Parijs: Afrikaanse kolonisten bezetten Panthéon

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Illegalen willen een verblijfsvergunning

Honderden migranten hebben het Panthéon in Parijs bezet, de schattingen op Twitter lopen uiteen van 600 tot 800. Ze eisten een verblijfsvergunning voor Frankrijk, gepaste onderkomens en een gesprek met minister-president Edouard Philippe, zoals de hulporganisatie “La Chapelle Debout” vrijdag meedeelde.

PI News (2)

Waarom Frankrijk op de eisen van de kolonisten moet ingaan, blijft hun geheim. Verder escaleerden feesten van duizenden oorspronkelijk uit Algerije afkomstige fans na het behalen van de halve finale door het Algerijnse nationale voetbalelftal bij de Afrika-cup in Egypte. De onlusten hebben in het hele land geleid tot een verschrikking. De volgende miljoen Afrikanen staan al in de startblokken voor hun “vlucht” naar Europa.

Op grond van een absoluut onverantwoordelijke, zelf veroorzaakte bevolkingsexplosie in Afrika zal er sprake zijn van een nooit eindigende volksverhuizing richting Europa. Volgens peilingen wil tot twee derde deel van de Afrikanen naar Europa immigreren. Als de “vluchtelingen” het eenmaal gelukt is in Duitsland aan te komen, dan blijven ze ondanks afgewezen asielaanvragen hier. In 2017 leidde slechts ongeveer 1 op de 25 negatief beoordeelde asielaanvragen tot de terugkeer van Afrikanen.

Iedere twaalf dagen neemt de bevolking van Afrika met 1 miljoen mensen toe! Dit schrikbarende aantal noemt de politieke wetenschapper Martin Wagener in zijn boek “Duitsland´s onbewaakte grenzen – Pleidooi voor een nieuwe beschermingswal”, dat Michael Klonovsky in zijn digitale dagboek op 11 september vorig jaar heeft besproken. “Verbazingwekkend” dat zulke belastbare cijfers geen enkele rol spelen in het publieke debat.

Europeanen zijn wereldwijd gezien nu al een kleine etnische minderheid. In de “Conventie over het voorkomen en de bestraffing van volkerenmoord” uit het jaar 1948 noemen de Verenigde Naties de massale vreemde overheersing van een volk genocide.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Europa, Frankrijk, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Parijs, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Parijs: Afrikaanse kolonisten bezetten Panthéon

 1. klaas zegt:

  Sans Gêne

  Like

 2. flyer210 zegt:

  Geen dank meneer Rutte voor het laten vollopen van ons land met aspirant uitkeringstrekkers met messen in hun zak.

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Het is toch een uitgemaakte zaak dat we verloren zijn?
  Iedereen met ook maar één rudimentaire hersencel kan toch zien dat er hier totaal geen sprake is van zieluggu ‘vluchtelingen’?

  Iedere twaalf dagen neemt de bevolking van Afrika met 1 miljoen mensen toe!

  Waarom moeten wij straks in bittere armoede op straat ‘leven’ omdat de mohammedaanse neger zichzelf van zijn continent af neucqt?
  Waarom moeten wij werken voor de mohammedaanse neger?
  Waarom moeten wij ons kapot betalen aan de belasting om de luie, mohammedaanse neger aan de vreet en de neucq te houden?

  https://dodona.ugent.be/nl/exercises/11405563/

  Geliked door 5 people

 4. Rensk. zegt:

  Nou we gaan het zien of Parijs hetzelfde doet als Amsterdam. Illegale krakers met een enorme bek een verblijfsvergunning verlenen. En als men de zin niet krijgt gaan ze dreigen en de boel slopen. Gezellig vooruitzicht. Grote bekken krijgen met deze watjescultuur hun zin. Stammencultuur straks in heel Europa. Iedereen met iedereen op de vuist. Net als in Afrika en Arabie. Is het net alsof ze thuis zijn. Voor hun dan.

