Nederlandse burgers betalen noodgedwongen via de NOS mee aan hun eigen indoctrinatie

Screenshot_427

(Door: Sebastiaan Heijster)

De NOS een linkse omroep? Dat is voor vele waarschijnlijk geen nieuws, maar voor de koppige mensen die nog steeds volhouden dat de NOS zo veel mogelijk haar best doet om ‘neutraal’ te zijn, is hier wellicht het verlossende woord. Hieronder een aantal voorbeelden van de linkse indoctrinatie door de NOS. 

Neem het artikel “Hoe algoritmes racistisch en seksistisch kunnen zijn”. in het bijbehorende filmpje zien we een islamitische vrouw die haar zorgen uit over seksisme. Ze vertelt:

“Stel je voor: Je zit achter je computer en je wil weten wat in het Turks ‘zij is dokter’ is. Dan krijg je ‘o bir doktor’ en als je het dan omdraait vanuit het Turks naar het Nederlands. Dan krijg je standaard: ‘hij is dokter’.”

Ernstig! Dit zou dus een vorm van ‘seksisme’ moeten zijn. Wellicht denkt u dat Google Translate verre van perfect is en dat er vaak vertalingen zijn die niet helemaal 100% zijn (iets wat iedereen meemaakt) maar vergis u niet, dit is de eerste stap naar ‘de onderdrukking van miljoenen vrouwen’ wereldwijd volgens de NOS. Voordat u het weet nemen ze alleen nog maar mannen aan bij de TU Eindhoven om maar een willekeurig voorbeeld te noemen.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, NOS, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nederlandse burgers betalen noodgedwongen via de NOS mee aan hun eigen indoctrinatie

 1. Hendrik M. zegt:

  Tja, een dokter is nu eenmaal mannelijk; probeer het eens met ‘dokteres’, ‘dokterin’ of ‘doctrice’…

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Ach, “van luister en kijkgeldpotje” na afschaffing tot fiscalisering te maken, werd het heel gemakkelijk het bestand van ledenomroepland te decimeren.

  Like

 3. Hoi zegt:

  Ze geven in dat filmpje aan dat kunstmatige intelligentie in auto’s allochtonen bij het zebrapad niet herkent en dan niet voor ze remt. Ik vraag me toch af of dat een bug betreft: ik stop ook niet, tenzij ik echt niet anders kan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s