FOTOSHOPPER . . . (satire!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTOSHOPPER . . . (satire!)

 1. Monalisa zegt:

  Een vies stuk eten meer zeg ik niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Goor misbaksel.

  Geliked door 1 persoon

 3. hannah zegt:

  wat is precies de bedoeling ???? is ze nu vóór of tegen ????

  Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  wat erg voor frans. Dat krijg je als je de kiezers de pest in jaagt, Eigen schuld, dikke bult, frans, dus niet jammeren, je lijkt wel iemand van de pvda, zijn allemaal van die azijnzijkerds.

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  De leus is mooi !
  Maar………..of deze “dame” deze leus zal uitdragen betwijfel ik !

  Geliked door 1 persoon

 6. t.troubadour zegt:

  Wat een stuk verdriet hoe ze ook met de beste keepsters omging.Laat precies zien wat voor gajes die anti-trumpers zijn

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Zeker weten!!!! de Amerikanen zouden wel gek zijn als ze hun land en hun leven door de “Democraten” naar de filistijnen zouden laten helpen, overal waar die “democraten” verschijnen stort na korte of langere tijd de boel in (zie Europa) daar hebben ze in Amerika nu ruime ervaring mee, Trump doet wat hij beloofd ook daar hebben ze nu ervaren, ongekend wat deze man al heeft bereikt voor Amerika en het Amerikaanse volk!!!. Was het Juncker die hoopvol zei “Trump blijft niet eeuwig President”, nee wellicht wel langer dan gehoopt voor die duistere EU club en moge, voordat hij na de volgende vier jaar afscheid neemt, die EU club al van de aardbodem weggevaagd zijn!!!!!(door wie dan ook)

  Geliked door 2 people

 8. ruud beijer zegt:

  Laat die pot de toiletten van zielige asielzoekers maar schoonmaken. Wat een lelijk wijf. Gratis ging ik daar nog niet overheen.

  Like

 9. Haha, o v e r h e e n…. Mag het aanduwen zijn??????? Sommige meiden snap ik wel hoor. Vandaag komt er ook weer ‘van alles en nog wat’ los nu miljardair Epstein aangeklaagd is. Veel van die kerels höökten en nöökten flink in de rondte. Trump had ‘m ook niet alleen voor het pissen!! Dat er meiden zijn die dit soort kerels haten en voor het gerecht slepen, snap ik best. Wel heb ik er moeite mee dat ze dit pas na 10 jaar of nog meer doen.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Ze zijn voor de vierde keer op rij wereld kampioen geworden, deed me gelijk denken aan die wielrenner lance armstrong.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Beslist een leuke vondst: Megan Rapinoe , de buitengewoon aanmatigend uitgevallen aanvoerder van het Amerikaanse vrouwenvoetbalteam, maakt er geen geheim van dat zij een linkse activiste is, die zeer tegen President Trump is en tegen elk vertoon van vaderlandsliefde.
  Na elk doelpunt dat zij scoorde nam ze deze uitdagende pose aan. Laten we hopen dat dit onvolwassen gedrag niet al te veel zal worden nagevolgd in de sport.
  Of deze fotomontage met de boodschap uit de herverkiezingscampagne van Trump voor het tweede ambtstermijn haar plezier zal doen is maar de vraag, maar deze dame vraagt erom dat zij even op haar nummer wordt gezet.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/amerikaanse-voetbalster-richt-zich-tot-trump-ik-kom-niet-naar-witte-huis-u-sluit-mij-uit~ab60db71/

  Amerikaanse voetbalster richt zich tot Trump: ’Ik kom niet naar Witte Huis, u sluit mij uit’

  Megan Rapinoe, aanvoerder van het Amerikaanse voetbalelftal, is niet van plan om naar het Witte Huis te gaan zolang president Trump ‘grote groepen Amerikanen blijft uitsluiten met zijn boodschap’. ,,U sluit mij uit, u sluit mensen uit die op mij lijken, u sluit mensen van kleur uit. U moet het voor iedereen beter doen”, vertelde de Amerikaanse vedette tegen CNN, met haar ogen gericht op de camera.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s