  Geliked door 2 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Met zulke enorme aantallen kun je alleen maar generaliseren als je er iets over wil zeggen. Je hoeft geen wondermannetje geschiedenis te zijn om te weten dat gedurende EEUWEN Europeanen hebben gewerkt aan het verhogen van het welzijnspeil. Ondanks dat zijn er ook in Europa mensen die leven op of zelfs onder de armoedegrens. Het merendeel van de Europeanen kunnen goed rondkomen van hun inkomen.
  In Afrika en de overige armoelanden heeft gedurende die EEUWEN de bevolking weinig meer gedaan dan zorgen voor net genoeg te eten. Ondanks dat zijn er verschrikkelijk veel mensen van honger gestorven.
  Het welzijn in Europa is VERDIEND. Het gaat niet aan dat mensen uit de armoelanden naar Europa komen om mee te eten uit onze vetpotten. Die migratiebeweging moet stoppen. Niet omdat deze migranten geen goed leven wordt gegund maar omdat het anders moet. We zullen een deel van onze welvaart moeten delen met die arme landen. Misschien zelfs een flink deel. We zullen die landen moeten helpen om voor zichzelf te gaan zorgen. Als we geen haast maken om die politiek uit te voeren zullen we met die hulpbehoevende migranten ten onder gaan. De tijd dringt. De regeringen die de grenzen open gezet hebben moeten vervangen worden door politici die deze andere politiek ontwikkelen. Het overgrote deel van de migranten die het gelukt is om Europa te bereiken zullen terug moeten naar Afrika. Het is namelijk niet eerlijk dat zij het hier goed hebben ten koste van de arme, kansloze achterblijvers. Ze moeten meewerken aan de opbouw van hun land van herkomst. Wel met onze hulp en leiding als dat nodig is maar we zullen de ‘hardheid’ moeten hebben om hen terug te brengen naar hun herkomstlanden.
  malsion@orange.fr

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Beste M.a.l. Sion.
   Dan heb je er helemaal niks van begrepen.
   Neem van mij nou maar aan dat een Neger en zeker een Afrikaanse niks wil doen om Afrika op een hoger peil te brengen.
   De Afrikaanse neger is er alleen maar op uit om te profiteren van anderen of dat dat nou een andere neger is of Europeaan of Aziaat, maakt hem of haar geen ene flikker uit als ze zelf maar niet moe worden.
   Je kunt het zien in hun eigen cultuur. de zwakkere (de vrouw dus) verzet in Afrika de meker van het werk en de vent doet eigenlijk geen ene moer.
   Ik heb ze zelf meegemaakt in Afrika.
   Het manvolk is de kogel nog niet waard waarmee ze afgeschoten dienen te worden.
   Noem me racist en Ik geef je gelijk
   Maar racist niet ten onrechte.

   Geliked door 6 people

  • Trucker zegt:

   @ M.A.L. Sion zegt:13 juli 2019 om 20:00
   Uw reactie is zonder meer wereldvreemd te noemen.
   U heeft de afgelopen 100 jaar zitten slapen vermoed ik, de Westerse landen hebben al DUIZENDEN MILJARDEN naar Afrika getransfereerd.
   Alle oud koloniën zijn verworden als het was voor de blanke kwam om infrastructuur te bouwen en nutsvoorzieningen aan te brengen.
   Moet je maar eens kijken in Kongo, daar hebben de Vlamingen (Walen in mindere mate) ziekenhuizen gebouwd, spoorwegennet aangelegd, berijdbare wegen gemaakt en havens.
   Vandaag zijn de wegen (spoor en weg) overwoekerd door onkruid en andere begroeing, zijn de ziekenhuizen geplunderd en de havens … moet je maar eens opzoeken ipv naïeve praat te verkopen van “…We zullen een deel van onze welvaart moeten delen met die arme landen. Misschien zelfs een flink deel…”
   De neger is niet in staat om een land welvarend en democratisch te maken, ze kunnen het niet.
   Nogmaals Kongo, wat denk je dat de Vlamingen daar al gedoneerd hebben en ziet hoe het er aan toe gaat, een corrupte despoot die zichzelf en de zijnen verrijkt en de bevolking heeft daar niks, het vloeit allemaal naar de machthebbers.

