Aandacht voor IS-daders en nauwelijks voor Jezidi’s: hoe komt dat?

Screenshot_37

Voor ISIS vluchtende Jezidi´s in het noorden van Syrië.

(Door: Renzo Verwer)

Daderfetisjisme noemt GeenStijl het; de voortdurende aandacht van grote Nederlandse media voor IS’ers en hun kinderen.  Zoals de IS-vrouwen: “We waren alleen maar huisvrouwen.” En: “We wisten niet waar we heen gingen.” Er is veel aandacht voor de daders – vrouwen kunnen ook dader zijn! – en weinig voor slachtoffers van IS, zoals de Jezidi’s. Nieuwsuur: :

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jezidi´s, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aandacht voor IS-daders en nauwelijks voor Jezidi’s: hoe komt dat?

 1. Lise zegt:

  Langzaam maar zeker worden we klaargestoomd om IS-terroristen en hun gebroed op te nemen in ons landje en ons te laten geloven dat ze nog niet zo slecht zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  De wereld is omgekeerd. Goed is kwaad geworden en kwaad is goed geworden. Met als voorbeeld de narcisten in Brussel en andere West-Europese steden waar de regeringen zetelen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   In het einde der tijden zal het goede kwaad worden genoemd… , en het kwade goed..,
   Staat al van tig eeuwen terug in de Bijbel beschreven … die tijden beleven we nu…
   A.Ruygrok, Monster

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  De progressieve rotzakken weten heel goed dat Jezidi’s en vervolgde christenen opvangen veel ellende veroorzaakt in de AZC centra en straks daarbuiten. Ze willen zoveel als mogelijk proactief optreden om toekomstige binnenlandse conflicten tussen de haatdragende en segregatie willige soennieten (daders) te voorkomen en hun slachtoffers. De soenniet wordt al meer dan 30 jaar voorgesteld als een verrijking terwijl hij dat gemiddeld helemaal niet is. Miljoenen Soennieten importeren staat gelijk aan culturele zelfmoord alleen willen de progressieven dat niet weten in hun ideologische waanwereld. Jezidi’s en Christenen hebben uitgesproken veel meer kans op integratie dan welke soenniet ook. Het progressief schorem importeert veel liever een permanente slachtoffer onderklasse waarmee ze electoraal bedrog kunnen plegen gelijk als de democraten in de US die het liefst alle illegalen stemrecht geven. Het sprookje moet blijven voortbestaan zoals vele andere sprookjes van de progressieven. Bovendien heeft het politiek correct tuig afspraken gemaakt met de Arabische heersers in het verdrag van Straatsburg om miljoenen soennitische mannen en hun gevolg te importeren en niet Jezidi’s en Christenen uit hun corrupte maatschappelijk gedesintegreerde landen. De Jezidi’s en Christen zijn sowieso tweede en derde rang burger. Wie heeft daar belang bij hun zaken te behartigen. Jezidi’s en Christenen zullen na opname nauwelijks aanspraak maken op de integratie bureau’s omdat ze vanuit hun eigen cultuur sneller bereidt zijn zelfstandig te integreren dus weg ermee want daar valt niets aan te verdienen en kunnen niet gepamperd worden en afhankelijk gemaakt. Jezidi’s blijven gelijk als Joden natuurlijk ook het liefste binnen eigen kring maar zullen hun normen niet opdringen aan de omgeving terwijl de soenniet vanuit de politieke islam aangestuurd niets anders doet dan dat met zijn lange tenen.

