DUIDELIJK (34) . . .

Geplaatst door”:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, Communisme, Groenen, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Linkse Kerk, Marxisme, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op DUIDELIJK (34) . . .

 1. De Lange zegt:

  Dan is gemiddeld over alle partijen toch 61,4% van de mensen het met deze stelling eens.
  Maar helaas gebeurd daar dus niets mee.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat klopt inderdaad @ De Lange.
   Maar dat ligt aan het feit dat deze “democraten” communisten en socialisten oververtegenwoordigd zijn in allerlei pressiegroepen, bestuurslagen, actiegroepen, en gesubsidieerde verenigingen die continu bezig zijn om de publieke opinie te beinvloeden, en daarbij ook de volle steun krijgen van Soros met zijn open society foundation en aanverwante troep zoals de msm die ook nergens anders mee bezig zijn als beinvloeding.
   De half wakkere burger mag ook niet al te veel zelf na gaan denken want dan zouden deze partijen eenvoudig weggevaagd worden en in de marge belanden, wat weer tot gevolg heeft dat de zakkenvullers aan de top ander werk moeten gaan zoeken en dus worden daar de nodige spindocters ingezet om het volk dom te houden.
   De gemiddelde burger wil zich niet laten informeren, want dan zou het wel eens kunnen zijn dat dezelfde gemiddelde burger van zijn roze wolk af sodemietert.

   Geliked door 5 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Op die berekening valt nog wel wat af te dingen want je zou natuurlijk het aantal stemmers op die partijen mee moeten nemen in de berekening en dat kan aan de hand van dit grafiekje niet.
   Daarbij is het gevaarlijk teveel waarde te hechten aan dit soort ‘statistiekjes’, er wordt slechts een zeer klein deel der kiezers iets gevraagd en dus spelen allerhande factoren mee.
   Het werp wel de vraag op waarom de politiek hier niks mee doet, zo’n uitslag zou je alarmerend mogen noemen en dus reden voor een grootschaliger onderzoek want deze uitslag laat zich niet herkennen in het ‘beleid’ (voor zover er van beleid kan worden gesproken in onze bananenrepubliek)

   Like

 2. Het linkse getijsem zorgt er met hun ondergrondse geweldplegers wel voor dat zij aan de macht blijven. Het is hier ongeveer te vergelijken met de toestand in duitsland, 10 jaar voor wo2. Intimidatie en geweld door een kleine groep zorgde voor de gewenste omwenteling. Gaat in nl ook zo. Het cordon sanitair rondom PVV en FVD en de door links geplande moord op Pim Fortuyn zijn daar voorbeelden van.

  Geliked door 5 people

 3. Jean zegt:

  Die uitslag wil zeggen dat die linkse groen omkaderde vuiligheid (d66, groenlinks en pvda)héééééél snel moet verdreven worden uit alle instellingen en graaipostjes idem dito die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam genaamd.
  Waar wachten we nog op? Moeten eerst nog meer vrouwen resp.kinderen verkracht worden?

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Wie wil weten hoe het woord hypocriet er uit ziet in the real word kijkt naar die Klavert en heeft genoeg gezien.
   Wat een vies leugenachtig ventje.

   Like

 4. Lucky zegt:

  Iets anders,
  De linkse losers….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/extreemlinkse-demonstranten-blijken-vaak-jonge-manen-wonend-bij-ouders-zonder-werk-en-inkomen/

  Cijfers! Gearresteerde demonstranten vaker linkse, jonge mannen, wonend bij ouders zonder inkomen

  In Duitsland wilde men uitzoeken wat demonstranten uit Berlijn precies doen. Na wat speurwerk kwam de Bundesamt für Verfassungsschutz met gegevens: demonstranten die problemen veroorzaken op straat zijn vaker man, wonen nog bij hun ouders en hebben in veel gevallen geen werk en inkomen.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Ik zie nergens de partij van Erdogan …..heu… DENK staan…..of liggen die Turken er eindelijk uit

  Like

 6. Marc zegt:

  Gezien het beleid van de VVD vind ik die uitslag van 70% wel zeer verwonderlijk. Kiest hun achterban dan toch voor die partij terwijl ze in grote meerderheid tegen dat beleid zijn?