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Kijk eens aan, je krijgt nog bijval/steun van een………………..Afrikaan
    * * *
    Ene “Sophie Durand”, schrijfster/reageerder op Franse Sites reageert op ene Sylvaine, een Afrikaanse vrouw die in Parijs woont en die de schuld van alles op de Franse autochtonen afschuift…….-
    / / /
    @ Sylvaine
    Het is geen gif [ wat alle franse reageerders schreven over de bezetting ! ], HET IS DE WAARHEID
    Kijk eens naar deze Video waarin Kofi Yamgnane zelf zegt dat de Afrikanen nooit ook maar iets [zelf] voor Afrika hebben gedaan en dat de periode dat de blanken er waren VEEL beter was.
    (( die Afrikaan uit Video was een politus in Togo, een vroegere Fr colonie. ))
    Is [was ?] nu burgemeester ergens in Frankrijk………

    Aan het einde zegt hij o.a:” alles wat de blanken toendertijd hebben opgebouwd ervoor gezorgd is nu weg, de wegen zijn slecht, de scholen, vroeger werden
    de mensen ingeënt, de ziekenhuizen etc………….)

    Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   M.A.L. Sion 13 juli 2019 om 20:00

   We zullen een deel van onze welvaart moeten delen met die arme landen. Misschien zelfs een flink deel. We zullen die landen moeten helpen om voor zichzelf te gaan zorgen.

   WAAROM? Wie helpt ons?!

   ‘We’ hebben al geholpen, zolang ik me kan heugen. Vele tientallen miljarden zijn er verspild aan ‘ontwikkelingshulp’! Een neger kan niet voor zichzelf zorgen. Het enige wat hij kan, is neucqen en fokken, en dat blijft hij doen.
   Moeten WIJ daardoor in armoede gaan leven? Wij die altijd keurig hebben geleefd en gewerkt voor de belastingdienst?

   Ja, ‘we’ móésten wel geld geven aan ‘ontwikkelingslanden’, anders zouden ‘ze het komen halen’, werd er gezegd. Nou, ze zijn tóch gekomen, hoor; zet je maar schrap.
   Die luie negers bewonen een fantastisch continent maar ze zijn te lui om er wat van te maken. Wat mij betreft: GEEN CENT MEER NAAR ‘ONTWIKKELINGSHULP’!!!
   Alleen de ‘negerkoningen’ zijn er schatrijk door geworden.

   En wij hier? Wij zijn zelf hard op weg om een ‘ontwikkelingsland’ te worden.
   Nog even, en we worden afgeslacht door de mohammedaanse neger die ‘we’ zo braaf hebben geholpen.
   Laten de ‘oranjes’, zo ongeveer de grootste parasieten ter wereld, maar eens gaan schuiven voor die ‘arme, onontwikkelde’ neger; zij zijn de enigen die al ruim tweehonderd jaar profiteren van ‘onze’ heerlijke welvaart.

   Geliked door 2 people

  • Henk.V zegt:

   Ik licht een paar kernpunten uit uw reacte, M.A.L.S.I-O-N

   1) n Afrika en de overige armoelanden heeft gedurende die EEUWEN de bevolking weinig meer gedaan dan zorgen voor net genoeg te eten. Ondanks dat zijn er verschrikkelijk veel mensen van honger gestorven.

   2)Het welzijn in Europa is VERDIEND. Het gaat niet aan dat mensen uit de armoelanden naar Europa komen om mee te eten uit onze vetpotten. Die migratiebeweging moet stoppen. Niet omdat deze migranten geen goed leven wordt gegund maar omdat het anders moet. We zullen een deel van onze welvaart moeten delen met die arme landen. Misschien zelfs een flink deel. We zullen die landen moeten helpen om voor zichzelf te gaan zorgen

   In deze begrijpelijke redenering ontbreekt een belangrijk gegeven: Al decennia lang heeft Europa zich ontfermd over Afrika in de vorm van ontwikkelings- en noodhulp. De eerste vorm van hulp had de bedoeling om de Afrikanen IETS BIJ TE BRENGEN, namelijk inzicht in de manier waarop zij op een verantwoorde, blijvende manier ZELFVOORZIENEND konden worden. De hulp aan dit nog steeds voorgaande project heeft Europa Velen miljarden gekost, mogelijk zelfs biljoenen..
   Op de besteding -ter plekke!!!- van al dat door belasting betalers opgebrachte geld heeft het Westen/Europa onvoldoende controle uitgeoefend, omdat vooral links niet schoolmeesterachtig wilde optreden.Men wilde niet betuttelend overkomen om de ontvangers van al het geld niet in hun zelf-waarde te kwetsen. . Wij moeten dan ook aannemen dat het geld vaak niet werd besteed op de manier waarop de gevers hadden gehoopt. Alle gezagsdragers in de hulp ontvangende gebieden profiteerden daarom persoonlijk gewoonlijk buitensporig van het geld dat hun land kreeg.