  Geliked door 2 people

 4. Henk.V zegt:

  Het besluit om de islam letterlijk in alles de hand boven het hoofd te houden (WAT de aanhangers ervan ook op hun kerfstok mogen hebben!!! en de bewegingsvrijheid voor de zich uitbreidende slam onbeperkt te faciliteren, is de treurige uitkomst van het verdrag dat ”Europa” met de islamitische landen (na de grote Arabische olieboycot!!!) in 1975 in Straatsburg sloot.
  De volgzame uitvoerders van dit besluit worden door hun nieuwe meesters NOG STEEDS rijkelijk beloond.Zeg maar dat Europa zich aan de islam heeft VERKOCHT.
  Aan dit ”vergoeden” zal geen einde komen. Die houdt pas op, wanneer de nuttige idioten eigener beweging alle voorbereidende werk heeft verricht, zodat aan de heerschappij van de islam niet meer kan worden getornd.
  Inmiddels heeft die zich reeds een plaats verworven in organisatie die zich zouden moeten inzetten voor de handhaving van onze wet en de bestraffing van mensen die de wet schonden.
  Wij moeten namelijk gaan vrezen dat de vaak onbegrijpelijk lichte straffen die vaak worden uitgedeeld aan zware misdadigers die ”de godsdienst van de vrede” aanhangen, misschien wel het gevolg zouden kunnen zijn van ontoelaatbare vormen van financiële beïnvloeding..Ik hoop dat ik mij vergis.
  Ook de vreemde nonchalance waarmee de politie meer en meer ernstige vormen van mishandeling en verkrachting ”onderzoekt”, duidt op mogelijke ”ontsporingen in het rechtsbesef” Ook in dit geval is het mogelijk dat het gevoel voor recht en veiligheid VOOR ALLE BURGERS op de ”een of andere manier” is aangetast..
  Bevoordeling van aanhangers van de islam houdt automatisch tenachterstelling van niet-moslims in OP ELKE MOGELIJKE MANIER. Het Europese besluit zal leiden tot een blijvende tweedeling in de maatschappij, waarbij de rol van steeds meer benadeelden zal worden vertolkt door de eigen bevolking en door niet moslims die uit het Midden Oosten komende, hoopten hier een veilig onderkomen te vinden, zoals Christenen en Jezidi’s…..
  Aan al deze onacceptabele situaties zal pas een einde komen wanneer de meerderheid van de bevolkingen echt doorkrijgt wat hier gebeurt en beseft dat wij van deze absurde uitverkoop van onze vrijheid en identiteit af moeten.
  Geen van de zittende overheden zou aan macht mogen blijven. Zij blijven allen in functie dank zij de gemakzucht van de gezeten burgerij die er de voorkeur aangeeft te blijven leven alsof er nooit iets wezenlijks gaat veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Om even een goed antwoord te geven op de titel van dit artikel: diep van binnen bewonderen we eigenlijk criminelen, serie- en massamoordenaars, dictators, tirannen e.a. omdat zij dingen doen die talloze mensen verafschuwen maar ook een bepaalde fascinatie bij ons oproepen.
  Overigens hoeven die IS-heksen van mij op geen enkeel vorm van sympathie of medelijden te rekenen daar deze valse krengen donders goed wisten wat daar in dat Kalifaat gebeurde en hierna op een huichelachtige manier gaan janken om mededogen op te wekken zal gelukkig niet altijd meer werken!

  Geliked door 1 persoon

 6. koplampkapot zegt:

  VVGLD66 leider Rutte zei toch dat ze never nooit niet terug hoefden te komen. Het is alom bekend dat hij al liegt als hij zijn mond open doet. Daarom hadden we deze draai al kunnen weten.

  Geliked door 1 persoon

 7. luna fay zegt:

  Rutte en co dwingen ons van mensen te houden waar we niks mee hebben,die we niet kennen en die ons haten.
  Maar liefde kun je niet dwingen. Hun dwingelarij werkt alleen maar averechts.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  De wereld wordt geregeerd door satanisten,zoals de bilderberg groep,rotschilds/rockefellers,het satanische vaticaan.Ze willen alle christenen en blanken uitroeien,en de blanken om het feit dat ze te intelligent zijn en zich niet tot slaaf willen laten knechten.De satanische elite willen een N.W.O. (new world order) daarvoor moeten eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven.Er zullen weinig of geen blanke slaven zijn.

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Ook het walgelijke kerstuitzending gezien met Margriet van de Linden?
  https://www.gids.tv/video/154309/kalifaatmeisje-laura-h-hield-contact-met-haar-vader
  Nou, ik ben benieuwd of Margriet haar maag sterk genoeg is voor dit, want dit is waar de “lieve” Laura aan mee heeft gewerkt.
  https://i.postimg.cc/4yBGQ6Tg/jezidi-baby.jpg Jezidi baby voor dat het word geëxecuteerd.
  https://i.postimg.cc/4xhCYknZ/jezidi.jpg Jezidi vrouw verkracht en als oud vuil gedumpt.
  https://i.postimg.cc/P5DctWF5/slaven.jpg Jezidi vrouwen verahndeld als slaven in Mosul.
  En dan wil die walgelijke KRO/NCRV er een SERIE van Laura H. maken, die zijn echt door God verlaten.
  https://www.nu.nl/film/5777748/televisieserie-over-syrieganger-laura-h-in-de-maak.html
  Zulke mensen als Laura geef je geen podium die moet je in de diepste krochten van de aarde wegstoppen voor wat ze hebben gedaan met een deksel en een roestig slot er op en de sleutel vér, héél vér weggooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s