VIDEO Paul Joseph Watson: Facebook heeft een fatwa over me uitgesproken

 

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Dhimmitude, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Paul Joseph Watson: Facebook heeft een fatwa over me uitgesproken

  1. Trucker zegt:

    feesboek… ik blijf daar ver van weg om meer als één reden, die Zuckerberg is een Judenrat, verrader van zijn volk en ik zal dat sujet dus geen cent gunnen.
    Ik begrijp niet goed waarom iedereen op dat feesboek of twitter en allerlei andere “social media” blijft, het zijn verdienmodellen die bovendien gigantisch veel informatie opslaan, al goed dat google dat doet heb ik die rat Zuckerberg niet extra nog eens over mijn schouder komt kijken.
    Trouwens de politieke agenda (zeker dat sujet Zuckerberg) is toch helder als pompwater of niet.
    Mensen die van Youtube, feesboek en andere sociale rommel gegooid worden kunnen perfect communiceren zonder die troep, ze leggen mailinglijsten aan en de klus is geklaard.

    Geliked door 3 people

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Trucker, ik vind het geen sterk argument om het Jood-zijn van Zuckerberg erbij te halen. Er zit zelfs een sterk antisemitisch luchtje aan.
      Mijn FB-account heb ik in augustus 2011 al gesloten. Toen had ik al door dat de zaak niet kosher was, om in die termen te blijven.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Like

      • Trucker zegt:

        Als jij denkt dat ik een antisemiet ben betekend dat dat jij mijn comments nooit leest.
        Verdere reactie naar jou heb ik niet dus peinst wat je wilt.

        Geliked door 1 persoon

    • heksenhiel zegt:

      Wilde met een vriend poolen en dat moest via FB. Later wilde ik er weer weg en dacht dat ik FB. App had verwijderd. Ja, niet dus kom er niet meer vanaf en heb dat ook van andere mensen gehoord. Is er iemand die weet hoe ik van FB. afkom. Ik bedoel totaal !!!!

      Like

    • paulzwueste zegt:

      Laat je niet kisten Trucker!
      Je hebt helemaal gelijk!

      Geliked door 1 persoon

      • Trucker zegt:

        man man man in the real life kan je gewoon een etter zeggen dat hij moet ophoepelen op het www zou ik beleefd moeten vragen op ze zouden willen ophouden
        HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

        Geliked door 1 persoon

    • Trucker zegt:

      oei oei zie net dat ik mijn eigen heb geliked 😦 dat was per vergissing 🙂

      Like

  2. Lucky zegt:

    Ondertussen,
    https://www.breitbart.com/europe/2019/07/11/tommy-robinson-sentenced/

    Tommy Robinson Sentenced to Nine Months in Prison
    Tommy Robinson veroordeeld tot negen maanden gevangenisstraf

    Tommy Robinson has been re-sentenced to nine months in prison following his reconviction for contempt of court.
    Robinson had instructed his lawyer “to read out a series of past Contempt of Court findings against newspapers which (in summary) had not led to jail terms for editors or reporters accused of disrupting trials”

    Tommy Robinson is opnieuw veroordeeld tot negen maanden gevangenisstraf als gevolg van zijn veroordeling wegens minachting van de rechtbank.
    Robinson had zijn advocaat opgedragen “een reeks eerdere Minachting van Gerechtelijke bevindingen tegen kranten voor te lezen die (samenvattend) niet hadden geleid tot gevangenisstraffen voor redacteuren of verslaggevers die beschuldigd werden van het verstoren van processen”

    Like

  3. bedonderde burger zegt:

    Ongekroond wereldkeizer Zuckerberg bepaalt straks wie mag blijven en wie weg moet, wanneer roept toekomstig genocidepleger en terrorist Zuckerberg zichzelf uit tot wereldpresident, deze man bij wie volledig alle stoppen zijn doorgebrand is een bedreiging voor de mensheid en wereldvrede, wat er van dat laatste nog over is na Obama en het met hem dwepend wicht Merkel.

    Like

  4. Jan zegt:

    Vrijheid vanmeningsuiting afgeschaft in Canada, Pakistaanse blasfemiewettten realiteit (net als ieder westers lan dat voor die geitenneukers kruipt)

    ……at a free speech event, RT is banned but the CBC and BBC are not although the reasons for banning RT (presumably) apply more to the CBC and BBC.

    A stunning display of hypocrisy at a “freedom of speech” conference

    Like

  5. Jan zegt:

    De zwakzinnige wereld van socialisten

    Like

Plaats een reactie