   De ”vooruitgang” die wij nu in Afrika kunnen zien staat in geen enkele verhouding tot de enorme hoeveelheid geld dat Europa in het continent stak. Het geld belandde dus in de verkeerde zakken.

   Daarmee viel samen dat ook de opvoeding tot meer verantwoordelijk gedrag in de zorg voor het eigen land slechts lokaal uit de verf kwam.
   Aan de arbeidsethos van veel zwarten viel helaas moeilijk te sleutelen. Voor een klein deel kan dat worden verklaard door de tropische temperaturen op het continent, die het continu werken op de Europese manier moeilijker maakt .
   Hoe het ook zij : Het is het Westen niet gelukt de Afrikanen continu aan het werk te krijgen.
   De noodhulp die Europa ruimhartig verstrekt in gevallen van zeer levensbedreigende situaties leidde in één opzicht tot verslechtering van de situatie waarin de mensen in nood verkeerden: Door de hoge kwaliteit van de medische hulp nam onder andere de kindersterfte onder de kinderen drastisch af en leefden de Afrikanen langer.
   In onze eigen leefwereld is een verbeterde gezondheid die tot een langere levensverwachting leidt een goed teken. In Afrika dient zich een traditie aan die van de op zich verbeterde situatie een loodzware wissel trekt: namelijk de nog steeds wijdverbreide opvatting dat het hebben van veel kinderen een garantie biedt voor een verzorgde oude dag…
   Het onbekommerd fysiek aan de slag gaan om de kinderproductie op peil te houden is de grootste ramp die wij ons kunnen denken.
   Europa wordt namelijk GESTRAFT voor al haar goede intenties.
   Gebruik makend van links gebabbel over de nooit eindigende schuld die op Europa rust vanwege de slavenhandel melden hordes overgeproduceerde zwarte medemensen zich aan de poorten van Europa en zij eisen toegang.
   Alsof wij VERPLICHT zouden zijn, na ALLE massale hulp die Europa al heeft verstrekt, de ook nog de zwarte migranten op te nemen. Het spreekt vanzelf dat wij dit nooit moete3n toestaan.
   Voor wie het nog niet wist: Voor de machinerie van de slavenhandel waren MEERDE partijen nodig:

   a) Degenen die de slavernij op gang brachten: de Arabieren ( die het recht op slavernij nooit hebben opgegeven);

   -b) oorlogvoerende zwarte stammen die hun gevangen genomen tegenstanders te koop aanboden en

   c)W.I.C transporteurs in die in Ghana klaarstonden om de gevangen genomen slaven te verschepen naar Noord- en Zuid Amerika.

   Het is merkwaardig dat de selectief denkende strijders tegen de apartheid maar één speler uit dit triest verhaal kennen.

   Hoe dan ook : nog meer geld in Afrika steken?
   Ik betwijfel het. .Er is immers al een onnoemelijk grote hup aan het zwarte werelddeel geschonken en de schreeuwers – ”of all places!!”- in het Pantheon in Parijs ziende , denk ik dat de zwarte schreeuwertjes alle maar kunnen denken in termen van BRUTAAL IETS opeisen. Ik zie geen enkele vorm van bescheidenheid en waardering voor wat de Europeanen voor hen doen…
   Dit volkje terugsturen naar hun land ,natuurlijk.!
   Desnoods onder grote dwang.
   En: laat Afrika maar ONDER TOEZICHT voor zichzelf gaan zorgen. Misschien dringt dan zoiets als verantwoordelijkheidsbesef door in die gebieden. Maar zal het zover komen”

   De EU staat massa-immigratie en vermenging met de binnenkomers voor. Misschien is de eerste stap om weer gezond te worden een massaal ondersteund besluit om uit deze EU te stappen, zo snel mogelijk …

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Malle Sion.
   Inderdaad.
   Laten we het er maar ophouden dat je “het niet begrepen hebt”….

   Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Wij horen hier, Frankrijk is van ons”, aldus de woordvoerder van de Zwarte-Hesjes in het Parthenon.