  Like

  • Trucker zegt:

   @𝑴𝒂𝒓𝒄 𝒛𝒆𝒈𝒕:23 𝒋𝒖𝒏𝒊 2019 𝒐𝒎 11:23

   “…𝑮𝒆𝒛𝒊𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒃𝒆𝒍𝒆𝒊𝒅 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝑽𝑽𝑫 𝒗𝒊𝒏𝒅 𝒊𝒌 𝒅𝒊𝒆 𝒖𝒊𝒕𝒔𝒍𝒂𝒈 𝒗𝒂𝒏 70% 𝒘𝒆𝒍 𝒛𝒆𝒆𝒓 𝒗𝒆𝒓𝒘𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌. 𝑲𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒉𝒖𝒏 𝒂𝒄𝒉𝒕𝒆𝒓𝒃𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒏 𝒕𝒐𝒄𝒉 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒋 𝒕𝒆𝒓𝒘𝒊𝒋𝒍 𝒛𝒆 𝒊𝒏 𝒈𝒓𝒐𝒕𝒆 𝒎𝒆𝒆𝒓𝒅𝒆𝒓𝒉𝒆𝒊𝒅 𝒕𝒆𝒈𝒆𝒏 𝒅𝒂𝒕 𝒃𝒆𝒍𝒆𝒊𝒅 𝒛𝒊𝒋𝒏?…”

   Is toch niks verwonderlijk, in Vlaanderen is er bij ALLE partijen een meerderheid (van kiezers) die het cordon sanitaire van onze partij wil stoppen, de partijleiding van ELKE partij is pro cordon, toch wordt er gekozen voor die partijen, dus is je geschrijf pure retoriek.

   Like

 7. Peter Selie zegt:

  Dus ze hebben wetens en willens altijd op de verkeerde partijen gestemd en blindelings die clubs gevolgd. Het is aan deze lafaards te danken dat wij ten onder zullen gaan. Dan kunnen ze de toekomst schrijven zoals ze willen.. De Islam heeft de technische ontwikkelingen uitgevonden,, ze waren voorlopers in de lucht- en ruimtevaart. maar voor al waren ze goed in het moorden van andersdenkenden.

  Peter Selie

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Zie de uitslag voor de grootste landverraders !!

  Geliked door 3 people

 9. Thoth zegt:

  En kiezers gaan rustig door op de linkse partijen te stemmen. Trouwens, enige jaren geleden heeft de PVV een onderzoek gedaan naar het bevorderen van de niet-westerse allochtonen naar hun land. En, 65% was het daar mee eens.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Ik ‘mis’ de CU, maar ik heb wel een vermoeden waar die bij zou komen te staan (3).
  De islam hoort niet bij Nederland vinden de meesten, maar blijkbaar heeft het geen prioriteit. Men laat zich liever gek maken met al die andere thema’s in de maatschappij. Ondertussen….duizenden asielaanvragen per maand. Overal in de wereld zijn brandhaarden, iedereen is welkom in dit land van open grenzen en Rutte moet er vast om grijnzen. His master’svoice van Brussel voert alleen maar beleid uit en willoze SM-homoslaaf als ie is vindt hij dat heerlijk.

  Geliked door 1 persoon

 11. Trucker zegt:

  Ik peins dat in Vlaanderen zowat hetzelfde zou verschijnen indien er een rondvraag zou zijn.
  Behalve de rechtop lopende zaadcellen van links en tutti quanto hoeft niemand die verderfelijke islam(ieten) in hun middens.
  Het kiesresultaat was duidelijk behalve voor de politici want die gaan nu “luisteren wat de mensen willen”, het verenigde zooitje zit al sinds de 2de wereldoorlog aan zet en nog “weten ze het niet”.

  Geliked door 1 persoon

 12. Wolf zegt:

  Kunnen we eindelijk ook eens zien hoe vieslinks kutte zijn inslag en VVD is, was en blijft.

  Like

 13. Alle enquêtes ten spijt, heb ik het gevoel dat de regering met de ambtenaren, propagandacampagnes voeren om de publieke opinie te beïnvloeden. zoals hoe goed het gaat met de economie. tezelfdertijd wordt alles duurder, de btw wordt verhoogd en ga zo maar door. De cijfers die er echt toe doen, zoals wat kosten ons de asielzoekers en de werkloze buitenlanders die hier al jaren wonen en de hand ophouden, daar hoor ik niemand over. Dit zijn slechts voorbeelden. Mijn vertrouwen in alles wat de overheid en de ambtenaren publiek maken, vertrouw ik niet en ik geloof er weinig tot niets van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s