OM: ‘Malek F. is een terrorist’

Screenshot_226

DEN HAAG – In de rechtbank op Schiphol is vrijdag het proces tegen Malek F. verder gegaan. De 32-jarige Syriër stak op Bevrijdingsdag 2018 in Den Haag drie willekeurige mensen neer. Ze raakten levensgevaarlijk gewond. Gedragsonderzoek wijst uit dat F. geestesziek is. Justitie ziet hem als terrorist. Zo zou Malek hebben gezegd: ‘Ik ben niet ziek, maar ik doe wel alsof. Ik heb dit gedaan voor Allah.’ Justitie denkt dat Malek een plan had, en niet in een opwelling handelde.

Lees verder>>>
(h/t “Pietersen”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Moslims, Nederland, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op OM: ‘Malek F. is een terrorist’

  1. Aegolius cs zegt:

    Hebben we niet een staatsrechtspraak dat wil voorkomen dat burgers zelfstandig het recht handhaven: oog om oog, tand om tand?

    Justitie poogt actief deze man voor de rechter te brengen en die zitten met de handen in het haar. Islam, stemmen, weloverwogen actie enz….

    Plantsoentjes schoffelen zal er niet in zitten.

    Like

  2. QenQ6 zegt:

    Als Malek geestesziek is, en dat is door onderzoek bevestigd, waarom liep hij dan vrij rond? Als hij werkelijk ziek is, treft de gedragsonderzoekers/hulpverleners, dan niet grote blaam?

    Like

  3. Ik zeg hier niets meer over.
    Nederland is doodziek.

    Like

  4. Tineke zegt:

    Ik heb de zitting gevolgd via twitter.
    Deze man is de ene keer bang voor ”duivelaanbidders” en de andere keer krijgt hij opdrachten in de vorm van ”stemmen in zijn hoofd.
    Zo verdedigde zijn advocaat.

    Maar volgens de OVJ heeft ie in een geheim opgenomen telefoongesprek met zijn moeder gezegd,
    Ik wilde als martelaar sterven,ik deed het voor Allah!
    En tegen zijn zus vertelde hij ”Ik doe alsof ik ziek ben,maar ik ben het niet.

    Hoeveel bewijs wil je hebben……

    En die advocaten snap ik ook niet.
    Prima dat mensen recht hebben op verdediging,maar als de feiten bewezen waar zijn ,toch maar doordrammen om zo een levensgevaarlijke vent vrij te pleiten…..ik kan er met mijn verstand niet bij.

    Enfin,het zal wel weer op schoffelen uitdraaien…….

    Geliked door 1 persoon

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      De ellende is Tineke dat het maar zeer de vraag is of die afgeluisterde gesprekken overeind blijven of dat het onrechtmatig verkregen bewijs is, tel daar de psychologen en psychiaters bij op die weer met een voor de hand liggende conclusie komen van (tijdelijke) ontoerekeningsvatbaarheid.
      Dat die strafrechtadvocaten zichzelf nog aan durven kijken in de spiegel is op zich al bijzonder maar ja die proberen naam te maken en dan is kennelijk alles geoorloofd.
      Te vrezen valt dat het brok ellende straks na een jaar of tien à twaalf gewoon weer losgelaten wordt in onze samenleving.

      Geliked door 1 persoon

      • Tineke zegt:

        Dat is ook wat ik eigenlijk bedoelde Tijl.
        Zo een strafrechtadvocaat laat een levensgevaarlijk monster los in de maatschappij,als
        hij pleit voor vrijspraak.Dus willens en wetens !
        Hebben dat soort mensen(advocaat) dan helemaal geen geweten,wat toch bij de meeste mensen,een soort van ingebakken is?
        Ze zijn zelf,als je er goed over nadenkt,levensgevaarlijk.

        Like

  5. Kraftavilqa zegt:

    Advocaat Malek: ‘Mijn cliënt handelde vanuit een psychose'”. Natuurlijk en die psychose heet islam wordt ’t niet ’s tijd dat we deze gevaarlijke en besmettelijke geestesziekte gaan zien voor wat-ie is en de lijders aan deze ziekte uit once maatschappij gaan verwijderen?

    Like

  6. Alex Delarge zegt:

    Typisch gevalletje musᛋᛋliminteelt.

    Like

  7. kampersrene zegt:

    ‘Ik ben niet ziek, maar ik doe wel alsof. …..dat is uniek ….iedere zot is ervan overtuigd dat hij niet zot is …..er is een overvloed aan bewijzen ….Rutte….D66 Groen links….Merkel enz enz

    Like

Plaats een reactie