  Zet de doden overend [ de beroemdheden die in ’t Parthenon begraven liggen ! ]
  Vandaag, nu hebben wij de “immigranten-zonder-documenten”= de ONGEDOCUMENTEERDEN in goed Hallalsemiaans Nederlands ], degenen die opstraat leven, het Panthéon bezet.
  WIJ EISEN:

  ( een heleboel……) o.a
  Onze vaders zijn gestorven voor Frankrijk.
  Wij en onze cameraden die de Middellandse Zee zijn overgestoken leven nu op straat in Parijs of zitten in ’t gevang.
  Frankrijk heeft nog SLAVERNIJ, maar op een andere manier.
  Gisteren hebben wij de wolkenkrabber “Elior” in het zakencentrum van Parijs = La Defense en Ministerie van Werkgelegen heid bezet.
  De lui die ons werk geven en ons uitbuiten, dat was gisteren: maar nu is de ANGST van plaats veranderd.
  NU gaan wij door met de Franse Staat
  en zijn RACISME, klappen uit-te-delen.
  In Frankrijk en Eúropa.
  Wij gaan onze waardigheid verdedigen.
  Het motto van Frankrijk voor vreemdelingen is: vernedering, uitbuiting, deportatie.
  Frankrijk dat daarginder oorlog heeft veroorzaakt, plundert onze hulpbronnen.
  Frankrijk zorgt er zelf voor dat wij hier oorlog gaan voeren.
  etc, etc, en nog veel meer……….

  Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   De wereld is van iedereen. Maar als we het dan over blanken in Zuid Afrika hebben is het ineens een heel ander verhaal. Bijvoorbeeld.

   Geliked door 3 people

   • henk verhoef zegt:

    we willen wel IS vrouwen en hun kinderen terughalen na de misdsaden begaan en voor altijd in de oetkering dioen
    MAAR een nederlandse zuidafrikaanse boer– die kan rustig vermoord worden door de voortbrengsels van linkse nederlandse soepsidie want terug komen — geen kans
    dat moet kunnen
    die boeren hebben wel gewoon altijd gewerkt- ja dan ben je stom en verdien je vermoord te worden

    Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Ben benieuwd wanneer het Franse leger zal worden ingezet.
   Nooit-niet natuurlijk…
   Macron heeft nog nooit zoveel zwarte lullen in z’n bek en aarsopening gehad…!

   Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Als wij nu overgaan naar illegale inkomens goed te beschermen en op te drijven dan kunnen ze (het politiek misdadig volkje) ons niets maken want zij beschermen illegalen en voorzien die illegalen van alle voordelen zoals gratis woning gratis eten gratis verwarmen gratis openbaar vervoer en ongestraft verkrachten van onze vrouwen resp. dochters.
  Willen we een samenleving met “respect” dan moeten we die misdadigers asap wegstemmen resp. wegjagen en ze alles afnemen te beginnen met die EU misdadigers die ons Europa totaal naar de kloten hebben gebracht behalve voor zichzelf want zij hebben geen last van die illegalen.

  Like

 8. andre zegt:

  Ik moet hier toch wel heel hard om lachen hoor want Frankrijk met hun grote bek en hun nep en fop napoleon vonden zichzelf heel belangrijk een tijdje geleden. Overal de boel leeg stelen en plunderen maar ook moest iedereen frans spreken………………nou daar staan ze dan……….in Parijs!

  succes ermee Macron.

  Geliked door 1 persoon

 9. Trucker zegt:

  Wat gaat de man (nou ja) die met zijn moeder is getrouwd en het Elysee betrekt nu doen, zijn neger homo vriendjes uitnodigen om een samba te dansen voor de negers die denken dat ze dezelfde rechten hebben als ECHTE Fransen.
  Perimeter instellen en alles wat daar staat in elkaar rammen, en passant kunnen ze elke islamiet die ze zien er tussen nemen.

  Geliked door 3 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er is maar één taal die ze moeiteloos verstaan; die van bruut geweld, en dat is precies wat nodig is als ze onvervangbare kunstschatten bedreigen. Binnen nog even voorzichtig om schade te voorkomen maar zodra ze buiten zijn mogen ze van mij helemaal losgaan op deze barbaren.
  Het is verdomme te gek voor woorden, “wij eisen”, ze hebben helemaal niks te eisen, hoogste tijd om ze dat eens aan hun verstand (voor zover aanwezig) te brengen.
  Laat dit zelfs maar een klein beetje zijn gang gaan en het eind is zoek.

