EU ruilt ene mislukte politicus in voor andere en stelt federalist Von Der Leyen aan

Screenshot_312

(Door: “Xander”)

Duitse minister Defensie,  groot voorstander van Verenigde Staten van Europa, mogelijk al naar voren geschoven tijdens laatste Bilderberg-bijeenkomst – ‘Ze krijgt deze post omdat ze onbeperkt stuur- en manipuleerbaar is’

Frans Timmermans, berucht vanwege zijn openlijke streven een einde te willen maken aan de nationale soevereiniteit en culturen van de EU lidstaten, is het ondanks zijn eigen zelfverzekerdheid toch niet geworden. De hoogste post van voorzitter van de Europese Commissie, officieus president van de EU, gaat zo goed als zeker naar de vrijwel onbekende Duitse minister Ursula von der Leyen (foto). In Duitsland zelf heerst vooral onbegrip over deze merkwaardige keus. Ja, ze spreekt goed haar talen en kent de stad Brussel goed (nou en?), maar verder wordt haar ministerschap van het departement Defensie vooral gekenmerkt door falen. Vermoedelijk is deze overduidelijke compromiskandidaat aangesteld omdat ze een overtuigde federalist en een groot voorstander van een Verenigde Staten van Europa is.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, EUSSR. Bookmark de permalink .

11 reacties op EU ruilt ene mislukte politicus in voor andere en stelt federalist Von Der Leyen aan

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Deutschland wird das Vierte Reich wieder gestalten !!!

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Dat het falikant fout gaat is voor mij allang duizend procent zeker. De vraag is wanneer dit kaartenhuis in gaat storten. Dit EU apparaat trekt enkel loosers aan. Normaal denkende mensen komen niet solliciteren, omdat ze weten dat ze toch niet samen kunnen werken met dom volk. Of er zelfs maar tussen in zitten is al een lijdensweg op zich.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Alweer een onbekende -zoals Macron – uit de hoge hoed getoverd.

  Bilder-Bea zal tevreden zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat het eerst te binnen schiet valt onder leedvermaak omdat Timmermans het niet geworden is, het zij hem van harte gegund.
  Zo’n arrogante kwal kunnen we missen als kiespijn, daarbij zou het behoorlijk absurd zijn geweest een socialist op een hoge positie te zetten terwijl overal in de EU de socialisten aan het verliezen zijn.
  Maar dan ga je kijken wie en wat er dan wél naar voren wordt geschoven, allereerst dus deze vrouw.
  Net als vele anderen ken ik haar niet nog haar verleden, het toevoegsel ‘von’ in haar achternaam doet vermoeden dat haar man van (verarmde?) adel is maar ach dat zegt niet veel, zorgelijker is denk ik dat er een francaise op financiën komt te zitten, we hebben aan Draghi gezien dat mensen op die post nationale belangen sterk mee laten wegen.
  Dat er nu een buikspreekpop van Macron op financiën komt is weinig geruststellend.
  Bijna grappig is dat er weer een Belgische premier gekozen is voor een hoge post, van Rompuy en Verhofstadt hadden toch voldoende waarschuwing moeten zijn dat Belgen niet bepaald uitblinken in competentie.
  En verder?
  Ach het blijft toch schimmig hoeveel macht die topposities binnen de EU nu werkelijk vertegenwoordigen.
  Wat heeft bijvoorbeeld Juncker gedurende de periode dat hij daar zat gedaan/misdaan ?
  Ja hij heeft de EU keer op keer belachelijk gemaakt, maar wees eerlijk, daar is ook niet echt veel voor nodig, maar wat heeft hij bereikt ? Ik zou het niet weten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Het zal misschien niet veel zijn ,maar dat de groenen en de SPD daar vol janken is het altijd beter dan Timmermans .

  Like

 6. Ruud zegt:

  Ofwel “een zooitje……..”

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Vrouw Ursulaar, ik weet het nu. Na Merkels bijna voltooide avonturen hetwelk ik als minister van kika’s en het leger, roept de EU mij op mijn fabuleuze inzet hen te verstrekken, waarvoor ik me gaarne beschikbar stel.
  Help!

  Like

 8. hannah zegt:

  verder heeft zij plagiaat gepleegd bij haar promotie tot dr. in de geneeskunde …. ze mocht haar doctorstitel houden !!!!!!!!!!!!! de keuze voor haar is al bekonkeld bij de Bilderbergconferentie ….

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/03/italian-leftist-sassoli-elected-leader-european-parliament/

  Italian Leftist Elected Leader of the European Parliament
  Italiaanse linkse gekozen leider van het Europees Parlement

  RUSSELS (AP) — David-Maria Sassoli, an Italian member of the Socialists & Democrats bloc, has been elected as the next president of the European parliament after two rounds of voting in the Strasbourg-based legislature.
  In the second round Sassoli received 345 votes, well over the absolute majority required from the 667 eligible votes.

  BRUSSEL (AP) – David-Maria Sassoli, een Italiaans lid van het socialisten- en democratenblok, is verkozen tot de volgende voorzitter van het Europees Parlement na twee stemrondes in de in Straatsburg gevestigde wetgevende macht.
  In de tweede ronde ontving Sassoli 345 stemmen, ruim boven de vereiste absolute meerderheid van de 667 in aanmerking komende stemmen.

  Like

 10. Wim zegt:

  Die Ursula is ook een groot voorstander van Internetcensuur, in Duitsland noemen ze haar dan ook Zensursula. Dus als deze site straks verdwenen is, weet je wie daar achter zit.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  De ene rotzak voor de andere rotzak. Ik wist wel dat er een addertje onder het gras zat. De aspiraties van deze dame; EEN verenigd Europa, EEN leider (Brussel), EEN volk, EEN gedachte. Het Duizendjarige rijk van Hitler dacht in precies dezelfde termen. De tweede wereldoorlog is allang voorbij, en alweer schiet het weer precies dezelfde richting in. Alweer word er gedacht dat het vierde rijk voor eeuwig is. Maar niets in de geschiedenis is eeuwig. Bovendien hebben ze ons met een moslim-probleem opgescheept. We zijn in een verkeerde tijd geboren, en toch zullen we er doorheen moeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s