU GAANDE genocide op christenen in alle islamitische landen.
  IN DE NAAM VAN ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN moeten wij de angst voor RACISME en XENOFOBIE achterwege laten, en strijden voor land, huis en hard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s