  Geliked door 3 people

 11. Dr. Heinz zegt:

  Als die hun zin krijgen, dan gaat dit in héél Europa gebeuren!!
  Daarom moet ze met zéér harde hand worden opgepakt, en in de gevangenis worden gesmeten!!
  Waarna men vingerafdrukken neemt, een irisscan, en een chip onder het vel krijgen.
  Daarna in een vrachtvliegtuig, en boven eigen land worden gedropt!!

  Geliked door 2 people

 12. ruud beijer zegt:

  Bedankt huichelaars en wegkijkers in Nederland.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Marine le Pen:
  Het hoort niet zo te zijn dat je honderden illegalen een belangrijke plek van de Franse Republiek ziet bezetten en dat ze dat ongestraft kunnen doen.
  / / / /
  DE ENIGE TOEKOMST IN FRANKRIJK VOOR EEN ILLEGAAL IS DEPORTATIE, WANT DAT IS DE WET……………

  / / / / /

  De reacties van veel Fransen is navenant, verontwaardigign en woede.
  Ze moeten weg………….

  Geliked door 2 people

 15. boorzalf zegt:

  Stuur ze maar naar Apeldoorn of Amsterdam plek zat daar, groen links zal ze met open armen ontvangen en met een welkomst liedje.

  Geliked door 4 people

 16. Sobieski zegt:

  Waar is Macron nu met zijn gendarmerie?
  Hij laat ze wel brutaal inhakken op blanke Fransen die vreedzaam en terecht protesteren tegen de verarming als gevolg van de opgedrongen massa-immigratie, globalisatie en zgn. “marktwerking”. Maar nu er een daadwerkelijke reden is om de gendarmerie op te laten treden, tegen luie, agressieve,, veeleisende barbaren die hier helemaal niet thuishoren, dan geeft hij “niet thuis”, uit angst om voor “racist”uitgemaakt te worden, en ook omdat zijn opdrachtgevers, Rotschild, Rockefeler, Soros etc het zo gepland hebben, nl dat Europa ten onder moet gaan.
  Dit, omdat Europeanen (incl Noord-Amerikanem, Russen, [blanke] Zuid-Amerikanen, [blanke] Zuid-Afrikanen, Australiers, Nieuw-Zeelanders en [Joodse] Israeliers), mensen zijn die in de loop de eeuwen kritisch hebben leren denken, en dus die corrupte elite zouden kunnen bedreigen in hun machtsmonopolie, indien de feiten wereldwijd bekend gemaakt worden. Indien ook domme Afrikanen en slimme , maar helaas gehersenspoelde Aziaten met hulp van de onafhankelijk denkende Europeanen doorkrijgen door wie ze beheerst worden van achter de schermen, kan de hele wereld tegen hen opstaan, en dan is die elite er geweest. Vandaar hun perverse strategy om volkeren tegen elkaar uit te spelen, volgens het klassieke principe “Divide et impera”.
  Laat dit niet gebeuren. Gooi die indringers uit het zwarte continent er dus uit, en wel subiet, om een afschrikwekkend voorbeeld te stellen tov de miljoenen en miljoenen anderen die hetzelfde voor dachten te hebben.
  Een goede bijkomstigheid bij dit onbehaaglijke incident, dat nog erger schijnt te voorspellen:
  Le Pen zal nu nog populairder worden.

  Geliked door 2 people

 17. kampersrene zegt:

  nog zo lang niet geleden kon je zo’n neger kopen op de slavenmakrt toen.. hadden ze zoveel praat niet….ik hoop dat die tijd terugkomt dak koop ik een neger als ze in aanbieding staan….anders worden wij de slaven

  Like

 18. Lucky zegt:

  Iets anders, zeer bizar

  Like

 19. Pietersen zegt:

  Mooi staaltje van wat de wet niet handhaven doet. De illegalen gaan op het laatst zelf geloven dat zij gelijk hebben en trappen stennis. Er is altijd wel een linkse lobby die ze mee op sleeptouw neemt en dan worden ze brutaler dan de beul.
  Er is maar een remedie : Handhaaf de wet met alle middelen en de bullenpees over dit tuig om ze weer bij zinnen te brengen.
  Zo doorgaan als we nu bezig zijn met gedogen is uitzichtloos. Er wachten nog heel veel illegalen in hun hutjes in en rond Parijs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s